OMEGA 3 ECO

TOTOX < 5

Include acizii grași omega-3 în formă naturală, fara aditivi sintetici, benefic pentru sistemul cardiovascular, creier, vedere, sistemul imunitar si muschi, contribuie la mentinerea unei tensiuni arteriale normale, valori normale ale trigliceridelor, colesterolului si calciului in sange.

In produs folosim concentraţie naturală de ulei de pește: provenite din pești sălbatici mici cu zero amprenta ecologică, adică la pescuit avem grijă să menţinem biodiversitatea şi datorită technologiei modernă de producţie nu se formează deşeuri sau poluanţi → IFFO RS și certificare Friends of the Sea.

CALITATE

Prelucrarea peștelui începe imediat după pescuire, fără depozitare → TOTOX <5

Uleiul de pește curată este filtrată moleculară cu o technologie nouă, patentată datorită cărora conţinutul de omega 3 este de 2-3ori mai mare şi nu putem detecta nici un pic de murdărie → certificare IFOS de 5 stele

Include acizii grași omega-3 în formă naturală, nu sub formă de ester etilic ieftin, care este utilizată pe scară largă

Ca să păstreze prospețimea (TOTOX) pentru o perioadă îndelungată ne-am stabilizat cu un amestec de antioxidant propriu cu certificare RSPO ( „urangutan-friendly“) conținând tocotrienol din fructele de palmier roşu, vitamina E (8 feluri de tocoferoli și tocotrienoli) şi antioxidanţi din salvie greacă (produs fără chimicale cu extracţie supercritică)

ADMINISTRARE

1 capsula in timpul mesei.

 

Atenționare

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. Nu lăsați la îndemâna copiilor!

COMPOZITIE

Ingrediente active în 1 capsulă:

  • Ω3 acid gras (în formă naturală Concentrat de ulei de pește de aur Omega) 700 mg
  • din care EPA 350 mg
  • din care DHA 250 mg
  • DPA și alți acizi grași omega-3 100 mg
  • amestec antioxidant natural GAL [extract supercritic din frunzele de Salvia triloba și tocoferoli / tocotrienoli naturale] 6 mg

 

Ingrediente: Concentrat de ulei de pește Golden Omega (Variantă naturală TG); capsulă: gelatină, glicerină, apă purificată; antioxidant natural: amestec de tocoferoli și tocotrienoli, extract de salvie; agent de îndulcire: glicozide de steviol (extract de frunze de stilet); vanillina cristalizata.

PRODUCĂTOR

GAL Vital SynergyTech Kft. Ungaria, 1076 Budapest, Sajó u. 4-8., www.gal.hu

Comanda on-line

Apasă butonul