OVUPRED

MICROSCOP DE OVULATIE

Microscopul de ovulaţie OvuPred este un instrument care detecteaza ovulatia si ajută planificarea familială.

Cu ajutorul microscopului orice femeie are posibilitatea de a observa singură situaţia zilelor fertile. Astfel, ea poate examina  chiar zilnic întregul său ciclu menstrual, procesul maturizării ovulului, ovulaţia, dar şi zilele nefertile. Dacă îşi doreşte un copil, va şti când este prielnic un act conjugal. Dacă din contră, scopul ei este evitarea unei sarcini, instrumentul îi va fi la fel de ajutor.

Avantajele microscopului OvuPred:

  • Poate fi utilizat oriunde, oricând, de oricâte ori.
  • Este o metodă absolut naturală.
  • Nu are nici un fel de efect secundar.
  • Are o fiabilitate ridicată, de peste 98%.
  • Este un instrument simplu. În afară de curăţarea plăcii de observaţie înainte de utilizare nu necesită nici un fel de îngrijire.
  • Este comercializat împreună cu instrucţiuni clare de utilizare, ilustrate cu figuri.
  • Protecţia lui este asigurată de o cutie specială.
  • Este cel mai economic instrument: trebuie cumpărat doar o singură dată, şi poate fi folosit o viaţă întreagă.
  • Nu expiră niciodată.
  • Este un mijloc excepţional al informării şi educaţiei sexuale în familie şi în şcoală.

Cum functioneaza?
Inainte de ovulatie cu cateva zile, datorita nivelului de estrogen ridicat, exista o concentratie mai mare de sare in saliva care cristalizeaza sub forma de liniute si, sub lentila unui microscop, se poate vedea o imagine asemanatoare unei frunze de feriga. Se intampla doar dincolo de o anumita concentratie de estrogen. imagini cu microscop

Utilizarea microscopului este simpla:
1. placa de observatie a microscopului se unge cu saliva sau cu secretie cervicala recoltata din apropierea colului (oricare dintre cele 2 mucoase sunt bune)
2. dupa 8-10 minute se examineaza mostra uscata pe placa.

Poti observa 3 feluri de imagini diferite:
▪     Infertil: mai multe forme rotunjoare, amorfe, atunci cand suntem in perioada infertila, iar sansa de a ramane gravida este aproape zero.
▪       Pre-fertil: mai multe forme rotunjoare cu cateva forme de feriga printre ele, cand esti in perioada de trecere, concentratia de estrogen este in crestere (catre ovulatie). In aceasta perioada exista sanse reduse pentru aparitia sarcinii.
▪       Fertil: pe toata suprafata de proba apare forma clară de feriga. Aici incepe perioada cu adevarat fertila si in 3 zile (cel mult) se poate intampla si ovulatia. In aceasta perioada este cel mai recomandat actul conjugal.

Important!
▪      Avand in vedere ca in prima jumatate a ciclului nivelul de estrogen poate fi ridicat oricand, ia in calcul ca si zile fertile numai imaginile cand lentila microscopului este plina de ferigi.
▪      Pe cat posibil trebuie folosit cu o singura picatura de saliva de dimineata, dupa trezire.
▪      Nu se mananca si nu se bea inainte. Daca faci testul în cursul zilei, lasă sa treaca cel putin 2 ore de la ultimul consum de orice.

Comanda on-line

Apasă butonul