ECHILIBRU (HORMONAL) FEMININ

UN WORKSHOP DE O ZI PENTRU ECHILIBRUL TAU FEMININ!

 

1Hormonii joaca un rol vital in reglarea organismului. Chiar si cea mai mica perturbare iti poate afecta viata provocand disfunctii psihologice si fiziologice.

Supervizeaza silueta, starea ta emotionala, libidoul, vitalitatea, fertilitatea, ciclicitatea, organele tale feminine… Pe de alta parte, orice gand, emotie, efort, substanta… poate modifica echilibrul tau hormonal, si daca vrei o viata fericita, longeviva si sanatoasa, invata sa intretii piloni tai de sustinere!

Cursul Echilibru (Hormonal) Feminin pune in evidenta conexiunile intre hormoni si starea ta fizica si psihica.

Dezechilibrele hormonale declanseaza problemele tipic feminine: dereglari menstruale, fibroame uterine, ovare polichistice, sani durerosi, cancer, endometrioza… dar si probleme articulare, de memorie, de digestie, de greutate sau schimbari in starea ta de spirit precum iritabilitate, anxietate, depresie, depresie postpartum, agitatie, furie…

Echilibrul tau hormonal exista sau se deregleaza in functie de: alimentatie, miscare, gandire, bioritm, toxine fizice si psihice (chimicalele si stresul). Conform aprecierilor medicale, dezechilibrele hormonale sunt prezente la 8/9 femei din 10. (Poti afla starea ta completand testele la DEZECHILIBRE HORMONALE FEMININE.)

La cursul Echilibru (Hormonal) Feminin te ajut sa identifici motivele dezechilibrelor hormonale din viata ta si iti indic masurile optime si naturale de revenire la echilibru:

  • Vei afla cum functioneaza corpul tau atunci cand esti sanatoasa: in ovulatie, menstruatie, sarcina, menopauza si in sexualitate;
  • Vei invata sa identifici semnalele pe care ti le transmite corpul tau prin hormoni (fizice si emotionale);
  • Vei intelege rolul hormoniilor, schimbarile normale si anormale;
  • Vei cunoaste cum sa reduci interactiunea cu disruptori hormonali (produse cosmetice, alimente, chimicale din casa si mediul inconjurator);
  • Vei primi formule de xeno-detox (metode de detoxifiere a hormonilor sintetici/straini);
  • Vei afla bazele echilibrului, cum sa alegi un stil de viata pentru binele hormoniilor tai (principiile unei alimentatii energizante, miscarea adecvata perioadelor de viata, ritmurile naturale de viata, cele mai eficiente terapii complementare, practici de reconectare cu Sinele si Natura.)

Controlul feminitatii tale va fi in mainile tale!

Cand merita sa faci acest curs?

Alege cursul Echilibru (Hormonal) Feminin, daca vrei sa afli mai mult despre corpul tau si starile tale, despre fertilitatea sau ciclurile tale si in cazuri de probleme precum:

Referinte

Referinte

Draga Emese,

Anul trecut in octombrie am participat la curs. Te anunţ cu bucurie, ca am o sarcina de 11 saptamani.  Asteptam un bebelus de vreun an si jumatate. Am convingerea ca  in mare parte a fost efectul  cursului.

Julia, sociolog, 36 ani
problema de baza: doreste o noua sarcina

Cursul in intregime a fost o experienta extrem de placuta, atmosfera in care au fost predate conceptele si am facut exercitiile a fost deosebit de calda si prietenoasa. Am invatat multe lucruri noi si le-am aplicat. In continuare incerc in fiecare zi sa aloc cateva minute pentru gimnastica si pentru relaxare. Starea mea generala este mult imbunatatita de cand aplic principiile invatate. Recomand aceste cursuri oricui, sunt o investitie pentru sanatate si echilibru interior.

Gabriela, manager, 36 ani
problema de baza: menstruatii neregulate

EVENIMENTE

Calendar

Vezi care sunt urmatoarele evenimente LIFE-BALANCE
Echilibru Feminin