NEPRINOL AFD

NEPRINOL AFD

ADVANCED FIBRIN DEFFENCE

Neprinol este un amestec puternic de enzime fibrinolitice care curăță sângele, scade vascozitatea acestuia si inflamatiile, sprijină articulațiile și funcția imuna. 500% ori mai puternic decat enzimele animale.

Reprezinta o sustinere importanta in:

 • probleme de circulatia sangelui;
 • sindrom de intestin iritabil / permeabil (boala celiaca);
 • probleme autoimune;
 • fibroze: fibrom uterin, sani fibrochistici, fibroza pulmonara;
 • endometrioza.

Beneficii:

 • Răspunsul normal inflamator
 • Funcția normala a sistemului imunitar
 • Imbunatarirea curatirii sangelui
 • Vâscozitate normală a sangelui
 • Sănătatea optima a sistemului circulator
 • Nivelurile sănătoase de fibrina si proteina C – reactiva (CrP)

Administrare: Ia Neprinol cu 250 ml de apă pe stomacul gol cu cel putin o ora inainte de masa si/sau la 2 ore dupa masa  sau cum se recomanda de catre medicul practitionist. Cantitati mai mari pot fi împărțite în 2 sau 3 doze pe zi. *

 • Intretinere: 2-3 capsule pe zi *
 • Suport crescut: 4-6 capsule pe zi *
 • Terapeutice: 9 capsule pe zi *

Actiune:

Neprinol este o combinatie de patentata de enzime sistematice, inclusiv Serapeptaza, nattokinaza, bromelaină, papaină, și lipază. Aceste enzime au fost formulate în mod specific pentru a sprijini un răspuns inflamator sănătos și apăra organismul de efectele daunatoare ale fibrină. Deoarece fibrina se acumuleaza in sange, aceasta poate afecta sanatatea sistemului circulator si amplifica vâscozitatea sângelui. Neprinol poate ajuta la menținerea nivelul normal de fibrină, vâscozitatea sângelui și a sănătății în comun.

Neprinol curăță sângele, sprijină articulațiile și funcția imuna.

Neprinol AFD (Advanced Fibrin Defense) este un amestec de enzime naturale sistemice care descompun contaminanți daunatori ai sângeluire, cum ar fi excesul de fibrina (proteină din sânge) și particule alimentare. Eliminarea acestor componente sprijina niveluri inflamatorii  precum și ajută la restabilirea sângelui la starea sa naturală pură. * Enzime sistemice sunt similare cu enzime digestive, dar in primul rand au ca tinta fluxul sanguin, mai degrabă decât la nivelul tractului gastro-intestinal. Aceste enzime susțin niveluri sănătoase de particule de sange endogena de sange particule sau EBP (Endogenous Blood Particles). * EBP pot fi proteine pro-inflamatorii care se acumuleaza in mod normal in sange. * Enzime sistemice purifica, în esență, sângele de aceste EBPs, sprijinind funcția cardiovasculara și a ficatului, precum și menține un răspuns inflamator sănătos. * Amestecul de enzime vegetarian Neprinol a fost testat ca fiind de 500% ori mai puternic în activitatea fibrinolitică decât  cele mai importante formule de enzime de natura animala.

Sistemul imunitar este sistemul biologic al organismului, care ne protejeaza de boala. Unul dintre modurile prin care sistemul imunitar protejează corpul este prin producerea de proteine numite anticorpi care se formează ca răspuns la antigene. Antigenele sunt orice este străin corpului și poat fi bacterii, un virus, sau chiar anumite alimente. Anticorpii sunt capabili de a dezactiva antigenele, dar atunci când acest lucru se intampla creează complexe imune circulante (CIC) in fluxul sanguin.

CIC-uri sunt proteine ele insesi, si in timp pot depune conținutul lor în organe, în cazul în care acestea declanșează inflamare și leziuni tisulare, care poate duce in cele din urma la boli. Potența enzimatică superioară a Neprinol poate ajuta la eliminarea CIC-uri, sprijinind un nivel sanatos de inflamatie precum si procesele de reparare naturale ale corpului. *

Eficacitatea este de maximă importanță pentru medic și pacient deopotrivă, și Neprinol abordează această preocupare cu o potenta dovedita ca poate fi utilizat de către profesioniștii din domeniul sănătății. Neprinol poate fi recomandat atât pentru utilizarea clinică cat si aplicații terapeutice.

Compozitie:

 • Magneziu (Citrat) 8mg
 • Amestec brevetat Neprinol AFD 500mg : Amestec de enzime sistemice și lipolitice 15000 FU : Serapeptaza, Nattokinaza, lipază
 • Amestec Proteaza :Protează (derivat din Serratia, B. subtilis și A. oryzae)
 • Amestec de enzime si cofactori: Amla, Papaina, bromelaina, Rutina, coenzima Q10

 

Explicatii suplimentare – Apararea avansata impotriva fibrinei (Advanced Fibrin Defense)

Fibrina este o proteină formată în corpul uman. Este o componentă majoră a procesului normal de țesut cicatricial și coagularea sângelui. Adulții sănătoși mențin echilibrul normal de fibrină, unde sângele nu devine prea gros sau subțire.

Neprinol conține un amestec de enzime fibrinolitice (fibrină degradant) care pot sustine niveluri de fibrină sanatoase din organism. Atunci când sunt sănătoase, corpurile noastre vor secreta in mod normal niveluri suficiente de plasmină, o enzimă care acționează ca un subtiator natural al sangelui. Plasmina este responsabila pentru menținerea solvabilității normale a sângelui prin eliminarea proteinelor acumulate inutile, în mod specific fibrina. Neprinol, la fel ca multe enzime fibrinolitice poate sprijini acest proces normal de eliminare de fibrină.

Serapeptaza
O enzimă proteolitică (digeră proteina) cu activitate fibrinolitică puternică, care poate sprijini concentrațiile sanatoase de fibrina. S-a demonstrat clinic ca subtiaza secretiile de mus=cus ale membranelor, precum ca ajuta la recuperare normală după stres fizic, creșterea nivelului de energie.

Nattokinaza
O enzimă fibrinolitică, care poate ajuta la menținerea vâscozitatii normale a sângelui și a sanatatii cardiovasculare. Ca Serapeptaza, Nattokinase poate sprijini concentratiile sanatoase de fibrina.Are efecte antioxidante, care pot fi benefice pentru a ajuta sănătatea normală a prostatei, și  eliminarea radicalilor liberi .

Lipază
Utilizată sistemic, această enzimă digeră grăsimile din sânge și poate ajuta la transformarea grăsimilor în acizi grași care pot fi manifestate sau reținute ca (energie).

Proteaza
O enzimă proteolitică care, atunci când este prezentă în serul sanguin, joacă un rol important în coagularea sângelui precum și dezintegrarea cheagurilor. Poate fi benefica pentru imbunatatirea sistemului imunitar.

Amla
Derivata din coacăzul indian, Amla conține acid tanic, glucoză, celuloză, și calciu. Amla ajută la menținerea normală a acidului și echilibrul pH-ului, și are cea mai mare concentrație de vitamina C. naturala

Papaina
O enzimă proteolitică derivată din papaya, care sprijina vindecarea vânătăilor și a altor leziuni tisulare.

Rutin
Un flavonoid (pigment de plante), care ajută la menținerea sanatoasa a capilarelor și țesutului conjunctiv, precum si a vaselor de sange.

Co-Q10
Scade proliferarea radicalilor liberi, sprijina un sistem imunitar sănătos. Co-Q10 contribuie la menținerea funcției cardiovasculare normale și este o coenzima care este esențială ca enzimele să funcționeze în organism. *Magneziu

Sprijina un sistem cardiovascular sanatos, si este esential pentru repararea celulelor, pentru hormoni și un ritmul cardiac regulat. * Magneziul ajuta la reducerea efectelor stresului  crescut.

Comanda on-line

Apasa butonul si poti face o pre-comanda!