On Guard doTERRA

60 capsule moi gelatinoase, supliment alimentar cu uleiuri esentiale

Brand: doTERRA

Capsulele moi dōTERRA On GuardTM+ combină amestecul exclusiv dōTERRA On Guard cu uleiuri esențiale de Piper Negru, Oregano și Roiniță pentru sprijin suplimentar. Inclus în aceste capsule moi vegetariene, acest amestec distinct conține uleiuri esențiale cunoscute pentru multitudinea de beneficii aduse.

UTILIZĂRI

Deși reprezintă o completare benefică pentru rutina ta, suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască o alimentație diversificată și echilibrată și un stil de viață sănătos.

Îți recomandăm să citești toate enunțurile de atenționare și avertizare

Te sfătuim să nu depășești porția recomandată.

PRINCIPALELE INGREDIENTE ȘI BENEFICII

Capsulele moi dōTERRA On Guard+ sunt un supliment alimentar care conține amestecul proprietar On Guard, un amestec puternic de uleiuri esențiale cu proprietăți antivirale și antibacteriene. Aceste capsule sunt concepute pentru a sprijini sistemul imunitar și pentru a ajuta la menținerea sănătății generale.

Iată câteva beneficii ale capsulelor moi dōTERRA On Guard+:

Susținerea sistemului imunitar: Amestecul de uleiuri esențiale din capsulele moi On Guard + este conceput pentru a sprijini sistemul imunitar și a îmbunătăți rezistența organismului la agenții patogeni.

Proprietăți antivirale și antibacteriene: Capsulele moi On Guard+ conțin uleiuri esențiale cu proprietăți antivirale și antibacteriene, care pot ajuta la prevenirea infecțiilor și la lupta împotriva bacteriilor și virusurilor.

Protecție antioxidantă: Unele uleiuri esențiale din amestecul On Guard+ sunt bogate în antioxidanți, care pot ajuta la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ și a daunelor provocate de radicalii liberi.

Ușor de utilizat: Capsulele moi On Guard + sunt ușor de utilizat și pot fi luate în orice moment al zilei, fie că sunteți acasă sau în mișcare.

Este important să urmați instrucțiunile de utilizare și dozajul recomandate pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a evita orice reacții adverse.

Ingrediente: Ulei de măsline extra virgin, amidon de porumb modificat, ulei de portocală sălbatică (Citrus sinensis, coajă), umectant (glicerol), ulei de cuișoare (Eugenia caryophyllata, mugure), ulei de piper negru (Piper nigrum, fruct), agent de umplere (maltitol), agent de îngroșare (caragenan), apă, arome: ulei de scorțișoară (Cinnamomum Zeylanicum, frunză), ulei de scorțișoară (Cinnamomum Zeylanicum, scoarță), ulei de eucalipt (Eucalyptus Globulus, frunză), ulei de oregano (Origanum vulgare, frunză), ulei de rozmarin (Rosmarinus officinalis, frunză), ulei de roiniță (Melissa officinalis, frunză)

Comanda on-line