Evening Primrose Oil / Ulei de Primula cu GLA

100 capsule x 500 mg Brand: Puritan’s Pride

SURSA NATURALĂ DE GLA. Timp de secole, EPO a fost folosit pentru a oferi sprijin nutrițional in echilibrare hormonala naturala pentru femeile cu sindrom premenstrual (SPM). Poate juca, de asemenea, un rol în promovarea pielii netede, cu aspect sănătos.

Reduce disconfortul în timpul sindromului premenstrual și al menstruației precum si pofta de carbohidrați. Prin interferarea în producerea prostaglandinei (mediator al inflamației) eliberate în timpul menstruației, acidul gamma-linoleic din compoziția uleiului de Luminița Noptii contribuie la reducerea crampeleor menstruale. De asemenea, poate diminua sensibilitatea sânilor in mastoză fibrochistică și ajută la controlul inflamației asociate endometriozei.

Roluri si efecte principale

  • Ajuta in reducerea acneei
  • Trateaza eczema
  • Ajuta in mentinerea elasticitatii pielii si al aspectului hidratat si neted al tenului
  • Ajuta in ameliorarea simptomelor SPM precum depresia, iritabilitatea si balonarea
  • Ajuta in reducerea hipertensiunii arteriale, si reglarea tensiunii in general
  • Sanatatea inimii. EPO are puterea de antiinflamator, de a reduce colesterolul si de a reduce bolile cardiovasculare
  • Ajuta in controlul greutăţii corporale
  • Intăreşte sistemul imunitar
  • Incetineşte procesele de îmbătrânire

Beneficii generale pentru sănătate

Uleiul de Luminița Noptii sau Luminița de Seară este una dintre cele mai apreciate descoperiri în ceea ce privește metodele de prevenire a îmbolnăvirilor. Conține fenilalanină, o componentă cu efect de reducere a durerilor și este tot mai frecvent utilizat pentru tratarea migrenelor cronice. Are atât de multe proprietăți terapeutice încât este des întrebuințat de către fitoterapeuți pentru întârzierea procesului de îmbătrânire și prevenirea unor afecțiuni.

COMPOZITIE / ADMINISTRARE / AVERTISMENT

Pastile moi usor de inghitit. Sursă naturală de GLA (acid gamma linolenic)

EPO de la Puritan’s Pride conține una dintre cele mai active forme biologice ale acestui acid gras Omega-6 disponibile astăzi. EPO utilizat pentru Puritan’s Pride este 100% pur, fără solvenți, presat la rece și lipsit de hexan și alte reziduuri de solvenți.

Oferă un conținut de 9% GLA, ceea ce ajută la furnizarea unei cantități de GLA necesară pentru obținerea unor rezultate benefice.

ADMINISTRARE Pentru adulți, luați una (1) până la șase (6) capsule moi de una până la două ori pe zi, de preferință cu mesele.

DEPOZITARE Depozitați la temperatura camerei.

AVERTIZĂRI Dacă sunteți gravidă, alăptați, luați orice medicamente, planificați orice procedură medicală sau chirurgicală sau aveți orice afecțiune medicală, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați-vă medicul dacă apar reacții adverse. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați la temperatura camerei. Nu utilizați dacă sigiliul de sub capac este rupt sau lipsește. 100% FĂRĂ SOLVENTI

Comanda on-line