Complex de fibre prebiotice BIO – FREYAGENA

Paznicul echilibrului și stabilității intestinelor

Freyagena este un complex de fibre solubile în apă cu efect de susținere a imunității, paznicul echilibrului și stabilității intestinelor.

DESPRE PRODUS

Produs patentat care conține fibre solubile în apă.

Ofera suport pentru menținerea unui sistem imunitar sănătos prin conservarea echilibrului intestinal în mod extrem de complex:

  • suport pentru flora intestinală,
  • integritatea intestinului,
  • peristaltica regulată a intestinului.

Fibrele potrivite contribuie la complexitatea menținerii sănătății noastre. Ca parte a unei diete sănătoase, fibrele prebiotice hrănesc în mod sinergic și selectiv tulpini bacteriene probiotice.

Ingredientele din produsul Freyagena au fost selectate cu sprijinul și recomandările profesionale ale șpecialiștilor de la GAL și Nutrition-AdjustmentTM (Ungaria), luând în considerare cele mai recente cercetări în domeniul biologiei medicale și alimentare disponibile.

Imortant de mentionat ca prin consumarea fibrelor prebiotice bacteriile noastre intestinale produc așa-numitele acizi grași cu catenă scurtă (SCFA), care ne îmbunătățesc dramatic sănătatea intestinală. Sucul de Acacia de Senegal (gumă arabă) utilizat în Freyagena hrănește predominant Lactobacillii, iar cel de Guar parțial hidrolizat hraneste tulpinile Bifidus.

Spre deosebire de alte produse (cum ar fi inulină și alte fibre solubile) fermenteaza încet și delicat, evitând aproape complet balonarea incomoda sau apariția altor discomforturile digestive.

Componentele complexului de fibre imun Freyagena includ cele mai ideale fibre prebiotice, proeminente în cercetarea microbiomului.

Complexul de fibre selectate in Freyagena nu conține nici un ingredient alergen și poate fi utilizat în dietele low-FODMAP, SCD, (neuro)autoimun sau SIBO.

Administrare: 

Consum: 2 x 3-4 grame (o linguriță cu varf) zilnic cu lichid. În unele cazuri mai severe se pot utiliza si 4-5 lingurițe, deoarece dozele mai mari sunt bine tolerate. O doză ideală se poate personaliza undeva între 4 și 16 grame împărțit la două administrari. Pentru copii se apoate ajusta în raport cu greutate (un adult este calculat la 60 kg). Complexul de fibre nu afectează gustul băuturilor, oferind astfel o soluție simplă pentru a crește aportul de fibre. Se dizolvă ușor, păstrând în același timp conținutul său original de fibre. Opțional pot fi combinate cu galactooligozaharidele pentru un efect sinergic, de exemplu ideal cu Bimuno.

Nu depășiți volumul de consum recomandat! Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată, variată și un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

PRODUCĂTOR

Küldetésünk

Comanda on-line

Apasă butonul