Betaine HCl

120 capsule vegane, 648 mg Brand: NOW FOOD

SUPORT DIGESTIV. Este formulat pentru a susține condițiile digestive adecvate în stomac pentru cei persoanele care produc acid gastric redus si/sau insuficient.

Betaine HCl de la NOW FOOD este formulat pentru a susține condițiile digestive adecvate în stomac.

Acidul clorhidric (HCl) este produs în mod normal în stomac, unde ajută digestia proteinelor prin activarea pepsinei, prin care ajută la menținerea unui echilibru sănătos al florei intestinale și stimulează eliberarea de enzime intestinale. Pepsina este o protează produsă în stomac care descompune parțial proteinele din alimente.

Producția de HCl tinde să scadă odată cu vârsta, așa că suplimentarea cu HCl și pepsină poate ajuta la menținerea funcției digestive normale.

ADMINISTRARE / AVERTISMENT

ADMINISTRARE Luați 1 capsulă la începutul fiecărei mese. Nu luați pe stomacul gol. Nu luați dacă aveți ulcer gastric sau duodenal.

DEPOZITARE Depozitați la temperatura camerei.

AVERTIZĂRI Dacă sunteți gravidă, alăptați, luați orice medicamente, planificați orice procedură medicală sau chirurgicală sau aveți orice afecțiune medicală, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați-vă medicul dacă apar reacții adverse. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Comanda on-line