CURCUMIN BIO – BCM 95®

Extract de curcuma micronizat intr-un matrix care favorizează absorbția. Pur. Eficient. Biodisponibil. Concentrat.

Deși se administrează pe cale orală, aceste capsule asigură accesul curcuminului, principala sustanță activă a curcumei, în circulația sanguină printr-o metodă brevetată, complet naturală. Conține ulei esențial de curcuma alături de un spectru complet de extract de ghimbir. Iar curcuminul se extrage într-o fabrică care funcționează 100% pe baza energiei solare.

Acțiunile curcuminului:

 • tonic natural pentru ficat și sistemul gastrointestinal;
 • reglează tensiunea arterială;
 • acțiune neuroprotectoare;
 • menține sănătatea sistemului cardiovascular în special prin dizolvarea colesterolului de pe arterele sanguine;
 • acțiune antioxidantă de anihilare a radicalilor liberi în special pentru sistemul digestiv;
 • acțiune benefică în bolile degenerative (scleroză, demență, demență senilă, scleroza multipla);
 • anticancerigen, antitumoral;
 • protejeaza ADN-ul;
 • antiinflamator.

 

Care este diferența dintre turmeric, curcumina și curcumina BCM-95?

Turmeric este planta care oferă curcumina. Turmericul conține circa 2-5% curcumină. Extractele standard de curcumină sunt puțin absorbite din tractul gastrointestinal. De aceea, BCM-95 combină curcumina de înaltă calitate cu ulei esențial de curcumă într-un proces brevetat pentru a spori semnificativ absorbția. Biodisponibilitatea BCM-95 este de 5-7 ori mai mare decât cea a curcuminei standard. Curcumina acționează în sânge timp de 4-5 ore, în timp ce BCM-95 mai mult de 8 ore.
 
BIO Curcumina și BIO Curcumina FORTE de la GAL conține:
 • conține curcumin la standard farmacologic BCM 95®
 • are absobție fortificată (dincolo de ulei esențial de curcumă potrivit BCM 95®) cu ghimbir, ulei esential de ghimbir și bioPerine®.

 

Despre Curcuma

Planta Turmeric sau (Curcuma longa), cunoscută de asemenea și sub denumirea de curcuma, are o rădăcină care este folosită pentru a produce condimentul galben, vibrant, folosit atât de des sub formă de condiment culinar în preparatul curry. Curcuma este originară din India și anumite părți ale Asiei, este rudă cu cardamonul și ghimbirul.

Curcuma este folosită pentru a trata o varietate de afecțiuni legate de inflamație și daune oxidante, cum ar fi: cataracta, artrită, cancer și boli de inimă. De asemenea turmericul, este utilizat pentru tratarea scabiei (sau “râie”, boala parazitară de piele), tulburărilor digestive, accelerarea vindecării rânilor și intarirea sistemului imunitar.

Turmericul a fost folosit de foarte mult timp în medicină ayurvedică și chinezească tradițională, pentru tratarea infecțiilor, probleme ale vezicii biliare, dizenterie, artrită și tulburări hepatice.

Botaniștii și fitoterapeuții consideră astăzi, turmericul ca fiind una dintre cele mai puternice antiinflamatoare și antioxidante plante. Mai multe studii realizate de oamenii de știinta indieni, au susținut că administrarea în uz tradițional a turmericului, luptă împotriva inflamațiilor, indigestiilor precum și în bolile de ficat și de inimă.

Turmericul conține curcumină și curcuminoizi, care sunt substanțe fitochimice puternice, antiinflamatorii, ce acționează ca substanțe naturale, ciclooxigenazei-2 (COX-2), substanțe cu rol inhibitor în organism, inhibând producerea de prostaglandine ce pot produce inflamarea și afectarea țesuturilor (de ex. în caz de fibrom uterin).

Cercetatorii indieni au descoperit, ca turmericul are efect analgezic, reducând durerile articulare și inflamarea în cazul persoanelor cu artrită, la fel de eficient ca și medicamentele antiinflamatorii nesteroidiene (AINS), fără efectele secundare ale acestora, precum sângerarea abdominală sau tulburările digestive.

Studiile de laborator au descoperit, ca turmericul inhibă dezvoltarea cataractei, cancerului mamar, cancerului de colon și limfomului (cancer limfatic).

Curcuma ajută la detoxifierea organismului, protejeaza ficatul de efectele nocive ale alcoolului, subsțanelor chimice toxice și chiar unele medicamente farmaceutice, previne formarea cheagurilor de sânge și reduce tensiunea arterială, stimulează producerea bilei pentru a digera grăsimile, protejează stomacul prin uciderea bacteriilor (salmonella) și protozoare ce provoacă diaree.

Accesul curcuminoidelor, substanța activă a curcumei, în circulația sanguină este deosebit de restrâns. Pentru combaterea acestei dificultăți am creat produsul GAL Biocurcumin Forte.

Extractul de piper negru, Bio Perine® poate intensifica absorbția curcuminoidelor cu până la 2000%. Iar Bio-Curkumin® (BCM-95®) este un extract de curcuma nou, brevetat care conține curcuminoide micronizate împreună cu ulei esențial de curcuma, devenind astfel de 6 ori mai efecient decăt soluția bazată doar pe extractul de piper negru.

Absorbția se mai intensifică și de către gingerol, substanța activă din ghimbir, având efecte similare ca și curcuminoidele, mai ales datorită combinației cu uleiuri volatile de ghimbir.

Turmeronul, extract standardizat de curcuma, de asemenea ajută semnificativ în asimilarea cât mai eficientă a curcuminoidelor.

GAL Biocurcumin Forte conține toate acestea la un loc.

 

Administrare: 1 capsula pe zi

Se recomandă administrarea unei capsule pe zi în timpl mesei. Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. Nu lăsați la îndemâna copiilor!

Componente active per 1 capsula:

Extract de Turmeric [Curcuma longa] cu 95% curcuminoide – 225 mg.

Bio-Curcumin® BCM95® (95% curcuminoid complex micronizat cu ulei de curcuma) – 200 mg.

Extract supercritical de curcumin (cu 75% turmeroni) – 25 mg.

Extract de ghimbir [Zingiber officinale] (20% gingerol) – 50 mg

Ulei esential de ghimbir [30-45% zingiberén] – 5 mg

BioPerine® extract de piper negru [Piper nigrum] (98% piperin) – 2,5 mg.

Nu contine: lactate, oua, gluten, grau, porumb, nuci, fermenti, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

Compoziție: BioCurcumin® BCM-95® extract de curcuma, gelatină (capsule), celuloză microcristalină (agent de mărire a volumului), extract supercritic de curcuma, extract de ghimbir, maltodextrin de tapioca (agent de îngroșare), ulei esențial de ghimbir, BioPerine® extract de piper negru.

Componente active per 1 capsula FORTE:

Extract de Turmeric [Curcuma longa] cu 95% curcuminoide – 300 mg.

Bio-Curcumin® BCM95® (95% curcuminoid complex micronizat cu ulei de curcuma) – 232 mg.

Extract supercritical de curcumin (cu 75% turmeroni) – 68 mg.

Extract de ghimbir [Zingiber officinale] (20% gingerol) – 50 mg

Ulei esential de ghimbir [30-45% zingiberén] – 5 mg

BioPerine® extract de piper negru [Piper nigrum] (98% piperin) – 2,5 mg.

Nu contine: lactate, oua, gluten, grau, porumb, nuci, fermenti, indulcitori artificiali, arome sau coloranti.

Compoziție: BioCurcumin® BCM-95® extract de curcuma, gelatină (capsule), celuloză microcristalină (agent de mărire a volumului), extract supercritic de curcuma, extract de ghimbir, maltodextrin de tapioca (agent de îngroșare), ulei esențial de ghimbir, BioPerine® extract de piper negru.

PRODUCĂTOR

GAL Vital SynergyTech Kft. Ungaria, 1076 Budapest, Sajó u. 4-8., www.gal.hu

Comanda on-line

Apasă butonul