Date/Time
Date(s) - 23/08/2018 - 26/08/2018
12:00 pm - 4:00 pm

2018-08-23 12:00 2018-08-26 16:00 Europe/Bucharest RETREAT SANATATE HOLISTICA FEMININA – Echilibru Hormonal, Sanatate Intima, Nutritie Terapeutica Vila Metzo – Râșnov

Location
Vila Metzo - Râșnov

Categories


RETREAT SĂNĂTATE HOLISTICĂ FEMININĂ

Echilibru Hormonal – Sănătate Intimă – Nutriție Terapeutică

 

Dragă Femeie,

 

Acest retreat este dedicat pentru SĂNĂTATE HOLISTICĂ FEMININĂ. Este focusat pe recuperarea, echilibrarea și susținerea sănătății tale, unde vei întălni un ALT-FEL de Stil de viață, Alimentație și Mișcare!

CHIAR DACĂ 8 din 10 femei din ziua de azi se confruntă cu dezechilibre hormonale (dereglări menstruale, insomnii, oboseală cronică, fibroame uterine, chisturi și tumori de toate felurile, greutate în exces, libido tot mai scăzut, probleme de fertilitate, iritabilitate, agitație)

TU TREBUIE SĂ ȘTI că EXISTĂ modalități SIMPLE și NATURALE de prevenire, vindecare și de echilibrare… eficiente și la îndemâna oricui și

POȚI TRĂI O VIAȚĂ EXTRAORDINARĂ, echilibrată, simțindu-te FERMECĂTOARE, SEXY, plină de VITALITATE și ÎMPLINITĂ – indiferent de vârsta ta !


DESPRE RETREAT

 

Retreatul este centrat pe cursurile de echilibru hormonal si gimnastică perineală pentru sănătatea intimă și multă mișcare în natură, plus elementul primordial – hrana sănătoasă.

Alimentaţia și educaţia culinară sunt bazele de la care pornim construcţia unui nou stil de viaţă pentru vindecare și transformare profundă. Temelia aceasta odată așezată corect, va oferi suportul necesar tuturor îmbunătăţirilor ce privesc echilibrul hormonal feminin.

Am gândit tabăra în așa fel încât fiecare masă să fie o oportunitate de practică, învăţare, evaluare și consiliere nutriţională, atelierele de gătit și demostraţiile culinare fiind integrate în mesele zilnice pe care le gătim impreuna sub atenta îndrumare a bucatarului și nutriţionistului nostru, Mihaela Brăilescu (foodfairy.ro).

Condimentăm experienţa cu exercitii de fortificarea energiei sexuale Coregasm si tehnici de vindecare emoţională, aromaterapie, practici energetice de Qigong, plus activităţi distractive și lecţii ce ne vor învăţa să trăim armonios în corp de femeie.

 

Vei pleca din tabără simțindu-te profund transformată, odihnită, focusată, mult mai puternică, bine și corect informată și cu un plan de acțiune concret, pentru a deveni cea mai sănătoasă, fericită și strălucitoare versiune a ta!

 

DESPRE CONCEPT LIFE-BALANCE

Conceptul life-balance este focusat, în primul rând, pe susținerea sănătății feminine, prin re-echilibrare hormonală și sănătate intimă în mod holistic (prin medicină integrativă și practici alternative, prin stil de viaţă, alimentaţie,naturopatie, mișcare și echilibrare emoţională).

Life-balance ajută concret în majoritatea problemelor feminine atotprezente, cu protocoale specifice, eficiente dar blânde și fără efecte secundare.

Prin participare la retreat vei primi tot ce trebuie pentru a apăsa butonul de re-start al sănătăţii tale feminine!

 

GHIDUL TAU

Emese Magdás, terapeut Echilibru Hormonal, trainer Gimnastică Intimă, trainer bodyART, Tai Chi. Am peste 10 ani de experiență de lucru cu femei, timp în care am lucrat atât individual, cât și prin workshopuri. Am promovat bazele sănătâții feminine prin prelegeri, conferințe, seri deschise și expozitii. Sunt trainer de Sănătate Intimă cu diplomă din Budapesta (2006) și terapeut de Echilibru Hormonal cu diplomă din Budapesta (2014). Am ales să fiu alături de femeile și cuplurile care își doresc sănătate, echilibru și fertilitate pentru o viață împlinită!

 

CAZAREA ȘI LOCAȚIA

Vila Metzoîn apropierea Cheile Râșnoavei în judetul Brasov – este o vilă nouă, amenajată cu bun gust și confort cu spatii comune luminoase și elegante și cu o priveliște grozavă. Se află în mijlocul naturii printre pădure, poiană, părâu și munți, unde vei evada din aglomerația urbană și te vei umple de liniște și pace.

Locația și zona este în acord perfect cu intenția taberei, și anume reconectarea cu sinele, cu sursa, cu natura, și cu potențialul tău natural de vindecare!

 

PREȚ ȘI ÎNSCRIERE

Pentru 4 zile de program, mese și 3 nopti de cazare prețul integral este 1.400 de Ron, cu cazare în camere duble (la nevoie suplimentăm la 3 și 4 paturi). Costul taberei nu include transportul. Data limita înscrieri este 10 august 2018 (sau până la limita locurilor disponibile). Înscrierea ta va fi valabilă cu 50% avans plătit la 3-4 zile după înscriere (avans nereturnabil) ce asigură locul tău până la plata integrală, acesta cel tărziu până în 20 august. Detalii, cont și întrebări: emese@life-balance.ro, +40 720 410 406

 

SERVICII INCLUSE

  • Cazare 3 nopţi în vilă privată, în cameră dublă
  • Mese, gustări și băuturi pentru 4 zile
  • Curs Gimnastica Perineala pentru Sănătate Intimă (4 ore)
  • Curs Echilibru Hormonal (4 ore)
  • Antrenamente zilnice (30 minute/zi)
  • Curs de Nutriţie și educaţie culinară pentru Echilibru Hormonal si de Viata – Foodfairy (4 ore)

 

Vino să preiei controlul sănătății tale feminine înconjurată de femei ca tine și natura!

 

Descrierea mai completă cu imagini (dacă nu ai văzut încă)poti vedea aici. Te astept cu drag, Emese

 

Bookings

Rezervarea online s-a închis pentru acest eveniment.


Loading Map....