Fibrovera AHS

FLORAPHAGE

PROBIOTIC MULTIPLIER

Floraphage este un probiotic care sustine refacerea florei intestinale. Creste eficienta prebioticelor. Lucreaza sinergic cu Syntol.

Cum funcționează Floraphage?

Floraphage vizează în mod specific bacteriile rele și distruge peretele lor celular, eliberând substanțe nutritive care asigura bacteriilor bune hrana și spațiul care sunt necesare pentru o creștere substanțială a lor în tractul digestiv. În acest sens, Floraphage răstoarnă tiparul de creștere al anumitor bacterii rele si permite bacteriilor bune de a prolifera în locul lor.

Beneficii:

  • Crește potența oricărui probiotic
  • Nu cauzează disconfort digestiv
  • Eficient în doze mici (15mg) în cateva ore (nu zile)
  • Functioneaza în ambele intestine (subtire si gros)
  • Susține sănătatea tractului urinar
  • Nu provoacă flatulență ca și alte prebiotice
  • Nu este afectat de variația mediului din intestin
  • Funcționează cu toate speciile de probiotice
  • Proprietăți antimicrobiene selective
  • Poate fi administrat singur sau în combinație cu un probiotic

Administrare: Ia Floraphage 1-2 capsule/ zi cu 250 ml de apă sau cum se recomanda de catre medicul practitionist. Floraphage pot fi luate în orice moment, cu sau fără alimente. Floraphage pot fi luate, de asemenea, cu o formula de probiotice preferata sau cu Syntol AMD.

Floraphage este un bacteriofag, care este o proteină microscopica care tinteste si distruge un anumit tip de bacterii. Floraphage este anti-microbian selectiv, atasat în mod specific numai bacteriilor daunatoare. Odată ce un fag a atașat aceste bacterii „rele”, în esență, acestea “plesnesc”, eliberând mai multi fagi și nutrienți, cunoscute sub numele de prebiotice, pentru ca bacteriile noastre bune să se hrănească. Floraphage se poate atasa numai la bacterii dăunătoare, și niciodată nu poate intra sau afecta bacterii bune sau celule umane.

Fagi sunt peste tot, în hrana noastră, în apa pe care o bem,  în corpurile noastre, și destul de mult oriunde altundeva ne putem imagina. Ele sunt de fapt cele mai abundente organisme care apar în mod natural pe pământ. Fagii au fost folositi în siguranță de peste 90 de ani în aprovizionarea cu alimente și, ca terapie pentru tulpinile rezistente la antibiotice a bacteriilor. Floraphage este prima formula supliment alimentar care utilizeaza aceste proteine microscopice uimitoare.

Deoarece Floraphage forțează eliberarea de nutrienți din bacterii rele, inerent acționează in două faze ca un super-prebiotic. In timpul primei faze, Floraphage ataca selectiv anumite bacterii, creind unui spațiu de-a lungul peretelui intestinal. Cea de a doua fază are loc în mod organic, atunci când aceste bacterii “plesnesc” și eliberareaza substanțe nutritive prebiotice. Prebioticele ajuta bacteriile benefice sa creasca mai repede decât bacteriile daunatoare. Mai precis, prebiotice sunt surse naturale de nutrienti care ofera beneficii prin stimularea creșterii și activitatea bacteriilor bune din tractul digestiv. Suplimentele prebiotice au fost istoric formate din un anumit tip de fibre sau de zahăr, ce  au fost cunoscute pentru a conduce la gaze si balonare. Floraphage nu este format din fibre sau din zaharuri, astfel încât potențialul de suferinta digestiva este eliminat oferind in acelasi timp beneficiile sale super-prebiotice .

Compozitie:

Floraphage este o combinatie de bacteriofagi, proteine microscopice care atacă un tip foarte specific de bacterii. Proteinele mici, sunt capabile de a îmbunătăți întregul peisaj al sistemului digestiv.

Comanda on-line

Apasa butonul si poti face o pre-comanda!