Femesse

FEMESSE

ADVANCED HORMONAL & BEAUTY SUPORT

240 capsule vegane

Femesse promovează nivelurile hormonale echilibrate, țesutul mamar sănătos și pielea strălucitoare.

Femesse este o combinație de extracte de plante, vitamine, minerale și plante botanice special concepută pentru a susține țesutul mamar ferm, pielea sănătoasă și nivelurile echilibrate de hormoni. Femesse poate ajuta, de asemenea, la limitarea multor simptome inconfortabile asociate cu ciclul menstrual și menopauza. Scopul Femesse este să sprijine sănătatea și frumusețea pe interior, astfel încât femeile să poată obține cea mai mare senzație de bunăstare și frumusețe pe exterior.

Femesse sprijină corpul feminin in urmatoarele aspecte

  • Modificări ale aspectului sânilor
  • Scăderea elasticității pielii
  • Dureri menstruale
  • Simptomele asociate cu menopauza si pre/post menopauza
  • Stare de spirit
  • Oboseala
  • Crestere in greutate

Datorită nivelurilor dezechilibrate de hormoni naturali și expunerii crescute la sursele exogene dăunătoare de estrogen, aceste simptome au devenit mult prea frecvente. Dar există vești bune; femeile pot începe să se simtă confortabil din nou cu Femesse. Fiind un produs sigur și natural conceput pentru a normaliza activitatea hormonală și pentru a elimina factorii exogeni, femeile vor fi din nou pe drumul cel bun să arate frumoase și să se simtă cât mai bine.

FRUMUSETE

Femesse este o combinație de extracte din plante, vitamine, minerale și substanțe botanice special concepute pentru a susține țesutul mamar ferm, pielea sănătoasă și suplă și nivelurile hormonale echilibrate. Scopul Femesse este de a sprijini sănătatea și frumusețea în interior, astfel încât femeile să poată obține sentimentul suprem de bunăstare și frumusețe în exterior. 

Menținerea sănătății glandulare este esențială, deoarece sânii și organele producătoare de hormoni ale femeilor sunt alcătuite din acest țesut sensibil. Pe măsură ce femeile îmbătrânesc, nivelurile hormonale scad dramatic, ducând la deshidratarea pielii și a țesutului mamar. Țesutul glandular este responsabil pentru a oferi sânului unei femei fermitatea. Când nivelurile hormonale sunt scăzute, țesutul glandular începe să se încrețească și este înlocuit cu grăsime. Această modificare a țesutului mamar face ca sânii să devină mai moi și să-și piardă sprijinul. În timp ce amestecul de plante brevetat de Femesse nu conține hormoni în sine, furnizează Pueraria Mirifica, un nutrient cheie și fitoestrogen, care poate sprijini capacitatea organismului de a produce cantități normale și sănătoase de hormoni feminini. Femesse oferă instrumentele necesare pentru ca aceste organe să arate, să simtă și să funcționeze cât mai bine. Femeile vor începe rapid să vadă și să simtă diferența.

ECHILIBRU HORMONAL

Femesse lucrează cu corpul feminin și furnizează nutrienți cheie cum ar fi ciuperca maitake, primula de seară, vitamina E, seleniu, zinc și alte ierburi naturale care pot susține ficatul și sistemele de detoxifiere ale corpului, precum și promovează hormonii, pielea și glandulare, sănătatea țesuturilor. Deoarece ficatul este locul principal pentru procesarea hormonală, Femesse oferă suport vital pentru acest sistem de detoxifiere. Funcția sănătoasă a ficatului este, de asemenea, esențială pentru ameliorarea simptomelor premenstruale. Femesse poate ajuta, de asemenea, la limitarea multor simptome incomode asociate cu ciclul menstrual și menopauză.

Administrare: 4 pe zi

Ingrediente

Vitamina E

Un antioxidant puternic care este cunoscut ca un nutrient natural anti-îmbătrânire. Vitamina E poate proteja celulele din organism de radicalii liberi și este necesară pentru buna funcționare a organelor producătoare de hormoni. Această vitamină întărește capilarele din piele, îmbunătățind astfel umiditatea și elasticitatea. Vitamina E ajută, de asemenea, la reducerea crampelor, anxietății și poftelor care sunt asociate cu sindromul premenstrual, reglând în același timp ciclul menstrual și îmbunătățind semnificativ funcția imunitară.

Vitamina B6

Ca vitamina din familia complexului B, vitamina B6 joacă un rol major în menținerea unui sistem nervos și metabolism sănătos. De asemenea, este esențială pentru funcționarea normală a ficatului, precum și pentru sănătatea pielii și a ochilor. B6 joacă un rol în majoritatea funcțiilor majore ale organismului prin transportul oxigenului în celulele roșii din sânge, echilibrând nivelul zahărului din sânge și creând anticorpi pentru o funcție imunitară adecvată.

Folat

O altă vitamina B, Folatul este cunoscut și sub numele de acid folic. Folatul este o vitamină solubilă în apă care este responsabilă pentru susținerea funcției nervoase și imunitare și pentru sintetizarea ADN-ului. Cei care nu au suficient acid folic pot deveni anemici. Folatul susține o sarcină sănătoasă, sănătatea inimii, funcția creierului și țesutul glandular sănătos.

Zinc

Un tip de metal care este un oligomineral esențial. Acest metal este necesar în cantități mici în fiecare zi pentru a menține multe funcții necesare ale organismului. Zincul susține producția sănătoasă de hormoni, funcția imunitară puternică, funcționarea normală a ficatului și o digestie sănătoasă.

Seleniu

Un oligomineral care joacă un rol important în corpul uman. Seleniul crește disponibilitatea și capacitățile tuturor antioxidanților. Fără seleniu, antioxidanții nu ar fi capabili să elimine radicalii liberi, iar inflamația ar fi incontrolabilă. Seleniul întărește imunitatea, îmbunătățește fluxul sanguin și reglează funcția tiroidiană.

Dong Quai

Folosit de secole ca tonic feminin, Dong Quai cunoscut și sub numele de „ginseng feminin”, este o plantă naturală care produce un efect relaxant asupra mușchilor uterului, promovând astfel o menstruație confortabilă. Dong Quai este, de asemenea, folosit pentru a reduce anxietatea și stresul, pentru a echilibra hormonii, pentru a stimula energia, pentru a susține funcția cardiovasculară și pentru a îmbunătăți apetitul sexual.

Damiana

Indigenii din America Centrală și de Sud foloseau în mod tradițional frunzele plantei Damiana pentru a face un ceai relaxant/afrodisiac. Damiana este încă folosită pe scară largă ca tonic pe bază de plante și pentru curățarea corpului. Substanța chimică activă din această plantă, cunoscută sub numele de Damianin, s-a dovedit că echilibrează hormonii ca INHIBITOR DE AROMATAZE, precum și o plantă puternică pentru scăderea zahărului din sânge. Această plantă puternică și naturală este recunoscută în REFERINȚA MEDICULUI ca un medicament pe bază de plante pentru promovarea relaxării, pierderea în greutate și pentru creșterea libidoului.

Saw Palmetto

Provenit dintr-un palmier cu creștere joasă, Saw Palmetto este folosit de obicei pentru bărbații cu prostată mărită. Cu toate acestea, cercetările au arătat că Saw Palmetto poate fi foarte eficient pentru femei pentru echilibrul hormonal. Promovează pielea frumoasă prin normalizarea producției de ulei. Pe măsură ce femeile îmbătrânesc, țesuturile vaginale și uterine pot deveni slabe; Saw Palmetto ajută la întărirea țesutului vaginal și uterin pentru a nu fi întins sau rupt.

Schinduf

O plantă anuală cunoscută sub numele de fân grecesc, schinduful face parte din familia mazărelor (Fabaceae). Cultivat în Africa de Nord, Orientul Mijlociu, Egipt și India, are o istorie lungă ca ingredient în medicina tradițională, deoarece posedă antioxidanti, zahăr din sânge echilibrat și capacități de sănătate digestivă pe termen lung. Prin promovarea confortului digestiv și a răspunsului inflamator normal, schinduful este un ingredient excelent de susținere pentru ameliorarea disconfortului asociat cu ciclul menstrual.

Schinel (Cnicus Benedictus)

Această plantă a fost folosită în medicina pe bază de plante încă din evul mediu. Schinel este un supliment de susținere pentru ficatul sănătos, vezica biliară și funcția intestinală. De asemenea, este cunoscut pentru capacitatea sa de a îmbunătăți starea de spirit, în special pentru femei în timpul menstruației și/sau menopauzei.

Fenicul

Fiind una dintre cele mai utilizate plante medicinale pentru a susține sănătatea femeilor, feniculul este un compus natural din plante cu proprietăți antioxidante care acționează ca un hormon feminin blând. Din acest motiv, Feniculul este un remediu eficient pentru reglarea menstruației și ameliorarea simptomelor menopauzei. Această plantă este, de asemenea, bogată în nutrienți, furnizând totul, de la vitamine, minerale și fibre alimentare.

Pueraria Mirifica

Cunoscut și sub denumirea de White Kwao Krua, a fost folosit în mod tradițional ca amplificator de vitalitate pentru femeile în vârstă și este nutrientul cheie care face din Femesse un produs eficient. Această plantă este un fitoestrogen puternic care susține capacitatea organismului de a menține cantități sănătoase de hormoni feminini. Nivelurile hormonale sănătoase sunt responsabile pentru susținerea elasticității și hidratării normale a pielii și a țesutului mamar ferm.

Yam salbatic

Nativii americani au folosit Wild Yam pentru a susține funcția normală a corpului feminin. Această plantă este adesea folosită pentru a calma crampele menstruale și disconfortul celor care suferă de endometrioză. Wild Yam susține în siguranță un nivel sănătos de zahăr din sânge.

Bezea

Obținută din rădăcina Marshmallow, această plantă a fost folosită de Regele Tut pentru a susține un sistem imunitar sănătos, precum și pentru problemele digestive. Am inclus această plantă naturală pentru capacitatea sa de a susține sănătatea pielii și de a reduce retenția de lichide pentru cei care se confruntă cu PMS și/sau menopauză.

Violet

Cunoscută de-a lungul istoriei ca plantă vindecătoare și stabilizator de dispoziție, violeta promovează sănătatea ficatului. Această plantă susține digestia normală și elimină constipația. De asemenea, violetul este cunoscut pentru reducerea durerilor menstruale la femei.

Chimion

Un condiment extrem de popular în India, Mexic și Orientul Mijlociu, chimenul are proprietăți antioxidante și ajută la promovarea digestiei normale, a zahărului din sânge și a somnului. Chimenul este, de asemenea, un excelent nutrient de susținere pentru menținerea normală a greutății, deoarece stimulează metabolismul și ajută la reducerea poftei de dulciuri.

Hamei

Această floare aromată este cunoscută pentru prezența sa în bere. Mulți experți sunt de acord că hameiul are un efect anti-anxietate, motiv pentru care mulți se simt mai puțin tensionați după ce au băut o bere. În plus, hameiul are efecte de echilibrare hormonală pentru femei. Într-un studiu, 100 de femei aflate în postmenopauză care au folosit un gel vaginal care conținea hamei au prezentat uscăciune, mâncărime și arsuri vaginale reduse, precum și mai puțină durere în timpul actului sexual.

Ciuperca Maitake

Cunoscute științific sub numele de Grifola frondosa, ciupercile Maitake sunt originare din Japonia. Ciupercile Maitake conțin un tip special de fibre care s-a dovedit că stimulează funcția imunitară, echilibrează nivelul zahărului din sânge, promovează sănătatea inimii și menține greutatea sănătoasă. Acest aliment medicinal susține, de asemenea, funcția glandulare normală și drenajul limfatic.

Lecitina

Un extract gras din surse vegane care este produs în mod natural de celulele corpului și este componenta principală a țesutului creierului. Lecitina susține funcționarea corectă a celulelor, precum și funcția normală a ficatului, vezicii biliare și cardiovasculară. Lecitina este, de asemenea, esențială pentru regenerarea pielii și a țesutului mamar.

Acid gamma linoleic

Cunoscut și sub numele de GLA, Acidul Gamma Linoleic este un acid gras Omega-6 provenit din planta de primula. GLA susține un răspuns inflamator normal și promovează sănătatea pielii.

 

Comanda on-line

Apasa butonul si poti face o pre-comanda!