Date/Time
Date(s) - 04/05/2018
6:00 pm - 8:00 pm

2018-05-04 18:00 2018-05-04 20:00 Europe/Bucharest Acneea ERA Beauty

Location
ERA Beauty

Categories


Acneea

vindecat din interior & tratat in exterior

Seminar cu abordare naturopata si echilibrare hormonala

 

Daca ai probleme de ten tip acnee, te invit sa participi la un eveniment dedicat acestuit subiect. Iti voi prezenta CONCRET cauzele si felul cum POTI IESI din aceasta situatie.

Acneea adesea apare ca urmare a unui dezechilibru din interior, motiv pentru care vindecarea ei necesita o abordare integrata: ideal sa incepem cu gasirea cauzelor (stil de viata, alimentatie, dezechilibru hormonal, etc), sa continuam cu eliminarea cauzelor reale prin schimbarea stilui de viata si urmarirea unui protocol naturopat cu extracte si suplimente naturale, si sa sustinem vindecarea problemei cu proceduri cosmetice avansate care pot ajuta semnificativ pana si la disparitia semnelor ulterioare.

Problema principală de cele mai multe ori nu este acneea, ci suferinta organismului, care nu gaseste cai mai simple sa elimina materialele inutile, inflamatorie din corp! De aceea, atunci cand vorbim despre acneea, musai sa vorbim defapt despre toxine, alimentatie, intretinerea tubului digestiv, detoxifierea ficatului, purificarea sangelui sau limfei si deasemenea, despre dezechilibre hormonale care intretin acneea si defapt ascund probleme mai grave, precum sindromul ovarelor polichistice sau infertilitatea.

Emese_Magdas_Foto(2)Sunt Emese Magdás – terapeut de Echilibru Hormonal si trainer Gimnastica Intima. Lucrez peste 10 ani cu femeile:

In cazuri de acnee in general lucrez cu:

  • reglarea fazelor ciclului menstrual;
  • progame de detox (intestin-ficat-bila);
  • indreptarea stilului de viata (obiceiuri cotidiene, alimentatie, somn, relaxare, miscare);
  • nutraceutice (minerale, oligoelemente, vitamine, enzime, aminoacizi si grasimi sanatoase);
  • plante (extracte si ceaiuri);
  • hormoni naturali (progesteron).

 

Vei pleca de la seminar mai bine si mai corect informata, clarificata si, cu un plan de actiune concret pe care il vei putea pune imediat in aplicare. Si daca vei simti ca ai nevoie de mai mult fata de materialele oferite in costul acestui eveniment, putem continua in consiliere individuala sa-ti ofer un suport personalizat in discutie one-to-one.

Vino sa faci pasul pentru a deveni cea mai sanatoasa, fericita si stralucitoare versiune a ta!

 

Te astept cu drag!

Bookings

Rezervarea online s-a închis pentru acest eveniment.


Loading Map....