Date/Time
Date(s) - 05/12/2017
7:30 pm - 9:00 pm

2017-12-05 19:30 2017-12-05 21:00 Europe/Bucharest Fibroame uterine si Sani fibrochistici Club A2

Location
Club A2

Categories


Fibroame uterine si Sani fibrochistici

terapia naturopata si echilibrare hormonala

Fibroame uterine - terapia naturopata & echilibrare hormonalaDaca ai fibroame uterine sau noduli fibrochistici, te invit sa participi la un eveniment dedicat acestuit subiect. Iti voi prezenta CONCRET cauzele si felul cum POTI IESI din aceasta situatie!

Slide2Noduli fibromatosi la nivelul uterului apar medie la 1 din 3 femei. Sunt alcatuite din fibrina, o proteina care apare la un nivel crescut atunci, cand sunt procese inflamatorii in corp.

Cand avem mai multa fibrina?

Datorita alimentatiei pro-infalamatorie si infectiilor (bacteriene, virale sau altele). Iar nivelurile hormonale dereglate si ficatul incarcat sunt intotdeauna co-factori in ne-reusita corpului in a scapa de infectii – situatie in care organismul – in mod genial – face o separare de la problema prin a construi fibrina in jurul punctelor afectate. Ceea ce am descris, este o ipoteza, una din ce in ce mai des cercetata in medicina, iar protocolul terapeutic care inglobeaza raspunsul la toti co-factori, arata un succes vizibil si masurabil in doar cateva luni.

Slide4

Sanul fibrochistic cunoscuta si sub denumirile de mastoza fibrochistica, mastoza chistica, mastita chistica, displazia fibrochistica mamara, distrofia fibrochistica mamara, mastopatia fibrochistica, boala fibrochistica mamara, mastoza fibrochistica este o afectiune benigna a sanilor caracterizata de prezenta nodulilor la sani. Apare la aproximativ 60% dintre femei, iar incidenta mai mare apare la femeile cu varsta intre 25 si 45 de ani.

Un protocol eficient la fibroame uterine si la sani fibrochistici trebuie sa inglobeze urmatoarele:

  • terapie antiinflamatorie
  • alimentatie antiinflamatorie
  • echilibrare hormonala
  • detoxifierea ficatului
  • terapie enzimatica fibrinolitica (enzimele care scad fibrinul din sange si dizolva/digera noduli fibromatosi)

 

Majoritatea femeilor traiesc cu eceste afectiuni fara sa stie macar. Noduli fibromatosi, in mod obisnuit, mai ales in primii ani, nu provoaca simptome.

Fibromul insa – langa un stil de viata inadecvata – poate ajunge foarte usor si foarte rapid, de cateva milimetri chiar si pana la marimea unui minge de basket. La fibroame uterine in fazele mai avansate ca si solutie medicala adesea este recomandata interventia chirurgicala cu extirparea uterului (histerectomia).

Ce este si mai trist decat aceasta mutilare a corpului?

Chiar daca sa taiat fibromul – asta nu regleaza cauzele care au declansat problema, astfel te poti astepta la alte si alte si alte manifestari (tromboze, probleme cardiovasculare, cancer, etc.) cauzate de aceiasi dezechilibre!

 

3Sunt Emese Magdás – terapeut de Echilibru Hormonal si trainer Gimnastica Intima. Lucrez peste 10 ani cu femeile.

Iti voi prezenta Ghidul Life-balance pentru stil de viata, miscare si alimentatie si Protocolul terapeutic Life-balance (lista suplimentelor necesare si administrarea lor).

Vei pleca de la seminar mai bine si mai corect informata, clarificata si, cu un plan de actiune concret pe care il vei putea pune imediat in aplicare.

Si daca simti ca ai nevoie de mai mult, in plus fata de materialele oferite in costul acestui eveniment, putem continua prin consiliere individuala.

 

Vino sa faci pasul pentru a deveni cea mai sanatoasa, fericita si stralucitoare versiune a ta!

 

Bookings

Rezervarea online s-a închis pentru acest eveniment.


Loading Map....