Prenatal GAL

MULTIVITAMINĂ PENTRU PREGĂTIREA SARCINII, SARCINĂ ȘI PERIOADĂ DE ALĂPTARE – COMPOZIȚIE UNICĂ ÎN EUROPA

ADMINISTRARE

Doza zilnică: 1 capsulă + 26 picături. Se poate consuma împreună sau separat, dar este important să fie consumat la masa și mai bine dimineața sau ziua decăt seara. Picăturile pot fi luate și deodată sau demai multe ori la mese (de ex. 2×13 picaturi). 

Sugestie de consum:

Recomandăm administrarea începând de la apariția gândului de planificare familială, ideal măcar cu 3 luni înainte de concepție până la finalul alăptării, ba chiar se poate administra și după.

În caz în care sunteți gravidă ideal să consumați zilnic măcar 3 gălbenele + săptămănal 2-3 ori ficat și pește din ape sărate sau fructe de mare. În lipsa acestora se recomandă consumul GAL Omega-3 Eco și sare de Colin, sau să treceți la Prenatal GAL+ care conțin și acestea.

Să nu administrați fier, doar dacă aveți o lipsă confirmată în analiza, fiindcă se prea poate, ca după 1-2 luni de administrare de Prenatal GAL analizele vor confirma nivelul fierului reglat, mai ales dacă alături de Prenatal GAL administrați și Lactoferina în mod regulat.

DETALII PRODUS

Produsul Prenatal GAL a fost dezvoltat în lumina celor mai recente cercetări, având mereu în vedere naturalețea. De aceea, produsul conține toate vitaminele, mineralele și oligoelementele într-o formă, cantitate și proporție ideale, într-o formulă similară cu modul în care acestea ar putea fi obținute printr-o dietă variată, bogată în nutrienți. Fiecare dintre aceste substanțe active se regăsește în forma în care apar în natură, o parte considerabilă este extrasă din plante medicinale și mirodenii (bio) care provin din culturi organice, motiv pentru care conține și acei co-factori, a căror prezență în aceste plante – alături de vitamine/minerale – nu este deloc întâmplătoare. În ceea ce privește cantitățile, am considerat ca fiind important ca doza zilnică recomandată să conțină în mod sigur doza considerată a fi efectivă, dar nu depășesc în niciun caz doza naturală, adică acea cantitate pe care prin alimentație nu ați fi putut să o garantați în niciun fel. De aceea, acolo unde observăm că produsul conține sute sau chiar mii% din DZR (doza zilnică recomandată în mod oficial), nu trebuie să vă speriați (de ex., și o mână de scoici conține aprox. 2000% din doza de vitamina B12 recomandată în mod oficial și totuși, ar fi chiar foarte sănătos să se consume în fiecare zi așa o cantitate de scoici sau de vitamina B12). Doza zilnică recomandată adesea reprezintă maidegrabă „cantitatea minimă necesară pentru a supraviețui”, în mod oficial așa și ar trebui să fie numită. DZR reprezintă extrem de rar doza cu adevărat ideală.

Ce nu conține acest produs?

Poate fi surprinzător, dar este cel puțin la fel de important și ceea ce nu conține un produs, nu doar ceea ce conține… Tocmai acest lucru ne-a făcut să creăm acest nou complex de multivitamine, pentru că am observat că în întregul UE nu există niciun complex de multivitamine care să nu conțină cel puțin un ingredient care pe semnatarul acestui articol l-ar face, cu siguranță, să nu dorească să îl consume nici măcar dacă ar fi plătit pentru asta (și aici este vorba despre diverșii excipienți, ci în primul rând despre formele proaste ale substanțelor active sau chiar a cantităților excesive ale acestora).

Absobția

Deși toate formele de substanțe active utilizate au, din start, o absorbție excelentă, aceasta a fost accentuată și cu BioPerine®. Totodată am avut grijă să nu amestecăm ingrediente solubile în apă și liposolubile, astfel încât acestea să poată fi separate, în matrixul care le asigură o utilizare și o stabilitate ideală:

Ingredientele solubile în apă (hidrofile) se află într-o capsulă vegană rezistentă la acid gastric, care va reuși să treacă intact prin stomac, direct până la punctul ideal de absorbție, în intestinul subțire și apoi în colon.

Ingredientele solubile în grăsime (lipofile) se află în formă de picături, sunt dizolvate în ulei MCT cu absobție rapidă care nu solicită digerarea cu acizi de la bilă, stabilizate cu tocoferoli / tocotrienoli naturali și cu extract de salvie grecească.

Pentru dezvoltarea armonioasă a fătului conține doze mari din vitamina B9 atât de importantă, care este conținută numai sub forma lui de folat metil activ, care se regăsește în corpul nostru, și nu conține deloc din forma obișnuită de acid folic, care este o substanță străină față de natură, a cărei nivel cumulat este corelat cu numeroase boli. (Este o rușine faptul că se regăsește în aproape toate preparatele, chiar și în vitaminele dedicate femeilor însărcinate (chiar dacă există folat metil alături, prezența acidului folic tot este o problemă).

Complexul Prenatal GAL conține și o cantitate mare de vitamina K1 alături de K2 (MK-7), având în vedere prin placenta numai K1 poate să treacă, unde se transformă în varianta potrivită de K2 (MK-4). Acelaș lucru este adevărat și despre laptele matern, Conținutul ei natural de K2 este asigurat din K1, din forma permisă în UE (MK-7) nu poate transforma. Cu toate astea, forma MK-7 de K2 este util pentru mamă, doar că pentru făt și sugar este nevoie de K1 și K2 din MK-4. Iar organismul produce K2 din K1, de aceea am pus mult din K1.

Pentru dezvoltarea corespunzătoare a sceletului conține doze mari de vitamine D3-, K1-, K2- și C. Deasemenea conține o cantitate extra de siliciu derivat din bambus.

COMPOZIȚIE:

Conținutul dozei zilnice:

Vitamina A (Din carotenoide și retinyl-palmitate obținut din fructe de palmier roșu clasificat RSPO, proveniență din ferme care sunt „prietenoase cu orangutanii”.)

 

5000 UI/

3000 mcgRE

*DZR 188%

Vitamina D3 (colecalciferol – produs din lanolină)

 

4000 UI

*DZR 2000%

Vitamina E (Din tocoferoluri și tocotrienoluri obținut din fructe de palmier roșu clasificat RSPO și din uleiuri vegetale, proveniență din ferme care sunt „prietenoase cu orangutanii”. Min. 30% dintre tocoferoluri sunt gamma-tocoferoluri.)

 

100 UI/

67 mg alfa-TE

*DZR 558%

Complex de vitamina K (Vitamina K1 și K2 în așa-numitele forme trans care se regăsesc în natură.)

 

1000 mcg

*DZR 1333%

Vitamina K1 (filochinonă – trans-isomerase natural)

 

990 mcg

*DZR 1200%

Vitamina K2 (K2&Olive® menachinonă-7 – forma naturală, așa-numită trans, din fermentația vegetală și fără soia a B. subtilis natto tradițională din Japonia, fără chimicale, obținută prin așa-numita extracție supercritică, cu ulei de măsline.)

 

10 mcg

*DZR 133%

Extras supercritic de frunze de salvie grecească (Salvia triloba) [10-15:1]

 

2 mg

Vitamina C (din acid ascorbic L și din extract** de coacăz indian bio (amla)

 

500 mg

*DZR 2500%

Vitamina B1 (din tiamino clorhidrat și din extracte de fructe bio**)

 

50 mg

*DZR 4545%

Vitamina B2 (riboflavină parțial din extracte de fructe bio**)

 

15 mg

*DZR 1429%

Vitamina B3 (din niacinamidă și extracte de plante bio**)

 

16 mg

*DZR 100%

Vitamina B5 (din pantotenat de calciu și extracte de plante bio**)

 

25 mg

*DZR 1667%

Vitamina B6 (din clorhidrat de piridoxină, din piridoxal-5-fosfat)

 

25 mg

*DZR 1786%

Vitamina B7 (biotină parțial din extracte de fructe bio**)

 

750 mcg

*DZR 2000%

Vitamina B9 (Extrafolate-S® metil-folat de calciu + și folat proveniență din extracte de plante bio**)

 

400 mcg

*DZR 200%

B12 (metilcobalamină)

 

100 mcg

*DZR 12000%

Zinc (în formă organică: din zinc-bisglicinat și extracte de fructe bio**)

 

15 mg

*DZR 150%

Cupru (în formă organică: din gluconat de cupru și extracte de fructe bio**)

 

1,5 mg

*DZR 150%

Molibden (molibdat de sodiu: molibdenat de natriu)

 

100 mcg

*DZR 200%

Crom (Chromax® din picolinat de crom organic și extracte de fructe bio**)

 

50 mcg

*DZR 125%

Seleniu (selenometionină, metil-L-selenocisteină și metil-L-selenoglutationă din drojdie inactivată cu seleniu și din extract fluid de semințe de muștar bio)

 

120 mcg

*DZR 218%

Siliciu (din extract fluid de bambus bio)

 

5 mg

Bor (Borax: borat de sodiu)

 

2 mg

Iod (din iodură de potasiu și din algă brună Ascophyllum nodosum bio)

 

225 mcg

*DZR 150%

BioPerine® (extract de piper negru standardizat la 95% piperină)

 

2,5 mg

*Doza zilnică recomandată pentru adulți

**Matrix format din fructe de coacăz indian (amla) și guava provenite din ferme organice din India, frunze de busuioc sfânt și curry și extract fluid din coajă de lămâie.

Ingrediente:

GAL Multivitamine Esență de Lipofil Capsule picături: d-alfa-tocoferol și tocoferoluri mixte, extract din fructe de palmier roșu clasificat RSPP, cu cu conținut ridicat de carotenoide și tocotrienoluri, extract de salvie, ulei de măsline cu 2% menachinonă-7, ulei MCT cu 2% colecalciferol, retinyl-palmitate, filochinonă.

GAL Multivitamine Esență de Hidrogil Capsule vegane rezistente la acid gastric: acid ascorbic L, înveliș capsulă: celuloză (HPMC), pantotenat de calciu, zinc bisglicinat, tiamină clorhidrat, drojdie de seleniu (inactivă), alge brune bio, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, borat de sodiu, niacinamide, extract de bambus bio, gluconat de cupru, extract de plante bio (matrix din extracte de fructe de amla și guava, extract din frunze de busuioc sfânt și curry, extract fluid din coajă de lămâie), piridoxal-5-fosfat, extract de semințe de muștar bio, BioPerine® extract de piper negru, biotină, metil-folat de calciu, iodură de potasiu, molibdenat de sodiu, metilcobalamină.

Avertisment:

Nu depășiți niciodată doza zilnică recomandată! Produsul nu înlocuiește o dietă echilibrată și variată, nici un stil de viață sănătos. A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

BENEFICII

Vor beneficia de Prenatal GAL: piele, oase, digestie, sistem cardiovascular, durere, dinți, slăbire, inflamație, sistem neuro, protecție imună, articulații, vedere, ficat, detoxifiere, migrenă, echilibru hormonal feminin, tiroidă, cartilaj, stres, capacitate mentală, ochi, sarcină, nivelul glucozei în sânge, tensiune arterială

PRODUCĂTOR

GAL Vital SynergyTech Kft.
www.gal.hu  

Comanda ON-LINE

 Apasă butonul și deschide pagina de comandă