MASCĂ DE ARGILĂ CU MONTMORILLONIT DE CALCIU – 120g

Montmorrillonitul de calciu este o mască de față minerală ionică naturală și pudră de argilă pentru corp care, atunci când este amestecată cu apă, îndepărtează ușor celulele moarte ale pielii, completează pielea cu minerale și elimină ungerea excesivă a pielii fără a o usca.

Descrierea  produsului

Mineralele ionice naturale din folie calmează, reîmprospătează și curăță pielea în timp ce scapă de toxine. După utilizare, pielea feței devine vizibil mai clară, mai proaspătă și mai tânără. Pe lângă curățarea puternică antimicrobiană, 57 de oligoelemente ajută la refacerea și reumplerea pielii cu o strălucire sănătoasă.

Efecte

Când este în contact cu apa fierbinte, argila stimulează energiile necesare pentru a reconstrui și revitaliza celulele și poate iniția procesele de vindecare. Corpul va fi recunoscător pentru această îngrijire suplimentară care ajută la crearea echilibrului fizic și mental de zi cu zi și la ameliorarea stresului!

Utilizați în 3 pași:

  1. Curăță-ți fața!
  2. Frecați-vă fața umedă cu puțină pudră de argilă și apoi clătiți-o.
  3. Se amestecă o linguriță îngrămădită de praf de argilă cu apă, lapte sau oțet de mere într-un unguent neted, apoi se unge fața, gâtul, decolteul.

Se lasă pe față 15-30 de minute, apoi se spală cu apă caldă. Apoi folosiți o cremă hidratantă cu un ingredient natural. Pentru cele mai bune rezultate, utilizați masca în mod regulat, de 1-2 ori pe săptămână.

Important: Evitați contactul cu ochii și membranele mucoase în timpul utilizării.

Conditii de depozitare

Se recomandă depozitarea la temperatura camerei, ferită de lumina soarelui – în baie.

Ingrediente: Conține ION-MIN, care este o formă protejată de montmorillonit de calciu activ și ultra-cu granulație fină. Conține 57 macro și micro minerale sub formă moleculară. 

Comanda on-line

Apasă butonul