Dragă Femeie,

 

Acest retreat este dedicat pentru SĂNĂTATE HOLISTICĂ FEMININĂ. Este focusat pe recuperarea, echilibrarea și susținerea sănătății tale, unde vei întălni un ALT-FEL de Stil de viață, Alimentație și Mișcare!

CHIAR DACĂ 8 din 10 femei din ziua de azi se confruntă cu dezechilibre hormonale (dereglări menstruale, insomnii, oboseală cronică, fibroame uterine, chisturi și tumori de toate felurile, greutate în exces, libido tot mai scăzut, probleme de fertilitate, iritabilitate, agitație), TU TREBUIE SĂ ȘTI, că EXISTĂ modalități SIMPLE și NATURALE de prevenire, vindecare și echilibrare. Eficiente, la îndemâna oricui și POȚI TRĂI O VIAȚĂ EXTRAORDINARĂ, echilibrată, simțindu-te FERMECĂTOARE, SEXY, plină de VITALITATE și ÎMPLINITĂ – indiferent de vârsta ta!

DESPRE RETREAT

 

Retreatul este centrat pe cursurile de Echilibru Hormonal și Gimnastică Perineală pentru Sănătatea Intimă și multă mișcare în natură, plus elementul primordial – hrana sănătoasă.

Alimentaţia și educaţia culinară sunt bazele de la care pornim construcţia unui nou stil de viaţă pentru vindecare și transformare profundă. Temelia aceasta odată așezată corect, va oferi suportul necesar tuturor îmbunătăţirilor ce privesc echilibrul hormonal feminin.

Am gândit tabăra în așa fel încât fiecare masă să fie o oportunitate de practică, învăţare, evaluare și consiliere nutriţională, atelierele de gătit și demostraţiile culinare fiind integrate în mesele zilnice pe care le gătim împreună sub atenta îndrumare a bucătarului și nutriţionistului nostru, Mihaela Brăilescu (foodfairy.ro).

Condimentăm experienţa cu exerciții de fortificarea energiei sexuale Coregasm și tehnici de vindecare emoţională, aromaterapie, practici energetice de Qigong, plus activităţi distractive și lecţii ce ne vor învăţa să trăim armonios în corp de femeie.

 

 

Vei pleca din tabără simțindu-te profund transformată, odihnită, focusată, mult mai puternică, bine și corect informată și cu un plan de acțiune concret, pentru a deveni cea mai sănătoasă, fericită și strălucitoare versiune a ta!

 

SERVICII INCLUSE

 

√ 3 nopți de cazare în camere luxoase și cochete, de 2, 3, 4 locuri și cu baie proprie

√ Meniu complet și delicios de re-echilibrare cu alimente integrale și de sezon, 3 mese zilnice plus gustări și băuturi

√ Seminar Echilibru Hormonal life-balance

√ Ghid pentru Echilibru Hormonal (suport scris)

√ Seminar Gimnastică Perineală life-balance

√ Antrenament Gimnastică Perineală (suport scris și audio)

√ Seminar Nutriție și de Gătit Foodfairy (suport scris)

√ Suport scris cu rețetele terapeutice din tabără

√ Miscare terapeutică (Qigong, Coregasm, DO IN, etc.)

√ Tehnici de de-stress (Pranayama, Aromaterapie)

√ Practicile exersate în tabără (terapie prin artă, terapie prin mișcare)

 

SERVICII NE INCLUSE

 

√ Transport

Atmosfera taberelor trecute 🙂

CAZAREA ȘI LOCAȚIA

 

Vila Metzo– se află în periferia orașului Râșnov în judetul Brașov – este o vilă nouă, amenajată cu bun gust, confort, spatii comune luminoase și elegante cu o priveliște grozavă. Se află în mijlocul naturii printre păduri, poiane, părâu și munți, unde vei evada din aglomerația urbană și te vei umple de liniște și pace.

Locația și zona este în acord perfect cu intenția taberei, și anume reconectarea cu sinele, cu sursa, cu natura, și cu potențialul tău natural de vindecare!

PREȚURI ȘI ÎNSCRIERI

 

  • 1400 lei –  Preț Integral
  • 1000 leiPret Special (valabil numai pt Consilieri și Traineri LIFE-BALANCE)

Plata se face în maxim 2 tranșe: 50% la 3-4 zile după înscriere și 50% cel tărziu până în 20 august. Data limită de înscriere este 10 august.

ALIMENTAȚIE

Toate mesele zilnice vor fi explicate astfel încăt, odată ajunsă acasă în mediul personal, vei continua cu ușurință acest nou stil de viață.

STRES MANAGEMENT

Practici de respirație. Practici de împământare. Practici de vizualizare și conducerea energiei. Tehnici rapide de relaxare. Automasaj.

MIȘCARE

Antrenamente zilnice mixate din gimnastică hormonală, salutul soarelui, 5 rituri tibetane, exerciții energetice și coregasm, streching și mobilitate cu yoga și DO IN.

NATURĂ

Plimbări pe munte și dezbaterii în Mama-Natura.

RELAXARE

Suficient spațiu și timp liber pentru a „digera” informațiile și practicile.

TERAPIE PRIN ARTĂ

După practici vei avea ocazia să te manifești.

DESPRE ORGANIZATOR SI LIFE-BALANCE

 

Sunt Emese Magdás

Am 41 ani și o fiica de 5 ani. Sunt terapeut Echilibru Hormonal (din 2014, Budapesta) și trainer Gimnastică Intimă (din 2006, Budapesta), antrenor bodyART, instructor Tai Chi si Qi Gong.

Am o colaborare strânsă cu numeroși medici, terapeuți, nutriționiști, antrenori și naturopați. Sunt un ucenic permanent (lifelong learning), iar momentan studiez naturopatia și medicina integrativă.

Sunt cea care a VISAT, a CREAT si a REALIZAT conceptul LIFE-BALANCE

Mai întăi am lansat programul și cursurile pentru Sănătate Intimă Feminină, baza fiind exercițiile perineale pentru sexualitate, vitalitate, sarcină-naștere-recuperare postpartum, în menopauză, în rezolvarea problemelor precum lipsa de tonus perineal, vaginal, incontinența urinară, infecții intime, etc.

Pentru Echilibru Hormonal lucrez holistic din 2014 cu progame de detox (xenobiotice, ficat-bila, rinichi, candida, paraziti intestinali), prin înreptare de stil de viață (obiceiuri cotidiene, alimentație, somn, relaxare, mișcare), cu suplimente naturale terapeutice (minerale, oligoelemente, vitamine, enzime, aminoacizi si grasimi sanatoase, extracte de plante si ceaiuri) și hormoni bio-identic naturali (progesteron, DHEA, pregnelononă).

 

Programele LIFE-BALANCE pot îndrepta o listă lungă de afecțiuni, iar cele mai întălnite probleme și situații sunt:

La femei: dereglare menștruală, fibrom uterin, endometrioză, ovar polichistic, infertilitate, infecție intimă, histerectomie, sân fibrochistic, sindrom premenstrual, probleme de greutate, oboseală cronică, hașimoto, probleme de somn, sindrom metabolic, diabet/rezistență la inzulină, exces de hormoni androgeni, menopauza precoce.

La copii: pubertate precoce, oboseală, agitație, probleme de concentrare și de greutate corporală.

La bărbați: probleme cardiovasculare, de prostată, probleme erectile, ginecomastie, fertilitate din ce în ce mai scăzută, căderea parului de pe scalp, testosteron scăzut, dominață estrogenică, masa musculară scăzută.

Dacă ai SIMPTOME de dezechilibre hormonale, sau vrei să previi dezechilibrele, te invit la acest retreat și vei primi tot ce trebuie pentru a apăsa butonul de

RE-START AL SĂNĂTĂȚII TALE!