Date/Time
Date(s) - 17/03/2018 - 18/03/2018
9:30 am - 7:30 pm

2018-03-17 09:30 2018-03-18 19:30 Europe/Bucharest Retreat Harta schimbarii life-balance

Location
life-balance

Categories


Retreat Harta schimbarii

introducere in Cheile Genelor si Dieta Ohsawa Nr.7

cu Mihai Alexandru, Camelia Misiriantu si Emese Magdas

Bucuresti

In prezent traversam cu totii, intr-un fel sau altul o criza. Fie relationala, emotionala, financiara, fie in planul profesional, familial sau al sanatatii.
Marea noastra resursa este autocunoasterea. Acolo, ingropat in profunzimile esentei noastre, se afla raspunsul la orice „DE CE” al blocajelor, suferintei, neimplinirilor traite.
Vrei sa afli care sunt tipurile de destin, ce este alchimia interioara, si cum te poti hrani, astfel incat sa-ti imbogatesti referintele pentru HARTA SCHIMBARII TALE?
Avem un weekend de renastere, odata cu luna martie-cea mai propice perioada a anului, pentru a aduce lumina si regenerare calatoriei noastre prin ce va urma.

Îți propunem în acest retreat de 2 zile :

1) Workshop explicativ al unui sistem de autocunoastere foarte avansat, in care vei primi instructiuni de interpretare a hartii tale de schimbare, bazate pe datele personale (este bine sa afli ora la care te-ai nascut) – sustinut de trainerii Mihai Alexandru (il puteti cunoaste de pe site ul www.suntschimbarea.ro) si Camelia Misiriantu (https://www.facebook.com/caleaflutureluialbastru/)
*** Cheile Genelor *** o cale de geniu a dezvoltarii personale ,, un „manual de utilizare” al propriei ființe.
Cheile Genelor este un sistem care ne ajută să vedem scenariul întrupării noastre. Ne arată harta, însă nu ne îngrădește pașii. Aduce la viață învățătura uitată a I Ching-ului chinezesc bazată pe cele 64 de arhetipuri, de coduri ale vieții, care atunci când sunt deslușite și înțelese aduc lumină, claritate, ne reconectează cu inima și cu fluxul vieții. Astfel, ne sustine să percepem experiența noastră umană, cu provocări, neliniști suferințe, avand in oglinda și partea sa luminoasă care își cere tot mai mult dreptul de a fi dezvăluită și întrupată.

2) Un program prin care sa ne hranim in momente de criza/perioade de detox – trainer Emese Magdas (informatii www.life-balance.ro) :
*** Dieta Ohsawa Nr.7 *** cea mai simplă și eficientă dietă a momentului, paznicul digestiei și greutății corporale, cu efecte de vindecare în aproape toate bolile. Vom afla :
Când și de ce să faci DIETA OHSAWA NR.7?
– pentru menținea sănătății, vitalității și greutății corporale;
– pentru rezolvarea problemelor tale digestive;
– pentru detoxifierea întregului organism;
– ca și suport în orice problemă de sănătate mai serioasă.
ps🙂 ! Se poate slăbi miraculos de rapid, sănătos și armonios cu această dietă!

DETALII și condiții de participare

La acest retreat așteptăm 20 participanți MAXIM.
Prețul este 400 lei – dacă faci rezervarea și plătești avansul de 200 lei până în 28 februarie sau 450 lei – dacă faci rezervarea și plătești avansul de 200 lei până în 14 martie 2018.
În acest preț sunt incluse: cursurile și mesele.
Locatie : Bucuresti (adresa exacta comunicam celor inscrisi)

ÎNSCRIERI
Pentru mai multe informații te rugăm să intri pe site unde poți face și înscrierea. Înscrierile pe pagina de facebook sunt luate în considerare doar ca o primă intenție.
https://life-balance.ro/events/retreat-life-balance-cheile-genelor-dieta-oshawa/, si telefon 0720 410 406 (Emese)

DE CE SA VIN LA ACEST RETREAT?
Programul acestor zile va contine explorarea profunda a minunatului sistem de autocunoastere Cheile genelor, care va declansa in fiecare participant scanteia schimbarii, dezvaluindu-i misiunea si scopul pe acest pamant.
Gatind si luind cunostinta Dieta Ohsawa Nr.7, se creaza un nou instrument in planul alimentar si modul in care gandim hrana.
Acest mic retreat, spre deosebire de altele, este conceput pentru transmisiunea invatarii pe cont propriu, in care participantii sunt ghidati si sustinuti sa aiba acces la resurse pe termen lung de autocunoastere.
Trainerii prezenti in eveniment sunt cu dar, har, si vocație vindecătoare de trupuri și de suflete. Asadar, cei care vor imbratisa cu prezenta aceasta oportunitate, vor avea privilegiul de a face un salt calitativ si imediat, in intelegerea mecanismelor propriei vieti.

 


Dieta Ohsawa Nr.7 – de Emese Magdás

 

Dieta Ohsawa a fost recomandat de Dr. George Ohsawa, fondatorul dietei macrobiotice. Alimentaţia macrobiotică este denumită adesea ca și arta longevităţii şi a reîntineririi, deoarece dieta macrobiotică este de fapt un mod de viaţă, în armonie cu natura şi cu mediul. Se bazează pe conceptul din orient de energii complementare yin şi yang.

 

Când și de ce să faci o dietă Ohsawa Nr.7?

 • pentru menținea sănătății, vitalității și greutății corporale;
 • pentru rezolvarea problemelor tale digestive;
 • pentru detoxifierea întregului organism;
 • ca și suport în orice problemă de sănătate mai serioasă.

Și doamnelor, bine înțeles, pentru un abdomen plat și siluetă numai potrivită de plajă 🙂 ! Se poate slăbi miraculos de rapid, sănătos și armonios cu această dietă!

 

Care sunt efectele dietei Ohsawa Nr.7 ?

Pe plan mental si psiho-emotional:

 • diminuaza poftele şi dependenţele alimentare;
 • elimina chiar si unele dependenţe psihice;
 • amplifică autocontrolul mental şi chiar fizic;
 • ofera o limpezire şi o claritate considerabilă a minţii.

 

Ce se petrece în profunzime?

 • vindecă, detoxifică;
 • îmbunătățește digestia;
 • scade cantitatea de radicali liberi din sânge.

 

Ce va sări în ochi?

 • tenul devine curat şi luminos;
 • ochii vii şi strălucitori;
 • forţa şi pofta ta de viaţă se amplifică;
 • normalizează greutatea (scazi sau pui greutate extrem de rapid).
 • armonizează forma corporală;
 • reduce transpiraţia şi mirosul devine mai puţin intens.

 

Efecte pe plan energetic și hormonal?

 • echilibrează fluxurile de energie din corp;
 • amplifică rezistenţa la temperaturi extreme cald-rece;
 • reglează secreţiile hormonale;
 • îmbunătăţeste controlul asupra energiei vitale şi al celei sexuale;
 • ajută la vindecarea impotenţei / frigiditatii.

 

Dieta Ohsawa înlătură aproape orice boală – chiar și unele aparent incurabile – având efecte de reechilibrare şi vindecare în aproape toate bolile (inclusiv a cancerului)!

 

În ce constă dieta Ohsawa nr. 7?

Dieta Ohsawa se ține 10 zile. În dieta se consumă următoarele cereale: grâu, orez, hrişcă şi mei şi absolut nimic altceva! Ca și lichide vom consuma doar apă și anumite mixuri de ceaiuri herbale. Ca și condiment o să folosim doar sarea (și busuioc, doar cine dorește). Cerealele vom prepara împreună, în mai multe feluri și combinații: fierte, coapte, măcinate, sub formă de terci (ca mămăligă) sau turtiţe. O să mâncăm fără nici o limită de cantitate – de preferință cât mai mult – și mai multe mese pe zi.

În cazul în care cineva urmează un tratament naturist, remediile prescrise poate administra în paralel.

Atentie!  Băuturile răcoritoare, fresh-urile, cafeaua şi chiar ceaiul sunt interzise pe regim Ohsawa.

Cine are sensibilitate la gluten, poate face dieta cu doar 3 cereale, fara grâu.

În cazul unor boli severe se recomandă perioade de regim succesive (mai multe grupe de câte 10 zile), cu o pauză de 3- 5 zile între două grupe, în timpul acestor pauze fiind consumate şi alte alimente, de preferinţă de tip yang, ușor de digerat dar puternic nutritive. Regimul de preferință se repetă până când se obţine efectul dorit, adică eliminarea definitivă a bolii sau a dezechilibrului.

Una dintre scopurile retreatului este inițierea în program Ohsawa. Evident, îți recomand să continui și acasă, completând dieta până la 10 zile. Pentru a-ți ușura asta, am să aduc căteva kilograme de cereale în plus la retreat ca să ai cu ce să continui acasă.

 


Cheile Genelor – de Mihai Alexandru

 

Sunt Mihai Alexandru. Scriitor, muzician. Terapeut, sfătuitor de taină. Călător şi călăuz. Am bătut multe căi fără de colb până să ajung… de unde am plecat: la mine. Dacă vă găsiţi, cum m-am găsit şi eu de multe ori, într-un moment sensibil al existenţei sau, poate, doriţi o înţelegere a parcursului optim de viaţă, vă prezint un instrument care pe mine m-a ajutat decisiv: Cheile Genelor.

Îmbinând înţelepciunea milenară a Orientului cu cele mai noi ipoteze ale ştiinţei, monumentala operă a lui Richard Rudd – Cheile Genelor – constituie un adevărat “manual de utilizare” a fiinţei.

Fie că suntem sau nu preocupaţi de problema dezvoltării personale, cu toţii ne dorim să depăşim acele tipare înscrise în genele noastre, care ne aduc în starea de victime ale destinului, ale conjuncturilor, ale celorlalţi. Toate aceste tipare au la bază o frică. Aici, în interiorul nostru. Deci aici e de lucru, chiar dacă ni se pare că ceilalţi ne lovesc, că întâmplările ne sunt potrivnice. Iar în aceste vremuri de intense schimbări suntem asaltaţi de toate fricile noastre care vin la suprafaţă ca boli, suferinţe relaţionale, insuccese profesionale, lipsuri de tot felul, neîmpliniri… Ele vin pentru a fi rezolvate, curăţate. Şi nu există, în energia acestui moment, modalitate de acţiune mai potrivită decat  Cheile Genelor.

Ce avem de făcut în acest weekend? Vom discuta teoretic, vom face mici exerciţii meditative, ne vom mai şi mişca puţin, ne vom juca… Lucrul cu “Cheile Genelor” este una dintre cele mai uşoare şi mai rapide metode de a lucra cu aceste frici care ne restricţionează, ne blochează, ne fac nefericiţi. Prin studiu lejer şi contemplare blândă, înaintând pas cu pas, fără presiune sau grabă, ajungem să putem activa frecvenţele mai înalte existente latent înăuntrul ADN-ului propriu, ceea ce va da naştere la modificări de durată în genele noastre, modificări care se vor transmite urmaşilor! În concepţia “Cheilor Genelor”, codul genetic nu este un dat fatal, ci un instrument de programare a conştiinţei umane. În funcţie de atitudinea ta din fiecare moment se poate influenţa, la nivel de ADN, care este sensibil la mediu – după cum spune noua ştiinţă a Epigeneticii –, sinteza unor hormoni. I se permite, până la urmă, conştienţei tale să transceandă programele preexistente, moştenite, astfel încât să-ţi poţi construi un corp de o sănătate radiantă, să accesezi funcţii superioare ale creierului, să atingi stări de iluminare spirituală şi transcendenţă.

Măiestria dobândită pe parcursul acestei munci de transmutare a tuturor fricilor tale, până la cea mai cumplită – cea de inexistenţă –, te ajută să-ţi eliberezi şi să manifeşti în lume geniul din tine. “A fi geniu înseamnă a reuşi să demontezi acea frică adâncă, inconştientă, universală, pe care ajungi s-o înţelegi ca realitate transpersonală” spune R. Rudd. Această înţelegere te scoate din starea de separare – cea care te vulnerabilizează deoarece îţi impune inevitabil statutul de victimă a celuilalt. “Astfel ajungi la o viaţă trăită cu inima deschisă, asemenea unei iubiri profunde”.

Mihai Alexandru: www.suntemschimbarea.ro

 


Cheile Genelor – de Camelia Mișirianțu

 

Întoarcerea la propria esență cu Cheile Genelor este o chemare pentru cei care simt că sunt mai mult decât ceea ce experimentează zi de zi, pentru cei care au nevoie de mai multă claritate cu privire la viața și la scopul lor pe acest Pământ. Cursul te provoacă să faci o pauză, să-ți aloci un moment de respiro și să revii cu atenția la tine. Este o invitație de a păși în adâncul ființei tale, de a descoperi o altă perspectivă prin care să ajungi la tine, care pornește exact din ADN-ul tău și care te conectează cu autenticitatea ta.

În urmă cu 4 ani am întâlnit sistemul Cheile Genelor care m-a captivat pe loc și care m-a ajutat să mă înțeleg pe mine și pe ceilalți într-un mod real și curat. Căutam demult să înțeleg legile divine și cum funcționează viața aici pe Pământ, fără blamări, judecăți sau perspective moralizatoare. Când am intrat în contact cu această transmisie am simțit o vibrație profundă în inimă și am tresărit de bucurie, pentru că am știut că am fost ghidată spre ceva extrem de prețios și de rafinat. Transformările mele interioare, ale relațiilor mele și a tuturor persoanelor care au fost atinse de magia Cheilor trezesc în mine o stare profundă și continuă de recunoștință și de reverență, care mă motivează să transmit cunoașterea tuturor celor care se simt atrași de ea.

Astfel, am conceput acest curs care se bazează pe Secvența de Activare a profilului hologenetic și care este menit să vă deschidă spre noi nivele de înțelegere a propriei ființe și a dinamicilor energetice subtile care au loc în voi.

Cheile Genelor reprezintă un sistem care ne ajută să vedem scenariul întrupării noastre. Ne arată harta, însă nu ne îngrădește pașii. Aduce la viață învățătura uitată a I Ching-ului chinezesc bazată pe cele 64 de arhetipuri, de coduri ale vieții, care atunci când sunt deslușite și înțelese aduc lumină, speranță, ne reconectează cu inima noastră și cu fluxul vieții. Astfel, ne ajută să percepem experiența noastră umană, cu provocări, neliniști suferințe, însă și cu partea sa luminoasă care își cere tot mai mult dreptul de a fi dezvăluită și întrupată. Suntem într-un moment în care avem nevoie să înțelegem, să ne asumăm atât umbra cât și darurile, să aducem pace și armonie în interiorul nostru pentru a putea transforma și armoniza și mediul nostru exterior.

Este timpul să înțelegem cine suntem cu adevărat și care este rolul nostru ca parte din Întreg pentru că doar așa vom putea făuri lumea la care momentan visăm. Transformarea reală vine din interior, prin conexiunea cu inima noastră!

 

Ce vom face?

 • Ne vom da timp să revenim la esența noastră reală, care transcende influențele externe;
 • Vom înțelege cadrul pe care îl propune sistemul Cheile Genelor – care sunt principiile, cum s-a născut sistemul și cum lucrăm cu el;
 • Vom primi o perspectivă mai amplă a ceea ce înseamnă să fim oameni și care este rolul nostru mai amplu;
 • Vom aprofunda Secvența de Activare personală pentru a ne reconecta cu 70% din energia noastră de bază, responsabilă de strălucirea noastră unică;
 • Vom lucra cu exerciții specifice pe cele 4 arii pe care le propune Secvența de Activare: Munca Vieții – ce am venit să facem, Evoluția – ce anume ne face să evoluăm, Radianța – ce ne menține sănătoși și înfloritori, și Scopul – ce am venit să întrupăm în această existență;
 • Vom conștientiza care sunt provocările noastre principale și zonele noastre de excelență și cum reușim să ne stabilizăm vibrația;
 • Ne vom deschide inima spre magie și miracole – adevărata noastră natură.

Camelia Mișirianțu – Calea fluturelui albastru

 


Program

 

Sâmbătă, 17 martie:

 • 9:30-10:00 – micdejun
 • 10:00-13:00 – Cheile Genelor
 • 13:00-14:00 – gătim, mâncăm și ne odihnim puțin
 • 14:00-17:00 – Cheile Genelor
 • 17:00-17:30 – pauză de masă
 • 17:30-19:00 – Cheile Genelor
 • 19:00-19:30 – mâncăm

Duminică, 18 martie:

 • 9:30-10:00 – micdejun
 • 10:00-13:00 – Cheile Genelor
 • 13:00-14:00 – gătim, mâncăm și ne odihnim puțin
 • 14:00-17:00 – Cheile Genelor
 • 17:00-17:30 – pauză de masă
 • 17:30-19:00 – Cheile Genelor
 • 19:00-19:30 – mâncăm

 


Detalii și condiții de participare

La acest retreat așteptăm 20 participanți MAXIM.

Costuri

 • 400 lei – dacă faci rezervarea și plătești avansul de 200 lei până în 28 februarie
 • 450 lei – dacă faci rezervarea și plătești avansul de 200 lei până în 14 martie

În acest preț este inclus cursurile și mesele.

Înscrierea poți face mai jos, iar dovada despre plata avansului te rog sa ne trimiți la emese.magdas@gmail.com

Cont: Magdás Emese Hajnalka, IBAN: RO12 RZBR 0000 0600 1341 7023, Banca Raiffeisen, Oradea.

 

Dacă ai prieteni de invitat, le poți oferi aceasta pagină sau linkul evenimentului creat pe facebook_ikon

 

Te așteptăm cu drag și așteptăm și întrebările tale, Mihai Alexandru, Camelia Mișirianțu și Emese Magdás.

Bookings

Rezervarea online s-a închis pentru acest eveniment.


Loading Map....