Dezechilibre Hormonale Feminine

Motivele dezechilibrelor Hormonale

Femeile din ziua de azi se confrunta cu o epidemie de dezechilibre hormonale: se lupta cu instabilitate emotionala, probleme de concentrare, insomnii, confuzie mentala, greutate in exces sau libido tot mai scazut, precum si cu probleme de fertilitate si dereglari menstruale, fibroame, endometrioza si tumori de toate felurile. Cele 4 motive majore ale dezechilibrelor.

Deficienta de PROGESTERON

Deficitul de progesteron este cel mai des intalnit dezechilibru feminin la toate varstele. Este cauza majora pentru infertilitate, sindrom premenstrual, sani fibrochistici, menstruatii abundente, anxietati, instabilitate emotionala, tulburari de somn sau predispozitie la depresie. In timp poate cauza surplus de greutate, formatiuni canceroase sau endometrioza.

Exces de ESTROGEN

Excesul de estrogen este principalul factor din cauza caruia femeile se simt deprimate si greoaie. Este in plus motiv principal de obezitate, tumori benigne si maligne (cancer). Estrogenul moduleaza dispozitia sufleteasca si aprinde focul dorintei sexuale.

Exces de CORTIZOL

Excesul de cortizol provoaca simptome ca si cum un buton de alarma ar fi ramas blocat in interiorul organismului tau! Alergi de la o sarcina la alta, esti in priza dar si obosita, adesea sari peste somn, iar furia, mania si tipatul iti sunt adesea incontrolabile si colac peste pupaza, iti apar diferite alergii si intolerante, psoriazis, eczeme, probleme digestive si de piele.

Deficienta de CORTIZOL

Aceasta pagina este in constructie!

Deficienta de ESTROGEN

Aceasta pagina este in constructie!

Exces de ANDROGENI la Femei

Aceasta pagina este in constructie!

HIPOTIROIDISM

Aceasta pagina este in constructie!

Rezistenta la INSULINA (antecamera diabetului)

Aceasta pagina este in constructie!