Despre mine

Sunt Emese Magdás – terapeutul tau de Echilibru Hormonal. Sunt cea care a VISAT, a CREAT si a REALIZAT conceptul life-balance.

Numele meu inseamna „Mamica” – mamica pamanatului, sugereaza fertilitate. De loc intamplator, ca am creat proiectul life-balance atunci, cand am asteptat fetita mea, in 2011-2012 (proiect numit initial Echilibru Hormonal, promovat pe pagina mea veche: gimnasticaintima). As putea spune ca rolul meu e acela de a aduce echilibru si fertilitate acolo unde este asteptata.

ECHILIBRU HORMONAL

Pentru echilibru hormonal lucrez in primul rand invidual, dar informatia de baza impartasesc prin seminarii, cursuri, conferinte si in viitor, cat pot de mult, prin acest site. Lucrez cu nutraceutice, plante, hormoni naturali si sfaturi de modificare a stilului de de viata: obiceiuri cotidiene, detox xeno-hormoni, alimentatie, timp liber, miscare. Terapia poate indrepta o lista lunga de afectiuni precum: probleme de fertilitate, afectiuni ginecologice (fibroame uterine, ovare polichistice, probleme menstruale, endometrioza), sindrom premenstrual, burnout (epuizarea suprarenalelor), depresie, instabilitate emotionala (iriabilitate, agitatie, letargie), probleme de greutate, alergii, probleme autoimune, etc.

SANATATE INTIMA

Pentru sanatate intima lucrez in primul rand prin cursuri (ceteodata prin sedinte inviduale). Informatiile si exercitiile perineale speciale oferite de mine ajuta femeile in sexualitate, vitalitate, sarcina-nastere-recuperare postpartum, in menopauza, in rezolvarea problemelor precum lipsa de tonus perineal, vaginal, incontinenta urinara, infectii intime, prolapsuri, etc.

Asa a inceput totul

Am lucrat deja de ani de zile, cand intr-unul dintre seminariile mele sa aprins beculetul. Am reamintit o veche intamplare si a iesit la nivelul constient motivatia din spatele determinarii mele de a lucra in sustinerea si suportul educatiei de viata. Cand eram mic copil, ascultand la radio una din emisiunile locale, ca orice mic suflet avid de noi informatii si cunoastere, am fost impactata de interviul unui psiholog ce avea ca si tema de discutie educatia. Ideea de baza care a avut puterea sa imi traseze drumul de urmat pentru urmatorii multi ani a fost cea legata de faptul ca femeile primesc in permanenta suport educational si profesional pentru a se specializa in diferite meserii sau competente, insa nici o institutie din vremea aceea nu punea accent pe educarea cu privire la arta si abilitatile necesare pentru a fi mama, sotie- o femeie echilibrata in plan personal. Aceasta idee cheie ce subliniaza o nevoie principala pentru sociatatea noastra si in ziua de azi a germinat in inima mea inca de atunci, din copilarie, si iata ca acum actionez in acord cu ea, cu incantare si determinare.