Date/Time
Date(s) - 18/03/2017
10:00 am - 1:00 pm

2017-03-18 10:00 2017-03-18 13:00 Europe/Bucharest Importanța Flexibilității Bazinului la Femei Bioestetika

Location
Bioestetika

Categories


IMPORTANȚA FLEXIBILITĂȚII ZONEI BAZINULUI LA FEMEI

 

IMPORTANTA FLEXIBILITATII ZONEI BAZINULUI LA FEMEI(1)Haideți să pășim împreună într-o călătorie în vederea descoperirii potențialului feminin si a tainei flexibilității zonei bazinului.

Flexibilitatea bazinului conferă stare de bunădispoziție, stare de dinamism, vitalitate, senzualiate, frumusețe.

Vom descoperi cât de importantă este mobilitatea bazinului, mobilitatea energiei, mobilitatea mentală.

Vom oferi tehnici și modalități teoretice si practice care să-ți ofere o perspectivă largă în ceea ce privește flexibilitatea bazinului tău și implicarea în viața ta de zi cu zi.

Ovidiu CordisDespre trainer: Ovidiu Cordiș, terapeut de terapii manuale (kinetoterapie, yumeiho, osteopatie, ayurveda): „De mic copil am fost atras spre descoperirea naturii, mediului inconjurator, oamenilor si mai ales cartilor. La inceput nu intelegeam multe taine ascunse in forme, imagini, descrieri, legende, mituri, istorioare, dar cu timpul am reusit sa mai patrund in aceste taine ce ne invaluie si ne inconjoara permanent. Din aceste „descoperiri” ma simt responsabil sa le impartasesc si celor care imi cer asta si nu consider ca imi apartin.”

 

DETALII:

  • Durata: 3-4 ore (inclusiv sesiuni de intrebări și răspunsuri)
  • Data: 18 martie 2017
  • Program: orele 10.00-13.00 (sâmbătă dimineața)
  • Locația: BIOESTETIKA, Strada Nicolae G. Caramfil Nr.10 etaj 3, București
  • Cost: 120 RON
  • Inscrierea prealabilă este necesară!

Echipament: vă rugăm să aveți la voi o paturică, haine lejere (tip sport) și un condiment 🙂 – o deschidere spre a lăsa rușinea deoparte și să vorbim deschis.

 

DESPRE BAZIN

Bazinul se află în centrul corpului în sens geometric și energetic. Acesta este locul de unde pornesc toate mișcările și zona care este traversată de mai toate meridianele.

Este „marele rezervor de energie” conform medicinei chineze dar și zona de sursă de energie în acelaș timp. Glandele suprarenale poarta Qi-ul original (zestra noastră energetică moștenită de părinți), iar prin „pompa sacrală” (activarea zonei sacrului) suntem capabile de a produce și a pune în circulație energia noastră în tot corpul. Mobilitatea bazinului este în strânsă legătură cu fluxul energetic.

 

Bookings

Rezervarea online s-a închis pentru acest eveniment.


Loading Map....