Zendocrine doTerra

60 capsule moi gelatinoase

Brand: doTERRA

Acest amestec puternic combină Rozmarinul, Coriandru și Ienupăr, cunoscute pentru proprietățile lor detoxifiante și capacitatea de a susține funcția hepatică sănătoasă, în timp ce Tangerine și Geranium au efecte purificatoare împotriva substanțelor nedorite din organism.

Descriere

Aceste Capsule Zendocrine de la doTERRA contin un amestec puternic de Rozmarin, Coriandru și Ienupăr, cunoscute pentru proprietățile lor detoxifiante și capacitatea de a susține funcția hepatică sănătoasă, în timp ce Tangerine și Geranium au efecte purificatoare împotriva substanțelor nedorite din organism.

Capsule-le Zendocrine oferă o modalitate rapidă și ușoară de a consuma amestecul de uleiuri esențiale doTERRA Zendocrine, indiferent dacă călătoriți, în grabă sau pur și simplu vă place confortul unui gel moale.

Indicatii de utilizare
A se lua 1 capsula moale zilnic.

Precautii
A nu se lasa la indemana copiilor. Daca sunteti insarcinata, alaptati sau va aflati sub supraveghere medicala, consultati medicul. A se pastra la loc uscat si racoros.

Ingrediente
Ulei de măsline extra virgin, amidon de porumb modificat, uleiul de tangerină (coajă), umectant (glicerină), ulei de rozmarin (frunză/floare), ulei de mușcată (Pelargonium Graveolens), agent de îngroșare (caragenan), apă, agent de umplere (maltitol), ulei de ienupăr (fruct), ulei de coriandru (frunză)

Comanda on-line