Despre life-balance

Despre începuturi

 

Bună, sunt Emese, ghidul tău de sănătate feminină. Sunt terapeut echilibru hormonal (din 2014, Budapesta) și trainer gimnastică intimă (din 2006 – Budapesta). Sprijin în special femeile să se bucure de o sănătate strălucită – vitalitate, fertilitate, sexualitate, somn, libido, siluetă, cilicitate, menopauză – de un echilibru fizic, mental și emoțional.

Lucrez prin abordare integrativă a afecțiunilor ginecologice și endocrinologice, împletind armonios terapia de echilibru hormonal natural, practici interne, echilibrare emoțională, exerciții perineale, mișcare, nutriție terapeutică și sfaturi pentru îmbunătățirea stilului de viață.

Sunt cea care a VISAT, a CREAT și a REALIZAT conceptul life-balance

Numele meu înseamnă „Mămică”, mămica pamanatului, fertilitatea maximă. De loc întâmplător, că am creat proiectul life-balance atunci, când am așteptat fetița mea, Klara Tea în 2012 (proiect numit initial Echilibru Hormonal, promovat pe pagina mea veche: www.gimnasticaintima.ro).

Aș putea spune că rolul meu e acela de a aduce fertilitate și a susține echilibru acolo unde acestea sunt așteptate.

 

Despre life-balance

 

Conceptul life-balance sa născut din 12 ani de experiență de lucru, în care am oferit suport pentru mii de femei cu scopul de a ajuta recăștigarea echilibrului hormonal și al sănătății intime. Dar după cum poate ști, dezechilibrele hormonale nu se reduc la problemele lunare femeiești!

Astăzi toată lumea se confruntă cu o epidemie de dezechilibre hormonale. Poți avea orice afecțiune, la orice vârstă și la orice sex!

Poate nici nu-ți trece prin cap, că instabilitatea emoțională, problema de concentrare, capaciatatea scăzută de lucru, insomnia, confuzia mentală, problema de greutate, iritabilitatea, alergia, problemele autoimune sau tumorile fac parte din lista asta lungă!

Trăim într-o lume plină de lucruri sintetice „de unică folosință” și intens accelerată. Motiv pentru care toți oamenii din ziua de azi se confruntă cu o epidemie de dezechilibre hormonale:

La femei, cele mai critice situații sunt dereglăriile menstruale, fibroamele uterine, endometrioza, histerectomiile…

La copii pubertatea precoce, oboseala, problemele de concentrare, problemele de greutate corporală…

Dar nici barbații nu scapă de efectele dezechilibrelor hormonale: probleme cardiovasculare, de prostata, probleme de erectile, ginecomastie, fertilitate din ce-în-ce mai scăzută.

Toate aceste probleme ajung în timp să provoace atâtă neplacere (fizică, mentală, emoțională) încât, în majoritatea situațiilor, majoritatea oamenilor ajung să aibă intervenții chirurgicale sau să depindă de medicamente pentru tot restul vieții.

Conceptul life-balance a luat astfel naștere din dorința de a oferi oamenilor o vindecare naturală printr-un o abordare complexă pe baza studiilor din medicina integrativă, alimentație terapeutică, echilibrare hormonală alternativă, schimbare de stil de viață, stress-management, program de mișcare personaizată și tehnici interne, energetice.

Programele life-balance țintesc cauzele reale ale dezechilibrelor și oferă un suport holistic, bazat pe suplimente nutraceutice. A lucra rapid și eficient cu suplimente naturale înseamnă să administrăm suplimente cât mai pure și eficiente, pline de substanțe active și fortifiate ce privește absobția lor.

La ora actuală numeroși medici, terapeuți, antrenori și nutriționiști aplică programele life-balance cu rezultate considerabile. Îți recomand să studiezi informațiile pe care ți le ofer, cu siguranță te vor ajuta în recăștigarea și sustinerea echilibrului de viață. Crede-mă, recăștigarea echilibrului este mai ușor decât viața trăită cu simptome de dezechilibre!