Cursuri

Echilibru Hormonal Feminin

Workshop de o zi

Hormonii joaca un rol vital in reglarea organismului. Supervizeaza silueta, starea ta emotionala, libidoul, vitalitatea, fertilitatea, ciclicitatea, organele tale feminine…

Cursul Echilibru Hormonal Feminin pune in evidenta conexiunile intre hormoni si starea ta fizica si psihica.

Dezechilibrele hormonale stau la baza problemelor precum fibroame uterine, sangerari abundente, probleme mamare, chisturi ovariene, infertilitate, cancer, endometrioza si altele. Conform studiilor, dezechilibrele hormonale sunt prezente la 8/9 femei din 10.

Daca vrei o viata fericita, longeviva si sanatoasa, invata sa intretii piloni tai de sustinere!

Gimnastica Hormonala

Workshop de 4 ore

Gimnastica Hormonala a fost dezvoltat pentru purificarea şi intarirea organelor genitale feminine, pentru a fortifica aparatul reproducator si pentru a ajuta reglarea sistemul tau hormonal.

Cursul cuprinde exercitii care te ajuta la recuperarea si mentinerea tineretii si vitalitatii. Te invata cum poti participa in mod activ si natural la intretinerea echilibrului hormonal si a fertilitatii.

Iti recomand:

 • Cand ai probleme menstruale si de ciclu
 • Daca ai surplus de greutate (mai ales pe coapse, talie sau abdomen)
 • Daca faci des cistite si vaginite
 • Pentru fertilitate
 • La menopauza si menopauza timpurie

Gimnastica Perineala

Workshop de 4 ore

Gimnastica Perineala este un progam unic, bazat pe exercitii perineale si informatii despre nevoia ta de ingrijire si intretinere in zona ta intima. Indiferent de vasta sau starea ta sustine tonusul vaginal si sexualitatea, previne si amelioreaza problemele abdominale/intime feminine.

Iti recomand indeosebi:

 • in sarcina, nastere si recuperare (chiar si dupa cezariana!)
 • la menopauza
 • pentru incontinenta urinara
 • inainte si dupa operatiile abdominale
 • pentru tonus vaginal si viata sexuala
 • la probleme de prolaps
 • pentru ingrijirea ta intima

 

Sanatate Intima

Workshop de o zi

Acest workshop de maxima feminitate te ajuta sa reiei contactul cu puterea ce se ascunde in interiorul tau. Va fi o zi, tu cu tine, o calatorie din care nu te vei mai intoarce la fel!

Temele cursului te ajuta sa intelegi legaturile profunde intre simptomele tale fizice, emotiile si gandurile tale – pentru a putea fi o femeie completa, puternica! Te ajuta sa traiesti cu forta si gratie in acelasi timp, sa impletesti feminitatea si sacrul feminin in toate aspectele vietii.

Intre timp iti vei insusi cele mai eficiente exercitii pentru sanatatea ta intima: exercitii perineale, care te vor ajuta sa rezolvi cistite, vaginite, anorgasme, probleme de libido, menstre dureroase, pierderi nedorite de urina, prolapsuri, ruptura de perineu, hemoroizi si multe alte probleme INTIME !

Trainer Gimnastica Preineala

Formare profesionala

Dacă ești o profesionistă în domeniul sănătății sau al fitness-ului, antrenor de fitness, instructor de yoga, trainer personal, medic, asistent, dulă, moasă – învață programul LIFE-BALANCE și devino Trainer în Gimnastică Perineală!

Ca trainer vei ajuta clientele tale să găsească puterea interioară, să devină femei puternice într-un corp puternic și să se simtă mai sexy! Planșeul perineal oferă forța și stabilitatea de bază pentru SĂNĂTATEA INTIMĂ FEMININĂ, și odată cu tonifierea sa crește și siguranța de sine. Dacă vrei să schimbi viața ta și altor femei, te invit în echipă!

 

Consilier Echilibru Hormonal

Formare profesionala

Ești un profesionist în domeniul sănătății sau al nutriției? Îți propun să-ți dezvolți cunoștințele despre terapia naturală pentru echilibrare hormonală.

Poți deveni consilier de ECHILIBRU HORMONAL care oferă un suport complex, după principiile medicinei integrative, pe baza analizelor și simptomelor investigate. Poți lucra cu recomandări de stil de viață și nutriție completată cu suplimente nutraceutice și fito-hormoni sau hormoni bioidentic naturali.

Poți deveni consilier, un AMBASADOR al SĂNĂTĂȚII, ce aduce rezolvări și soluții sănătoase femeilor și tuturor persoanelor care au nevoie de sprijin în probleme cauzate de dezechilibre hormonale.