BOSWELLEX FORTE

Supliment alimentar AYURVEDIC antiinflamatoare, antireumatismală, antitumorală.

60 capsule

Boswellex Forte de la NUTRIBALANCE este un extract standardizat 12:1 de tămâie indiană, ingredientul de bază al faimosului SABINSA Boswellin. Valoarea terapeutică a acestui produs complex sinergic pe bază de plante și fibre este cunoscută din cele mai vechi timpuri.

Extractul de rășină din specia Boswellia a fost și este încă utilizat în medicina ayurvedică pentru tratarea multor afecțiuni, în special în India, în țările africane și în medicina occidentală.

În vechile descrieri ayurvedice era descrisă ca fiind antiinflamatoare, antireumatismală, antitumorală, sedativă și era recomandată pentru aceste afecțiuni.

Astăzi, utilizarea ayurvedică a rășinii de tămâie s-a extins. În farmacopeea ayurvedică indiană este recomandată pentru afecțiuni nervoase, respiratorii (bronșite, laringite, astm brohial), digestive (diaree, dizenterie, icter, inflamații ale mucoasei bucale), boli genitale (boli chistice ale sânilor, disconfort menstrual și nereguli menstruale), boli de piele, gută, boli reumatice, febră, sifilis și cancer.

Administrare

1×1, 2×1 până la 2×2 capsule înainte de micul dejun și prânz.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. Nu lăsați la îndemâna copiilor!

Compozitie

 Conține 75% acid boswellic, 40% ß-boswellin și 10% akbba.

Comanda on-line

Apasa butonul si poti face o pre-comanda!