Fibrovera AHS

FIBROVERA AHS

ADVANCED HORMONAL SUPORT

Fibrovera este un amestec patentat de enzime sistemice si plante conceput pentru a sprijini niveluri normale de hormoni feminini, cat si sanatatea uterului si a sânului.

Recomandat in special pentru:

 • menstruatii abundente,
 • hyperplazie endometriala
 • endometrioza,
 • fibroame uterine, sani fibrochistici
 • predispozitie la tromboze (coagularea excesiva a sangelui)
 • sindrom premenstrual

Atenție: Nu luați acest produs, fără consimțământul medicului dumneavoastră, dacă luați în prezent anticoagulante sau dacă sunteți gravidă sau care alăptează!

Fibrovera sprijină:

 • Tesutul normal al sânului si uterului
 • Nivelurile normale de hormoni
 • Simptomele premenstruale
 • Imbunatatirea starii de spirit
 • Răspunsul inflamator normal
 • Densitatea osoasa si rezistenta osoasa
 • Funcția hepatică normală

Administrare: se ia cu 250 ml de apa pe stomacul gol cu cel putin o ora inainte de masa si/sau la 2 ore dupa masa sau cum se recomanda de catre medicul practitionist.

Pentru intreținere: 1 capsulă pe zi *.
Suport crescut: 2 capsule pe zi *.
Terapeutic: 3 capsule pe zi *.

Fibrovera furnizează enzime fibrinolitice (mananca fibrina) și co-factori (coenzime) care sunt selectațe, în mod specific pentru a furniza activitatea normală de fibrină. Fibrina este bloc de tesut cicatricial si este componenta principala a fibromului uterin, boala fibrochistia a sanului si endometriozei. Nivelurile sanatoase de hormoni vor furniza, in mod natural , o activitate normala a fibrinei normale, cat si sprijin pentru simptomul premenstrual. Fibrovera este destinat să adapteze răspunsul hormonal, sa restabileasca procesele inerente din corpul unei femei.

Compozitie (1 cps are 730 mg):

Enzime Fibrinolitice : Serrapeptaza, Proteaza, Bromelaina, Papaina, Nattokinaza
Schimbarile hormonale pot declansa adesea producerea excesiva de fibrină. Acest amestec patentat de enzime a fost adăugat pentru a sprijini nivelurile normale de fibrina . Enzimele fibrinolitice pot îmbunătăți procesul normal al fibrinolizei (dizolvarea fibrinei). Serapeptaza și nattokinase sunt enzime fibrinolitice excepționale. Bromelaina, o enzimă derivate din ananas, are potențialul de a înmuia și digera proteinele necrotice (sau moarte). Papaina, o enzimă protează derivată din papaya, este adesea combinata cu bromelaină pentru a sprijini nivelurile inflamatorii. Proteaza este una dintre cele trei enzime pancreatice produsa în mod natural în corpul uman și are capacitatea de a descompune o gamă largă de proteine.

Estromin® – Cocktail pentru support hormonal
P5P (Pyridoxal-5-Phosphate), GLA (Gamma- Linolenic Acid), DIM (Diindolylmethane), 5 HTP, DHEA(Dehydroepiandrosterone), Radacina Dong Quai (Angelica Sinesis)
FibroVera contine, de asemenea, un amestec brevetat de compuși modulatori hormonali, care lucreaza sinergic pentru a restabili echilibrul hormonal. P5P, un derivat de vitamina B6 este utilizat de sistemul nervos central în sinteza serotoninei si norepinefrinei. deficiențe serotonină sunt legate de depresie, tulburări de somn, si oboseala. GLA, sau gamma-linolenic este un acid gras omega-6, care a fost demonstrat pentru a sprijini un răspuns inflamator sănătos. DIM (Diindolmethane) un extract derivat din legume crucifere. DIM s-a dovedit a sprijini metabolizării estrogenilor. Includerea DHEA, dehidroepiandrosteron, poate crește în mod indirect sinteza de progesteron, care la rândul său, susținand echilibrul hormonal. Tonicul feminin Dong Quai produce un efect relaxant asupra musculaturii uterului prin scăderea sensibilității la inflamație, ceea ce face util pentru menstruatie dureroasa si sensibilitate.

Cofactor Blend – Coenzyme
Calcium Caprylate, Magnesium Ammoniate
Calciul și magneziul adecvat sunt esențiale pentru modularea durerii, precum și a crampelor și a altor simptome PMS, și au fost adăugate ca ingrediente active, ca și coenzime. Dozele mari de enzime sistemice pot epuiza resursele de coenzime ale organismului. Coenzimele furnizează „combustibil” necesară pentru a alimenta procesele de enzime. Magneziul este un coenzima foarte activa, și este, de asemenea, esențială în absorbția corectă a calciului.

Liver Cleanse – Curatarea ficatului
Seminte de armurariu, păpădie radacina, flori de isop

Comanda on-line

Apasa butonul si poti face o pre-comanda!