Date/Time
Date(s) - 24/06/2017
10:30 am - 1:30 pm

2017-06-24 10:30 2017-06-24 13:30 Europe/Bucharest WuJi Gong – curs introductiv

Categories


WuJi Gong  –  curs introductiv

 wu ji gong

 

„WuJi Gong (Primordial Tai Chi) reprezintă un ritual sacru de mișcări menite să ne ofere o punte între curgerea energiei iubirii la nivel personal prin inima noastră și curgerea universală a energiei iubirii din inima lui Tao”. Michael Winn

Îți lansez invitația de a păși în marele mister, de a gusta din necunoscut, de a intra în armonie cu spiritul originar, de a trezi în tine acel spațiu sacru din care iubirea se revarsă pentru tine și totul este posibil. Probabil te întrebi cum ai putea face toate acestea. Ei bine, răspunsul este cât se poate de simplu: practică WuJi Gong.

WuJi Gong, tradus mot-a-mot reprezintă ”abilitatea de a păși în Supremul Necunoscut”. Numit și ”Tai Chi-ul Primordial” sau ”Qi Gong-ul Iluminării”, WuJi Gong reprezintă o formă de meditație în mișcare care durează 12-15 min (forma scurtă 3-4 min) și care se învață extrem de rapid (2-3 h), având beneficii pentru întreaga viață. Această formă reprezintă un secret vechi de peste 800 de ani al călugărilor taoiști din muntele Wudang, mulți dintre ei cunoscuți pentru faptul că au atins starea de nemurire.

WuJi Gong este o formă aparent simplă, însă reprezintă o chintesență a înțelepciunii taoiste, combinând cu succes elemente de Tai Chi, numerologie, practica direcțiilor și a alchimiei interne. Prin aceste serii de mișcări acumulăm energiile Cerului și ale Pământului din cele 5 direcții sacre: Est, Sud, Vest, Nord și Centru, ceea ce duce la o stare interioară de echilibru, armonie, integrare a forțelor naturii și cu cele ale propriului destin.

Practica regulată te ajută să-ți clădești centrul interior, acel spațiu care să-ți permită să transcezi situațiile de zi cu zi și să-ți activezi potențialul interior latent. Treptat, vei începe te deschizi și să strălucești precum o floare, învăluit fiind de energia pură a iubirii originare, care emană din inima Universului direct în inima ta.

WuJi Gong te conduce spre esența ființei tale, te conectează cu tot ce e mai pur și mai curat din tine, permitându-ți astfel să rămâi stabil în frecvențele tale superioare și să alchimizezi ceea ce vine spre tine și care nu este aliniat cu tine. Prin practica WuJi Gong este un instrument de magie pură care te poate deschide spre căi nebănuite!

Vă rugăm să confirmați prezența la eveniment la tel. 0752398778 sau pe e-mail: camimisirianțu@gmail.com. Numărul de locuri este limitat.

UNDE: Bucuresti – Ion Brezoianu 23-25 – Palatul Universul

CAND: sambata, 24 iunie, 10.30 – 13.30

TRAINER: Camelia Misirianțu

PRET: 100 lei

Înscrierea și detalii suplimentare la: 0752398778 sau la camimisiriantu@gmail.com.

Bookings

Rezervarea online s-a închis pentru acest eveniment.


Map Unavailable