FULVO CORDYCEPS

Supliment alimentar pt sustinerea axei HPA – axa hipotalamus-adrenal

60 capsule

Cele două ingrediente ale capsulei Freyagena Fulvo-Cordyceps de la NUTRIBALANCE sunt Cordyceps sinensis, sau extract de ciupercă de omidă și extract de Sabinsa® Shilajiit. Aceste două ingrediente grozave sunt ingredientele emblematice ale „medicamentelor” tradiționale chineze, indiene și tibetane.

Formula este un complex adaptogen premium, special pentru susținerea axei HPA, care are un dublu efect nutri-immuno. Axa HPA (hipotalamus-pituitar-adrenal) conectează sistemul nervos central al corpului cu sistemul endocrin. Conține extracte standardizate și poate fi folosit și pentru îngrijirea sănătății. Un produs dezvoltat și fabricat în Ungaria cu sprijinul echipei Táplálkozás-Beallitas™.

Ciuperca omidă chinezească (Cordyceps)

Cercetările moderne au demonstrat că poate susține funcția pulmonară, producția de energie și libidoul. Chanterelle poate ajuta la relaxarea bronhiilor și plămânilor, permițând să treacă mai mult aer în și din plămâni și să mărească cantitatea de oxigen din sânge. Subiectul cercetării ulterioare a ciupercilor de omidă este modul în care crește producția de energie a celulelor musculare și reduce producția de acid lactic. Conține mulți compuși fitochimici, cum ar fi polizaharide, terpene și flavonoide, care susțin un sistem imunitar sănătos. Polizaharidele sale joacă un rol deosebit de important în întărirea sistemului imunitar. Ele măresc producția de energie a celulelor și cresc aportul de oxigen al organismului. Ele întăresc sistemul imunitar slăbit, reduc senzația de durere și îmbunătățesc activitatea celulelor natural killer, macrofagele, care devorează microbii dăunători. Acești compuși speciali de carbohidrați sunt capabili să inhibe creșterea și dezvoltarea anumitor bacterii și ciuperci. Acționează ca un antibiotic natural, consumul lui nu are efecte secundare neplăcute și chiar protejează flora intestinală sănătoasă în timpul tratamentului bolilor. Are efect detoxifiant, curăță organismul de substanțele nocive și metalele grele, îmbunătățește capacitatea pulmonară și crește absorbția de oxigen.

Shilajit (mumie)

Shilaji a fost foarte apreciat în medicamentele indiene, tibetane și în multe alte medicamente antice de mii de ani pentru efectele sale de întinerire, întărire și detoxifiere.

Pagina producatorului: https://nutribalance.hu/termek/freyagena-balance-fulvo-cordyceps/

 

 

Administrare

Doza zilnică: 1 sau 2×1 înainte sau în timpul mesei.

Nu depășiți doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. Nu lăsați la îndemâna copiilor!

Compozitie

Extract de Cordyceps sinensis (ciupercă omidă), extract de Sabinsa® Shilajiit, gelatină (înveliș al capsulei)

Comanda on-line

Apasa butonul si poti face o pre-comanda!