SARE DE BAIE MAGNEZIU STRĂVECHI – 200g

Vrei o baie liniștitoare în timp ce ai grijă de sănătatea ta? Sarea de baie de MAGNEZIU STRĂVECHI ultra-pură este un amestec de sare uscată de clorură de magneziu și alte oligoelemente care este ușor de prelucrat pentru corp și este ideală pentru băile cu magneziu și băile pentru picioare.

Recomandat și pentru pielea sensibilă și copii – într-un pachet practic de 200g!

Descrierea  produsului

Sarea de baie din MAGNEZIU STRĂVECHI este un amestec de sare uscată de clorură de magneziu și alte oligoelemente, pe care le recomandăm pentru băile de magneziu și băile de picioare. Formularea de 200 g dizolvată într-o cadă cu apă ajută la ameliorarea stresului zilnic, la reîmprospătarea și relaxarea, ajutând în același timp în mod natural la menținerea nivelului zilnic de magneziu al organismului.

Alegeți dimensiunea mai practică pentru călătorii și vacanțe!

Cantitate

O cană de sare de baie conține aproximativ 15 g magneziu pur. Cantitatea exactă depinde de cantitatea de apă.  Se recomandă o cantitate de 8 căni pentru o baie completă și 1-2 căni pentru băi de picioare. 

Utilizare

Este important ca baia să fie caldă, dar nu fierbinte, deoarece apa fierbinte îmbunătățește evaporarea pielii, mai degrabă decât absorbția mineralelor importante. Dizolvați minimum 200 g de sare în apa de baie și faceți o baie relaxantă de 30 de minute.

Evitați contactul cu ochii și membranele mucoase în timpul scăldatului.

Sfat: Sarea de baie de MAGNEZIU STRĂVECHI poate fi utilizată și în combinație cu ulei concentrat de magneziu, ceea ce îmbunătățește efectul sănătos al băii de magneziu. Lângă sarea de baie, adăugați 25-50 ml de ulei de magneziu în apa de baie.

Efecte

Unul dintre beneficiile cheie ale concentratului de MAGNEZIU STRĂVECHI și al produselor sale este că acestea nu împovără stomacul și sistemul digestiv, oferind în același timp o soluție rapidă și naturală la deficitul de magneziu care ne afectează aproape pe toți astăzi.

Datorită magneziului natural din acesta, sarea de baie contribuie la un somn odihnitor de bună calitate, ajută la restabilirea nivelurilor de magneziu celular, este un protector natural al celulelor, stimulează procesele de detoxifiere, ameliorează crampele și durerile musculare.

Activează funcția musculară și lupta împotriva stresului, crește nivelul de energie și eficiența sistemului imunitar.

Este bun pentru echilibru hormonal și piele.

Conditii de depozitare

Se recomandă păstrarea la temperatura camerei, ferită de lumina soarelui.

Ingrediente

  • Aqua
  • Magneziu-clorid (MgCl2)
  • Magneziu-sulfat (MgSo4)
  • Calium-clorid (KCl)
  • Natriu-clorid (NaCl)
  • Calciu-clorid (CaCl)
  • Bromid ion (Br-)

Comanda on-line

Apasă butonul