Flush Free Niacin – Niacina – Vitamina B3

100 capsule x 500 mg Brand: NOW FOOD

SUPORT VITALITATE

Niacina ajută la menținerea unei funcționări metabolice adecvate, susținând metabolismul energetic, precum și metabolismul carbohidraților și proteinelor. Supliment important in terapia Hasimoto.

Niacina este o vitamina B care îndeplinește multe funcții benefice în organism, inclusiv promovarea unei inimi sănătoase și a sistemului circulator. Capsulele de niacină contribuie la sănătatea sistemul digestiv și sistemului nervos, contribuind în același timp la menținerea sănătății pielii și părului.

„Flush-Free” Niacin este conceput pentru a oferi beneficiile niacinei fără senzația de înroșire.

Niacin Flush-Free Beneficii

Sprijinirea sănătății cardiovasculare:
S-a demonstrat că niacina flush-free, ca și niacina obișnuită, ajută la scăderea nivelului de colesterol LDL și a trigliceridelor, crescând în același timp nivelul de colesterol HDL. Acest lucru poate reduce potențial riscul de boli de inimă, care este principala cauză de deces la nivel mondial.

Promovarea sănătății pielii:
Niacina este importantă pentru menținerea sănătății pielii, deoarece este implicată în producția de celule cutanate și în formarea unei bariere de protecție. Niacina flush-free poate contribui la îmbunătățirea afecțiunilor pielii, cum ar fi acneea, rozaceea și eczema, prin reducerea inflamației și promovarea reînnoirii celulelor pielii.

Susținerea funcției cognitive:
S-a sugerat că niacina îmbunătățește funcția cognitivă prin promovarea unui flux sanguin sănătos către creier și prin creșterea producției de neurotransmițători care sunt importanți pentru memorie și învățare. În plus, niacina flush-free poate contribui la reducerea riscului de declin cognitiv legat de vârstă prin protejarea împotriva stresului oxidativ și a inflamației.

Susținerea metabolismului energetic:
Niacina joacă un rol crucial în metabolismul energetic, ajutând la transformarea alimentelor în energie. Niacina flush-free poate contribui la reducerea oboselii și la creșterea nivelului de energie, asigurând că organismul transformă eficient alimentele în energie.

Susținerea sănătății digestive:
S-a demonstrat că niacina ajută la menținerea unei funcții digestive sănătoase prin promovarea creșterii bacteriilor intestinale benefice și reducerea inflamației din intestin. Acest lucru poate reduce potențial riscul de tulburări digestive, cum ar fi boala inflamatorie intestinală.

Sprijinirea sănătății articulațiilor:
Niacina flush-free poate ajuta la reducerea inflamației și a durerii asociate cu artrita și alte afecțiuni legate de articulații prin promovarea unui flux sanguin sănătos și reducerea stresului oxidativ.

Promovarea îmbătrânirii sănătoase:
S-a sugerat că niacina are efecte anti-îmbătrânire, deoarece ajută la protejarea împotriva deteriorării ADN-ului și a stresului oxidativ, ambele asociate cu îmbătrânirea și cu bolile legate de vârstă. Niacina flush-free poate contribui la promovarea îmbătrânirii sănătoase prin reducerea daunelor cauzate de radicalii liberi și prin susținerea unei funcții celulare sănătoase.

Susținerea sănătății mentale:
Niacina joacă un rol în producția de neurotransmițători care sunt importanți pentru reglarea stării de spirit și a sănătății mentale, cum ar fi serotonina și dopamina. Niacina flush-free poate ajuta la îmbunătățirea simptomelor depresiei și anxietății prin susținerea unor niveluri sănătoase de neurotransmițători.

COMPOZITIE / ADMINISTRARE / AVERTISMENT

ADMINISTRARE Luați 1 capsulă pe zi cu o masă sau conform recomandărilor unui medic.

DEPOZITARE Depozitați la temperatura camerei.

AVERTIZĂRI Dacă sunteți gravidă, alăptați, luați orice medicamente, planificați orice procedură medicală sau chirurgicală sau aveți orice afecțiune medicală, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați-vă medicul dacă apar reacții adverse. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Fără coloranți artificiali, arome sau îndulcitori, fără conservanți, fără zahăr, fără amidon, fără lapte, fără lactoză, fără soia, fără gluten, fără grâu, fără pește, fără sodiu.

Comanda on-line