Pharma Digestive Drops / Picături Digestive Pharma

30 ml Brand: OstroVit

SUPORT DE DIGESTIE

Un supliment alimentar ușor de utilizat, conceput pentru toți cei care se confruntă cu tulburări digestive.

SUPORT DE DIGESTIE – Ingredientele active ale suplimentului reglează funcționarea sistemului digestiv și atenuează afecțiunile digestive, cum ar fi diareea, abdomenul umflat sau indigestia. Suplimentul protejează împotriva sucului gastric iritant.

Despre produs

PUTEREA NATURALĂ A PLANTELOR – Picăturile Digestive OstroVit Pharma este un supliment alimentar care se bazează pe extracte și uleiuri naturale care au fost de multă vreme folosite în medicina populară și medicina pe bază de plante.

PĂSTRAREA UNUI NIVEL CORECT AL LIPIIDELOR – Picăturile din plante nu doar susțin digestia, ci stimulează și metabolismul lipidelor, datorită căruia pot contribui la scăderea colesterolului din sânge.

UTILIZARE CONVENIENTĂ – O sticlă mică cu picături ocupă puțin spațiu și poate fi dusă oriunde doriți – la locul de muncă, în excursie sau la restaurant.

Ingredientele active ale suplimentului Digestive Drops

Picăturile Digestive OstroVit Pharma conțin patru extracte și uleiuri naturale diferite care susțin funcționarea canalului alimentar:

Extract din floare de mușețel. Demonstrează proprietăți antiinflamatorii. Calmează problemele digestive, protejând canalul alimentar împotriva diareei, abdomenului umflat, spasmelor și indigestiei. Îngreunează senzația timpurie de sațietate.

Extract de fructe de fenicul. Se dovedește că contracarează spasmele și inflamațiile. Reduce vânturile și curăță intestinele. De asemenea, reglează producția de enzime digestive. Încurajează tratamentul diareei.

Extract din frunze de anghinare. Susține digestia și peristaltismul adecvat, precum și asigură o senzație de sațietate mai puternică și mai lungă. Poate contribui la reglarea nivelului de colesterol. Cinarina (5%), inclusă în produs, poate stimula producția de bilă și poate sprijini regenerarea ficatului.

Ulei de mentă. Calmează afecțiunile sistemului digestiv. Contracarează problemele digestive. Susține funcționarea corectă a ficatului și a căilor biliare și reglează enzimele digestive. Are efect diastolic.

COMPOZITIE / ADMINISTRARE / AVERTISMENT

ADMINISTRARE Agitați înainte de utilizare. Luați 2 x 15 picături pe zi. Produs destinat adulților.

DEPOZITARE A se pastra la loc uscat si racoros.

AVERTIZĂRI Dacă sunteți gravidă, alăptați, luați orice medicamente, planificați orice procedură medicală sau chirurgicală sau aveți orice afecțiune medicală, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați-vă medicul dacă apar reacții adverse. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Depozitați la temperatura camerei.

Comanda on-line