LIPOCELL C1000 – VITAMINA C LIPOSOMALĂ CU AROMĂ DE PORTOCALĂ – 250ml

LipoCell C1000 este un supliment alimentar lichid care conține vitamina C lipozomală, acid fulvic și bioflavonoizi cu aromă de portocală.

Produs vegan, fără OMG și fără zahăr.

Formă cu absorbție ridicată (peste 90%) și eliberare directă la nivel celular și efect antioxidant puternic. Ajută rapid și eficient în roborarea orgamismului.

Un lipozom este o sferă mică, de obicei, derivată din lecitină de soia, care sunt atât de mici, încăt sunt măsurate în nanometri. Aceste dimensiuni mici fac ca acestea să poată trece direct prin peretele intestinal, și poată intra direct în fluxul sanguin. Acest lucru se traduce printr-o foarte mare bio-disponibilitate.

O altă caracteristică a unui lipozom este că acesta ajută ca, conținutul său sa treacă în sânge, dar poate trece direct si în celule acolo unde este nevoie. Potrivit spuselor Doctorului Thomas Levy, la editia a 35-a a institutului de cancer, înseamnă că administrată în acest fel devine 8-10 ori mai eficientă. În cazul în care considerați toți acești factori împreună, cantitatea de vitamina C „activă”,  este, probabil de până la 50 de ori mai eficientă decât un produs de vitamina C obișnuită.

Efecte

  • Contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.
  • Protejează celulele împotriva stresului oxidativ.
  • Contribuie la bună funcționare a sistemului nervos.
  • Contribuie la formarea corectă a colagenului pentru funcționarea normală a vaselor de sânge, a sistemului osos, a ligamentelor, a gingiilor, a dinților și a pielii.
  • Susține funcționarea normală a sistemului nervos și la menținerea sănătății psihice.
  • Reduce oboseala și extenuarea.
  • Creste absorbția fierului.
  • Ajută la regenerarea formei reduse a vitaminei E.
  • Metabolism energetic, normal.


LipoCell C100 conține Vitamina C în lipozomi (capsule microscopice) închise în lipozomi, ceea ce poate crește semnificativ absorbția substanțelor active din intestin.

Bioflavonoidul din produs poate aduce o contribuție semnificativă la biodisponibilitatea vitaminei C, ceea ce a fost deja remarcat de medicul maghiar Szentgyorgyi Albert, câștigat la Premiul Nobel.

În timp ce vitamina C a fost bine cunoscuta de o lungă perioadă de timp, o parte din beneficiile sale impresionante pot fi găsite doar în doze foarte mari. În mod normal, aceste niveluri nu pot fi realizate pe cale orală, în mare parte datorită bio-disponibilității scăzute și limitelor gastro-intestinale. Având în vedere doza zilnică recomandată (DZR), care în cele mai multe țări este ridicol de mică, cei mai mulți oameni cred că vitamina C  se ia doar atunci când apar primele semne ale unei răceli.

Vitamina C este vitală pentru atât de multe funcții în corpul nostru căt și în multe procese critice de vindecare – având în vedere dieta medie consumată. Cei mai multi dintre noi ne aflăm un pic peste nivelurile care ar cauza scorbut, dar pentru a obține niveluri adecvate, este nevoie de o atenție specială ce trebuie acordată dietei.

Pentru nivelele terapeutice necesare restabilirii sănătății, cantitatea luată doar prin dietă nu este suficientă. Până nu demult, singura modalitate de a administra cantități  mari de vitamina C era prin injecție intravenoasă. Această modalitate nu numai că nu este la îndemâna fiecăruia, dar nu este nici ușor de găsit, deoarece majoritatea medicilor nu doresc sa devieze de la practica standard.

Vitamina C Liposomală evită neplăcerile unei injecții și dificultatea obținerii acesteia, și permite absorbția aproape completă într-o formă lichidă usor de administrat, care are și un gust bun.

Ingrediente

Apă purificată, glicerină vegetală, vitamina: Vitamina C (Na-L-Ascorbat); Regulator de aciditate: acid citric; Emulgator: lecitină de soia; Aroma: concentrat natural portocale; Antioxidant: bioflavonoid citric.

Ingrediente active 5 ml DZR%*
vitamina C 1000 mg 1250%
Bioflavonoide citrice 10 mg  
     

*DZR = Doză Zilnică Recomanadată

Comanda on-line

Apasă butonul