Date/Time
Date(s) - 17/09/2017
3:00 pm - 4:30 pm

2017-09-17 15:00 2017-09-17 16:30 Europe/Bucharest Echilibru prin tipologii hormonale feminine – AgendaBio Agenda Bio, Casa Universitariilor

Location
Agenda Bio, Casa Universitariilor

Categories


Conferinta inclusa in biletul Agenda Bio

Sigur ai observat deja, ca nu toate formele de miscare si nu toate recomandarile de diete sanatoase ti se potrivesc. Sa te simti in forma si sa traiesti viata cu bucurie, cel mai bine sa alegi un stil de viata potrivita tipolgiei tale hormonale.

Te invit sa afli detaliile dedicate tie, adica tipologiei tale despre obiceiuri de somn, miscare, alimentatie si relaxare pentru a-ti mentine usor si gratios Vitalitatea, Somnul, Silueta si Libidoul!

Cand? Duminica, 17 septembrie 2017, de la 15:00 (durata o ora si jumatate)

Unde? La Casa Universitarilor Bucuresti (Str. Dionisie Lupu 46), in cadrul evenimentului Agenda Bio,  in cladire, in sala de Conferinte.

Cat? Participarea la acesta conferinta este inclusa in biletul de intrare la intreg evenimentul Agenda Bio.

Conferinta are loc in cadrul evenimentului Agenda Bio, un eveniment complet pentru un stil de viata sanatos si fericit. Accesul la eveniment se face pe baza de bilet in valoare de 8 lei/persoana, care se poate achita doar numerar, la intrare. Biletul permite accesul in zona de targ, cu degustari si testari de produse, in zona de restaurant vegetarian, in zona de relaxare in hamace si la toate activitatile din cladire (seminarii, conferinte, ateliere de gatit, sesiuni de yoga si activitati educationale pentru copii).

Copiii sub 14 ani au acces gratuit la eveniment.

Cum? Pentru ca locurile sunt limitate trebuie sa te inscrii in avans, completand formularul de aici:

formular de inscriere

Cine sustine conferinta?

Emese Magdás este terapeut Echilibru Hormonal si trainer Gimnastica Intima, bodyART, Tai Chi si Qi Gong; cea care a visat, a creat si a realizat conceptul LIFE-BALANCE.

Lucreaza din 2006 cu programul si cursurile pentru Sanatate Intima care e construit in jurul unui antrenament din exercitii perineale cu efect in sexualitate, vitalitate, sarcina-nastere-recuperare postpartum, in menopauza, in rezolvarea problemelor precum lipsa de tonus perineal, vaginal, incontinenta urinara, infectii intime, incapacitate orgazmica organica si multe altele.

Pentru Echilibrare Hormonala lucreaza holistic, individual si in grup, cu progame de detox, stil de viata (obiceiuri cotidiene, alimentatie, somn, relaxare, miscare), cu suplimente naturale terapeutice si hormoni bio-identic naturali. Cu programul de echilibrare hormonala se poate indrepta afectiuni precum: probleme de fertilitate, menstruale, de libidou, de menopauza, fibroame uterine, ovare polichistice, endometrioza, sindrom premenstrual, oboseala cronica, depresie, anxietate, iriabilitate, probleme de greutate, alergii, probleme autoimune, rezistenta la insulina…lista beneficiilor fiind aproape infinita.


Loading Map....