Curs Trainer Gimnastică Perineală

Formare profesională

Dacă ești o profesionistă în domeniul sănătății sau al fitness-ului, antrenor de fitness, instructor de yoga, trainer personal, medic, asistent, dulă, moasă – învață programul LIFE-BALANCE și devino Trainer de Gimnastică Perineală LIFE-BALANCE!

Ca trainer vei ajuta clientele tale să găsească puterea interioară, să devină femei puternice într-un corp puternic și să se simtă mai sexy!

Planșeul perineal oferă forța și stabilitatea de bază pentru SĂNĂTATEA INTIMĂ FEMININĂ, și odată cu tonifierea sa crește și siguranța de sine.

Ce este Gimnastica Perineală?

Gimnastică Perineală life-balance este un antrenament perineal unic pentru femei, cu scop de susținere, prevenție și ameliorare pentru zona planșeului pelvi-perineal și bună funcționare a organelor din abdomenul inferior.

Gimnastica Perineală life-balance dezvoltă atât puterea, cât și rezistența, flexibilitatea și rapiditatea de reacție a mușchilor perineali. Fortifică întregul planșeu pelvi-perineal, atât sfincterele cât și toate fibrele perineale până la cele profunde și susține țesutul conjunctiv din abdomenul inferior.

Beneficii

 • îmbunătățește sexualitatea, libido-ul și capacitatea orgasmică;
 • crește tonusul vaginal și senzitivitatea interioară;
 • reduce infecțiile și inflamațiile în zona intimă;
 • poate ameliora uscarea și subțierea mucoasei vaginale;
 • poate atenua până la dispariție constipația și balonarea;
 • pregătește perineul și țesuturile pentru sarcină și naștere;
 • poate recupera tonusul vaginal și perineal după naștere (la fel de necesar chiar și după cezariană);
 • poate preveni sau recupera incontinența urinară (chiar și după histerectomie);
 • poate preveni sau recupera prolapsul uterin, vaginal, uretral, vezical, rectal;
 • poate ameliora sau resorbi hemoroizii sau varicozitățile intime;
 • reduce durerile articulare (controlul mușchilor perineali este indispensabil în mișcarea dinamică);
 • stimulează creativitatea, intuiția și vitalitatea, susținând circulația energiei prin meridiane și prin glanda pineală.

Efectele benefice, ca urmare a practicării exercițiilor, pot apărea încă de la primul antrenament și sunt resimțite la maxim de intensitate după un interval de 10 săptămâni.

Persoanele care au simptome de slăbire a pelvisului de gradul II. vor înregistra efectele cele mai notabile după cel puțin 10 săptămâni.

Conform măsuratorilor, în urma practicării regulate a programului, la unele femei fortifierea mușchilor pelvieni este 30 de ori mai mare față de tonusul inițial, în timp ce media de creștere a forței mușchilor pelvieni este de 132%.

 

Dacă ești o profesionistă în domeniul sănătății sau al fitness-ului, acum poți schimba viața ta și pe a altor femei.

Devino Trainer de Gimnastică Perineală LIFE-BALANCE!

Cine vor fi clienții tăi?

Conform studiilor 50% dintre femei au nevoie de un astfel de program pentru recuperare (de incontinență urinară, anorgasm, cistită, infecție vaginală cronică, etc.), în timp ce, pentru cealaltă jumătate, practica preventivă este benefică pentru susținerea sănătații intime (postură, sexualitate, fertilitate, circulație sangvină-limfatică-enrgetică, etc.).

De când există lumea, corpul feminin și mai ales planșeul perineal feminin trec prin schimbări care amprentează zona intimă: pubertatea, fazele ciclului menstrual, sexualitatea, sarcina, nașterea, perioada postnatală, menopauza, acestea fiind doar cele mai semnificative dintre schimbări. Dincolo de partea fizică, toate amprentele și trăirile se înmagazinează în această zonă.

Trainerul de Gimnastică perineală asigură oportunitatea de lucru într-un mediu de acceptare, iar mișcările declanșează conștientizări ce ajută la eliberarea tensiunilor psihice.

Acum ai oportunitatea să-ți extinzi portofoliul cu un program valoros prin care poți susține într-un mod inteligent femeile ce au nevoie de suport în toate aceste sensuri. Gimnastica Perineală susține planșeul și întregul corp feminin cu eforturi minime și efecte uriașe.

Vei putea lucra cu grupuri de femei sau individual. Vei fi persoana care va arăta altor femei cum să-și susțină și să-și îmbunătățească viața intimă și le vei ajuta să se recupereze din probleme de natură intimă, chiar și în unele situații aparent fără speranțe.

Sunt aici să spun – și vei putea și tu să spui – că niciodată nu este “prea târziu” când vine vorba de capacitatea de regenerare a perineului și zonei intime!

DETALII CURS

 

Despre Trainer

Mă numesc Emese și sunt specialist în sănătate intimă și echilibrare hormonală. De 12 ani sprijin femeile puternice să devină și mai puternice! Pasiunea mea, Gimnastica Perineală, le ajută pe femei să experimenteze o sănătate intimă strălucită!

Din punctul meu de vedere, în fiecare oraș ar fi nevoie de cel puțin câțiva traineri în acest domeniu, motiv pentru care doresc să dezvolt o comunitate largă/vastă de specialiști. Doresc să văd o adevărată colaborare și susținere între traineri. Doresc să ne dezvoltăm împreună și să ne susținem reciproc, devenind astfel un grup din ce în ce mai ferm și capabil de a schimba viața femeilor din interior înspre exterior. Poți avea orice vârsta sau pregătire, cel mai important este să dorești și să ai ce să împărtășești femeilor. Doresc ca împreună să construim o plasă de siguranță pentru orice femeie în orice context.

 

Înscriere, preț și plată

Selectia participarii se face pe baza unei scrisori in care te rog sa explici motivatia ta. Astept scrisoarea ta insotita de un scurt CV imediat după înscriere.

Pretul cursului este 2.400 RON (cu taxe incluse).

Pentru validarea înscrierii percepem plata in avans. Pentru detalii și eșalonarea plății te rog să ne contactezi în e-mail.

 

Program

Cursul de bază durează 3 zile x 8 ore (24 ore) teoretice:

 • 8 ore: cunoștințe de bază din anatomie, urologie, ginecologie, proctologie, nutriție, psiho-somatică;
 • 16 ore: algoritmul și metoda de predare a exercițiilor.

Numărul de cursanți: maxim 20 persoane/clasă

Varianta on-line a cursului va fi lansată până în iunie 2019 și după această dată vei putea începe studiul individual on-line oricând.

 

Data și locația următorului curs

Vezi comunicat la Evenimente

 

Examen și certificare

Condiția de examinare: un articol scris în domeniu. Cunoștințele teoretice vor fi evaluate prin test grilă iar examenul practic constă într-o demonstrație de teaching.

 

Cine poate deveni trainer?

Este recomandat în primul rând:

 • antrenorilor de sport, mai ales de yoga sau fitness
 • specialiștilor din domeniul sănătății umane precum medici, moașe, dula, asistenți medicali, kinetoterapeuților, manual-terapeuților
 • celor care au o meserie diferită dar sunt interesați de sănătate în general și au absolvit cel puțin liceul.

Dreptul de predare a metodei sau lansarea comunicatelor presupune examen valabil.

Ești pregătită să căștigi un venit substanțial pentru munca ta pasională?

Vrei să schimbi viața ta și altor femei în bine?

Daca răspunsul este „DA”, înseamnă ca ACEST CURS ESTE PENTRU TINE.