Date/Time
Date(s) - 01/07/2019 - 04/07/2019
2:00 pm - 12:00 pm

2019-07-01 14:00 2019-07-04 12:00 Europe/Bucharest Retreat Digestie si Autoimunitate Casa Margo

Location
Casa Margo

Categories


Retreat Digestie si Autoimunitate

Data:1-4 iulie 2019

Locația: Casa Margo, Cheile Râșnoavei

 

Dragă Femeie,

Acest retreat este dedicat pentru VINDECAREA DIGESTIEI SI PROBLEMELOR AUTOIMUNE CONEXE.

Este focusat pe recuperarea, echilibrarea și susținerea sănătății tale, unde vei întălni un ALT-FEL de Stil de viață, Alimentație și Mișcare susținută de medicină integrativă și nutriție funcțională !

Digestia este procesul de unde începe sănătatea. “A citi fără să gândești e ca și cum ai mânca fără să digeri.” – scrie Edmund Burke. Orice afecțiune sau simptom, indiferent de localizare sau de natura lui, poate fi mult redus, sau complet eliminat, prin vindecarea sistemului digestiv. Acest adevăr îl cunoaștem cel putin de la Hipocrate încoace, însă niciodata nu a fost atât de importantă susținerea digestiei, precum în vremurile noastre moderne.

Cine are nevoie de această tabără?

Tabăra este dedicată ție dacă

 • ai probleme digestive precum: balonare după mese, constipație, diaree, crampe abdominale, defecație incompletă, durere în stomac, indigestie, alimente nedigerate în scaun, scaun palid-gălbui, greață, aversiune față de anumite măncâruri (de ex. carne, pește), miros de gură neplăcută sau miros puternic corporal, gust amar în gură, reflux, durere în capul pieptului, presiune sub coaste, arsuri de stomac, dureri la presiune în zona intestinelor, SIBO, IBS, colitis sau orice inflamație intestinală, colon iritabil, intestin supra-permiabil (leaky gut), mucus pe scaun, flatulentă exagerată și urăt mirositoare…
 • sau afecțiuni precum: tiroidită Hasimoto, endometrioză, artrită reumatoidală, vitiligo, psoriazis, eczeme sau orice boală autoimună sau oboseală cronică, ceață mentală, …

 • sau simptome și reacții precum: probleme de bilă, probleme cu digestia grăsimilor, piele uscată care se descoamă la picior, vaginite recurente, paraziți intestinali, măncărimi în zona anusului, hemoroizi, urticarie, eructații, alergii alimentare, puls mărit după masă, astm, sensibilitate la gluten/lactoză/fructoză, nas înfundat, oboseală/lipsă de vitalitate…
 • ai un copil: mofturos – care vrea să mănânce numai pizza, paste, patiserie si orez eventual fructe, cu surplus de greutate, cu lipsă de atenție tip ADHD… 

 

Cine va fi ghidul tău în această tabără?

Sunt Emese Magdás, ghid de SĂNĂTATE FEMININĂ. Sprijin femeile pentru a se bucura de un echilibru fizic, mental și emoțional – de o sănătate strălucită !

Sunt terapeut de echilibru hormonal natural (2014, Budapesta), specialist de sănătate intimă (2006, Bp.), coach de nutritie funcțională (2019, Bp), trainer bodyART (2012).

Lucrez prin abordare integrativă cu:

 • suplimente naturopate,
 • nutriție funcțională terapeutică,
 • îmbunătățirea stilului de viață,
 • mișcare adecvată corpului feminin,
 • stress management,
 • și exerciții perineale pentru tonus intim.

 

Ce vei primi în această tabără ?

Vei primi tot ce trebuie pentru a apăsa butonul de RE-START al sănătății tale digestive:

Experiență practică – Am gândit tabăra în așa fel, încât fiecare activitate va fi o oportunitate de practică, învățare, evaluare, consiliere și asimilare – pornim de la mesele zilnice preparate și consumate împreună până la exerciții specifice pentru fortificarea digestiei – astfel încât, odată ajunsă acasă, în mediul personal, vei urma cu ușurință recomandările.

Protocol LIFE-BALANCE pentru Sistem Digestiv Sănătos. Protocoalele terapeutice sunt compuse din suplimente naturale de puritate și concentrație terapeutică care ajută concret, eficient dar blând – fără efecte secundare – pornind de la principiul eliminării cauzelor.

Ghidul terapeutic LIFE-BALANCE pentru Sistem Digestiv Sănătos – ce include principii de alimentație corecte și terapeutice, exerciții și echilibrare emoțională – care va oferi suportul necesar îmbunătățirilor, baza de la care pornim vindecarea.

Vei pleca din tabără cu un plan de acțiune concret, pentru a deveni cea mai sănătoasă, fericită și stralucitoare versiune a ta!

Dincolo de cele menționate, pachetul de 4 zile conține:

 • √ 3 nopți de cazare (2 pers cu baie)
 • √ Meniu complet de re-echilibrare
 • √ Curs de Nutriție Funcțională și Ateliere de Gătit pentru recuperarea sănătății digestive
 • √ Suport scris cu rețetele terapeutice & nutri-funcționale din tabără
 • √ Miscare terapeutică pentru sustinerea digestiei, potrivită corpului feminin

 

Pentru mai multe detalii te rog să scrii pe mailul eveniment@life-balance.ro sau sună-mă pe 0720 410 406.

Aici mai jos vei vedea prețurile și poți face înscrierea! Avem maxim 20 locuri. Primele 10 locuri rezervate și plătite beneficiază de o reducere de 33,33% (la pretul afisat pentru cupluri reducerea nu este valabilă). 

 

*pozele sunt din taberele anterioare, locația este același!

Bookings

Rezervarea online s-a închis pentru acest eveniment.


Loading Map....