D-CHIRO-INOSITOL

Balance Femme Inositol. Trateaza Sindromul Ovarului Polichistic si sustine Fertilitatea

30 capsule

Dovezile clinice din ultimii ani sugerează că D-chiro-inozitol (denumit în continuare DCI) joacă un rol important în mediarea răspunsului adecvat la insulină, iar efectul său terapeutic de scădere a glicemiei și a insulinei pare a fi foarte promițător, în special la femeile care suferă de PCOS. (sindromul ovarului polichistic).

În Ungaria, aproximativ 300.000 de femei în vârstă fertilă suferă în prezent de sindromul ovarului polichistic, iar aproximativ 40% dintre ele întârzie să aibă copii din această cauză.

Rezistența la insulină este asociată cu niveluri scăzute de D-Chiro-Inositol (DCI) seric și pierderi urinare crescute de DCI.

Deficiența DCI a fost observată la femeile cu SOP chiar și atunci când disponibilitatea myo-inozitolului (MI) a fost normală. Astfel, se pare că DCI poate fi deosebit de benefic pentru femeile cu PCOS.

D-chiro-inozitol (DCI) este de origine naturală și este produs din păstăile roșcovei (Ceratonia Siliqua) care cresc în Spania printr-un proces brevetat, din materii prime europene.

Produs pentru sprijinul Freyagena Bioactive IR Fibre Complex cu crom și extract de ghimbir (min. 5% Gingerol) Freyagena Balance Femme INOSITOL+ (D-chiro-inozitol) conține DCI în cantitatea și forma recomandate de echipa de cercetare a profesorului Mendoza, folosind cele mai recente rezultate ale cercetării împreună cu Myo-inozitol sau singur.

Pagina producatorului: https://nutribalance.hu/termek/freyagena-balance-femme-inositol-d-chiro-inositol/

Administrare

Se recomandă 1 x 1 capsule pe zi, la o masă sau intre mese. 

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. Nu lăsați la îndemâna copiilor!

Compozitie

Comanda on-line

Apasa butonul si poti face o pre-comanda!