Date/Time
Date(s) - 30/08/2019 - 01/09/2019
10:00 am - 6:00 pm

2019-08-30 10:00 2019-09-01 18:00 Europe/Bucharest Curs TRAINER GIMNASTICA PERINEALA Yoga MOV

Location
Yoga MOV

Categories


TRAINER GIMNASTICĂ PERINEALĂ

pentru SĂNĂTATE INTIMĂ FEMININĂ

Formare profesională

 

Devino Trainer Gimnastică Perineală pentru SĂNĂTATE INTIMĂ FEMININĂ!

Dacă ești o profesionist în domeniul sănătății sau al fitness-ului, antrenor de fitness, instructor de yoga, trainer personal, medic, asistent, dulă, moasă – învață programul LIFE-BALANCE și poți schimba viața ta și pe a altor femei!

Ca TRAINER, vei ajuta clientele tale să găsească forța lor interioară care izvorește din puterea ascunsă a perineului.

Planșeul perineal activ oferă acea forță și stabilitate de bază, care susține fmeile în drumul lor către SIGURANȚA DE SINE, FEMINITATE și SĂNĂTATE INTIMĂ.

Dacă vrei să schimbi viața ta și altor femei, te invit în echipa de TRAINERI LIFE-BALANCE!

Ce este programul Gimnastică Perineală LIFE-BALANCE?

 

Este un antrenament perineal unic pentru femei, cu scop de susținere, prevenție și ameliorare pentru zona planșeului pelvi-perineal și buna funcționare a organelor din abdomenul inferior.

Gimnastica Perineală life-balance dezvoltă atât puterea, cât și rezistența, flexibilitatea și rapiditatea de reacție a mușchilor perineali. Fortifică întregul planșeu pelvi-perineal, atât sfincterele cât și toate fibrele perineale până la cele profunde și susține țesutul conjunctiv din abdomenul inferior.

De ce să devii Trainer Gimnastică Perineală life-balance?

Acum ai oportunitatea să-ți extinzi portofoliul cu un program valoros, prin care poți susține într-un mod inteligent femeile care au nevoie de suport.

Vei deveni expert în educația menstruală, ciclică și sănătate intimă.

Vei putea lucra cu un program genial care aduce efecte uriașe cu eforturi minime.

Vei avea libertatea de a alege să lucrezi cu grupuri de femei sau individual – după cum ți se potrivește.

Tu vei fi persoana aceea care va arăta altor femei cum să-și susțină și să-și îmbunătățească viața intimă.

Tu vei fi acel specialist, care va ajuta femeile din jur să se recupereze din probleme intime și din situații aparent fără speranțe.

Vei vedea, că nu există „prea târziu” pentru TREZIREA FEMINITĂȚII.

Vei experimenta capacitatea infinită de regenerare a perineului și zonei intime!

Vei putea recupera investiția formării tale încă de la primul curs de grup organizat și susținut de tine.

Dacă ești pregătită să căștigi un venit substanțial pentru munca ta pasională ACEST CURS ESTE PENTRU TINE!

 

Conform studiilor 50% dintre femei au nevoie de un astfel de program pentru recuperare (din incontinență urinară, anorgasme, cistite, infecții vaginale cronice, etc.), în timp ce, pentru cealaltă jumătate dintre ele, practica perineală este benefică pentru prevenție și susținerea sănătații intime (înbunătățește postura, sexualitatea, fortifică fertilitatea și circulația sangvină-limfatică-enrgetică, etc.).

De când există lumea, corpul feminin și mai ales planșeul perineal feminin trec prin schimbări care amprentează zona intimă: pubertatea, fazele ciclului menstrual, sexualitatea, sarcina, nașterea, perioada postnatală, menopauza, (acestea fiind doar cele mai semnificative dintre schimbări). Dincolo de partea fizică, toate amprentele și trăirile se înmagazinează în această zonă.

Trainerul de Gimnastică Perineală asigură oportunitatea de lucru într-un mediu de acceptare, iar mișcările declanșează conștientizări ce ajută la eliberarea tensiunilor psihice.

 

Detaliile programului

 

Trainer

Emese Magdás – Ambasador de SĂNĂTATE FEMININĂ

Sunt terapeut de ECHILIBRU HORMONAL din 2014 (Budapesta), mentor pentru SĂNĂTATE INTIMĂ din 2006 (Budapesta), antrenor bodyART din 2012, instructor Tai Chi din 2007…

De 12 ani sprijin femeile să devină și mai puternice dinspre interior! Pasiunea mea, Gimnastica Perineală, le ajută pe femei să experimenteze o sănătate intimă strălucită!

Din punctul meu de vedere, în fiecare oraș este nevoie de cel puțin câțiva traineri în acest domeniu (în Ungairia acum sunt peste 400), motiv pentru care doresc să dezvolt o comunitate largă de specialiști. Doresc să văd o adevărată colaborare și susținere între traineri. Doresc să ne dezvoltăm împreună și să ne susținem reciproc, devenind astfel un grup din ce în ce mai ferm și capabil de a schimba viața femeilor din interior înspre exterior. Poți avea orice vârsta sau pregătire, cel mai important este să dorești și să ai ce să împărtășești femeilor. Doresc ca împreună să construim o plasă de siguranță pentru orice femeie în orice context.

Ca și educator de SĂNĂTATE FEMININĂ lucrez prin mentoring, cursuri, conferinte, workshopuri, ateliere, antrenamente și consiliere.

Am lucrat până acum cu mii de femei din România. În 2014 am lansat conceptul LIFE-BALANCE și am început formarea profesională a consilieriilor de echilibru hormonal și a trainerilor de gimnastică perineală LIFE-BALANCE.

Programele LIFE-BALANCE țintesc, identifică și rezolvă cauzele reale ale dezechilibrelor hormonale și afecțiunilor urologice, ginecologice și endocrinologice.

Abordarea este integrativă, folosind metode naturale cu elemente chei din:
– terapia de echilibrare hormonală naturală 💃💃💃
– nutriție funcțională / integrativă 🥦🥦🥦
– îmbunătățirea stilului de viață și stress management 🙋‍♀🙋‍♀🙋‍♀
– mișcare potrivită pentru femei și antrenament perineal 🏃‍♀🏃‍♀🏃‍♀

 

Despre curs

Durata: 3 zile x 8 ore teoretice

Numărul de cursanți: maxim 20

Locatia: Sala Yoga MOV, București, Bulevardul Alexandru Ioan Cuza nr 39

 

Program

Cunoștințe de bază – 8 ore (anatomie, urologie, ginecologie, proctologie, nutriție, sexologie, psiho-somatică);

Algoritmul și metoda de predare a exercițiilor – 16 ore.

 

Examen și certificare

  • cunoștințele teoretice sunt evaluate prin test grilă
  • examenul practic constă într-o demonstrație de teaching

Examenul practic vei susține individual. Data examenului va fi stabilit de comun acord (între 15 septembrie  – 30 octombrie).

Preț

Preț early bird – 350 EURO. Pentru validarea înscrierii percepem 150 Euro plata în avans la înscriere și 200 Euro până la data de 2 august 2019.

Preț integral: 400 EURO. Pentru validarea înscrierii percepem 150 Euro plata în avans la înscriere și 250 Euro  până în 23 august 2019.

Preț redus -20%: În caz în care te înscrii în același timp la cursul de Consilier Echilibru Hormonal, vei primi un discount de 20% pentru ambele cursuri.

Taxă de examen: 150 lei

 

Cine este eligibil?

Această activitate ai să poți face numai dacă simți chemarea și ești dispusă să te dedici. Recomand deci, tutror cu o astfel de deschidere, și în special pentru:

Specialiști în domeniul sportului: antrenor de sport, de yoga, fitness, personal trainer, sportiv (activ sau ex), instructor de arte martiale, instructor de Tai Chi, dansatori, etc.

Specialiști din domeniul sănătății: medic, moașă, dula, asistenți medicali, kinetoterapeuți, manual-terapeuți, etc

Specialiști în domeniul sănătății fizice, corporale și psihice: psihologi, dascăli, psihoterapeuți, sexualterapeuți, terapeuți de dans, belly danseri, etc.

Dacă ești profund interesată să schimbi viața ta și altor femei!

Admiterea se face pe baza unei scrisori în care te rog să descrii pe scurt activitatea ta, pregătirea, experiența și motivația ta. Astept scrisoarea ta imediat după înscriere.

 

Cum arată munca de trainer?

În ce constă un curs de „Sănătate Intimă” care vei preda?

 

La un curs poate participa femei de orice vârstă – recomandare pe care o să faci mereu de la apariția primului ciclu menstrual până la dincolo de menopauză – în special în momente cheie precum în sarcină, după naștere (sau cezariană!) și la menopauză.

Gimnastica Perineală

√ Gimnastica Perineală susține planșeul și întregul corp și suflet feminin.

Efecte benefice enumerate sus, au fost colectate în spitalul St Rokus în Budapesta, în cadrul programului aplicat acolo. Ca urmare a practicării exercițiilor, unele efecte pot apărea încă de la primul antrenament și sunt resimțite la maxim de intensitate după un interval de 10 săptămâni. Persoanele care au simptome de slăbire a pelvisului de gradul II. (prolapsurile genitale: vaginal, de uter, de rect, de vezica) vor înregistra efectele cele mai notabile după cel puțin 10 săptămâni.

Conform măsurătorilor (cu ajutorul unui tub intravaginal sensibil lapresiune), în urma practicării regulate a programului, la unele femei fortifierea mușchilor pelvieni este 30 de ori mai mare față de tonusul inițial, în timp ce media de creștere a forței mușchilor pelvieni este de 132%.

Din propria experiență – mult ajutată de propriile practici de Tai Chi și Qigong – la lista beneficiilor poți adauga și următoarele:

 

Tocmai de aceea, munca ta ca trainer va fi amplă! Bazată pe gimnastică perineală eu am creat un workshop multidisciplinar, de maximă feminitate pentru a ajuta femeile să reia contactul cu propria lor puterea ce se ascunde în interiorul fiecăruia. Munca ta va fi aceiasi!

Ca trainer, vei crea un context de siguranță, ca ele, clientele tale să poată să facă o călătorie de o zi cu ele însâți, după care vor pleca substanțial schimbate: mai încrezătoare în ele, în corpul lor, în feminitatea lor, în ciclurile lor, în fertilitatea lor, ...

Temele cursului ajută femeile să înțeleagă legăturile profunde între simptomele fizice, emoțiile și gândurile lor – mesajele trupului și cauzele care pot favoriza apariția unor probleme abdomino-genitale – pentru a putea fi o femeie completă, puternică!

Între timp femeile vor însuși cele mai eficiente exerciții pentru sănătatea lor intimă:
exerciții perineale, care le vor ajuta să rezolve cistite, vaginite, anorgasme, probleme de libido, menstre dureroase, pierderi nedorite de urină, prolapsuri, ruptură de perineu, hemoroizi și muuuuuuulte alte probleme INTIME !

Cele 2 componente principale a oricărui curs care vei susține: exercițiile și ghidarea, va ajuta femeile să cunoască propriul corp, propria sexualitate, asumându-l responsabilitatea pentru propria viață.

 

Cum se desfășoară un curs?

Trupul trăiește în strânsă legătura cu psihicul, de aceea se pune în „mișcare” întreaga ființă. Femeile din grupurile tale vor face călătorii imaginare înspre momentele care au contribuit la conturarea și dezvoltarea identităţii în rolurile etern feminine (fiică, iubită, soție, mamă, bunică). Sunteți împreună şi împreună evoluați. Puțin probabil ca cineva să plece aşa cum a venit, la curs toată lumea e „în temă” şi toți au de aflat despre părţile „tainice”.
Fiecare cuvânt e important când vorbești despre această parte ascunsă a corpului.
Între timp le înveți să ne identifice zonele intime, iar apoi să le controleze prin contracții și relaxări conștiente. Rezultatul este un model de exerciţii bine structurat pentru zona perineului, pentru un control intim conștient.

 

Temele, care vei aborda la un curs cu participantele

Educație intimă (sexuală) la băieți și la fetițe de la primii ani și efectele aferente.

Sarcină, naștere, lăuzie, menopauză – schimbări hormonale resimțite în zona intimă – simptome și soluții.

Tipuri de orgasme, anorgasme, capacitate orgasmică organică, vaginism.

Zone erogene, senzualitate, clitoris, punctul G, evoluție intimă, literatură erotică.

Dinamică sexuală feminină versus sexualitate masculină.

Hormoni, menstruație, ciclicitate, educație menstruală și ciclică – probleme menstruale, dureri menstruale, menstre prelungite, amenoree, rușine și tabuuri în preajma menstruației, menstruație ca și simbol de sănătate și forță feminină, gimnastică menstruală.

Tonus perineal, tonus vaginal, slăbirea (atrofia) mușchiilor vaginali și perineali.

Hemoroizi și varicozități intime (varicozitate vaginală și pe labi).

Incontinență urinară și fecală – pierderea urinei în timpul somnului, urinare frecventă, tipuri de incontinență, incontinență la sarcină, după neștere și la menopauză.

Prolapsuri abdominale – prolaps uterin, prolapsul vezicii (cistocel), prolaps rectal (rectocel), prolapsul peretelui vaginal și hernii inghinale, abdominale.

Histerectomie și alte operații ginecologice, urologice (de incontinență) sau proctologice (hemoroizi) și recuperarea abdomino-pelvi-perineală postoperatorie.

Psihosomatica afecțiuniilor feminine: fibroame uterine, adenoame uterine, chisturi mamare, chisturi ovariene, etc.

Menopauză și menopauză precoce – bufeuri, uscăciune vaginală (ariditate), transpirații nocturne, libido scăzut, probleme articulare și de greutate corporală – simptome și soluții.

Constipație, balonare – semnificație și soluții simple.

Ca și TRAINER GIMNASTICĂ PERINEALĂ PENTRU SĂNĂTATE INTIMĂ FEMININĂ – vei susține vindecarea si inflorirea Femininului. Vei împuternici și călăuzi femeile în drumul lor spre sănătate.

Ești pregătită să împlinești misiunea de a ajuta femeile să aibă o viață împlinită? Ajută-le să își susține Menstruația, Ciclicitatea, Fertilitatea, Sexualitatea, Nașterea, Vitalitatea, Creativitatea… în mod natural?

Ești pregătită să căstigi un venit substanțial pentru munca ta pasională?

Daca răspunsul este “DA”, înseamnă că ACEST CURS ESTE PENTRU TINE.

 

Înscrie-te acum!

 

Bookings

Rezervarea online s-a închis pentru acest eveniment.


Map Unavailable