SARE DE MASĂ MAGNEZIU STRĂVECHI – 1kg

Sarea de masă cu magneziu străvechi sau sarea de masă clasică are același gust, textură și aspect ca sărurile obișnuite, dar este mult mai sănătoasă decât ele. Sarea redusă de clorură de sodiu fortificată cu magneziu este recomandată celor care doresc să reducă cantitatea de clorură de sodiu ingerată cu sare convențională în timp ce primesc și mai mult magneziu în corpul lor.

Asigurați-vă mesele de zi cu zi mai sănătoase – fără compromisuri!

Descrierea  produsului

Pe lângă magneziu, potasiu, calciu, corpul nostru are nevoie și de substanțe nutritive esențiale, cum ar fi clorura de sodiu sau sare. Spre deosebire de magneziu, cantitatea de sare de care avem nevoie este mult mai ușor de absorbit, deoarece este prezentă în aproape fiecare aliment.

Puteți face multe pentru o dietă sănătoasă și să mențineți niveluri optime de magneziu în corpul dvs. folosind sare de masă MAGNEZIU STRĂVECHI, fortificată cu magneziu și potasiu, cu un conținut redus de sodiu.

Gustul și textura sării de masă MAGNEZIU STRĂVECHI nu diferă de versiunile disponibile pe rafturile magazinelor.

Cantitate

Se utilizează în cantități similare cu sarea tradițională de clorură de sodiu.

Consumul de 10 g de sare de masă Ancient Magnesium susține corpul cu 120 mg de magneziu elementar, care reprezintă 30-40% din necesarul zilnic de magneziu.

Efecte

Înlocuiți-vă sarea de acasă cu mai sănătoasă, deoarece puteți face multe pentru a reduce riscul de hipertensiune arterială și diabet și pentru a menține nivelurile zilnice optime de magneziu ale corpului.

Conditii de depozitare

Se recomandă păstrarea la temperatura camerei, ferită de lumina soarelui.

Ingrediente

  • 57% Sodium Chloride (Natriu-Clorid)
  • 29% Potassium Chloride (Caliu-Clorid)
  • 12% Magnesium Sulphate (Magneziu-Sulfat)
  • 2% Lysine Hydrochloride (Lizin-Hidroclorid)

Comanda on-line

Apasă butonul