FITO SIBO

Supliment alimentar. Disbioza intestinală bacteriană. Dieta FODMAP.

30 capsule

Fito SIBO de la NUTRIBALANCE conține extracte de uleiuri de oregano, cimbru și coajă de portocală, care susțin flora intestinală prin efectul lor combinat, sinergic, atunci când anumite bacterii dăunătoare s-au înmulțit (SIBO).

În legătură cu tulburări digestive de tip SIBO (suprapopularea bacteriana a intestinului subtire). O alternativă excelentă din plante pentru utilizarea temporară si direcționată.

SIBO apare atunci cand bacteriile care traiesc in mod normal in alte parti ale tractului digestiv incep sa se dezvolte in intestinul subtire.

Suprapopularea bacteriana a intestinului subtire – SIBO – provoaca in general urmatoarele semne si simptome: pierderea poftei de mancare, durere abdominala, greata, balonare, senzatie inconfortabila de plenitudine dupa masa, diaree, pierdere in greutate, malnutritie.

Găsim cazuri în literatura de specialitate în care, la peste 50% dintre pacienți, tratamentul medicamentos nu a fost eficient în cazul disbiozei intestinale bacteriene, dar tratamentul pe bază de plante atent ales a fost. În acest studiu specific, au fost combinate două preparate complexe pe bază de plante: cercetătorii au declarat în cele din urmă diplomatic că eficacitatea terapiei complexe cu plante a fost aceeași cu tratamentul antibiotic convențional (F). A existat încă o diferență semnificativă în rezultate (104 pacienți): în ceea ce privește normalizarea testului de expirație cu hidrogen, rata de răspuns a pacienților cu tulburări intestinale a fost de 46% pentru terapiile pe bază de plante și 34% pentru rifaximină. În grupul tratat cu rifaximină (n = 67), 1 caz de anafilaxie, 2 cazuri de urticarie, 2 cazuri de diaree și 1 caz de infecție cu Clostridium difficile au fost descrise drept reacții adverse. În lotul medicinal (n = 37), a existat un singur pacient cu diaree, care nu poate fi considerat semnificativ. Adică, eficacitatea a fost puțin mai bună și efectele secundare au fost mai puține în grupul pe bază de plante. Lucrul interesant despre această cercetare specifică este că oamenii implicați ar putea decide singuri în ce grup vor fi plasați (plante medicinale sau antibiotice convenționale). Se pare că mult mai mulți oameni au ales medicamente pentru problemele lor digestive și nu este nimic rău în asta. Cu un ochi expert, merită să răsfoiți lista de surse a acestui studiu clinic specific, putem învăța multe din acesta într-o abordare integrativă despre problemele disfuncțiilor funcționale ale organelor digestive (F). Câteva exemple neexhaustive de ierburi analizate sau utilizate în acest studiu (uleiuri esențiale și/sau extracte din plante): uleiuri esențiale de cimbru, oregano, salvie, lemongrass, arbore de ceai sau mentă, precum și extracte de ghimbir, lemn dulce, ciulin de lapte , etc.

Surse: Chedid V, Dhalla S, Clarke JO, Roland BC, Dunbar KB, Koh J, Justino E, Tomakin E, Mullin GE. (2014): Terapia pe bază de plante este echivalentă cu rifaximina pentru tratamentul persoanelor mici proliferare bacteriană intestinală. Glob Adv Health Med 2014 mai; 3(3):16–24.

Pagina producatorului: https://nutribalance.hu/termek/freyagena-balance-fito-sibox-3/

Administrare

2×1 capsulă pe zi înainte de masa principală aprox jumătate de oră.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. Nu lăsați la îndemâna copiilor!

Compozitie

Ingrediente active în 1 capsulă: extract de ulei de oregano 120 mg extract de ulei de cimbru 80 mg extract de ulei de coajă de portocală 60 mg

Comanda on-line

Apasa butonul si poti face o pre-comanda!