SARE DE BAIE MAGNEZIU STRĂVECHI – GOOD NIGHT – 1kg

1 kg de sare de baie ultra-pură, care garantează relaxare completă și curățare fizică și mentală datorită magneziului antic absorbit prin piele și uleiului esențial pur de lavandă.

Descrierea  produsului

Sarea de baie din MAGNEZIU STRĂVECHI este un amestec de sare uscată de clorură de magneziu și alte oligoelemente, pe care le recomandăm pentru băile de magneziu și băile de picioare. O baie dizolvată în apă ajută la ameliorarea stresului zilnic, la reîmprospătarea și relaxarea, în timp ce ajută în mod natural la menținerea nivelului zilnic de magneziu al organismului.

Efectele benefice ale uleiului esențial de lavandă în sarea de baie:

  1. Te ajută să dormi
  2. Ameliorează stresul și anxietatea
  3. Ameliorează durerea

Cantitate

O cană de sare de baie conține aproximativ 15 g magneziu pur. Cantitatea exactă depinde de cantitatea de apă. Se recomandă o cantitate de 8 căni pentru băi și 1-2 căni pentru băi de picioare.

Utilizare

Este important ca baia să fie caldă, dar nu fierbinte, deoarece apa fierbinte îmbunătățește evaporarea pielii, mai degrabă decât absorbția mineralelor importante. Dizolvați minimum 200 g de sare în apa de baie și faceți o baie relaxantă de 30 de minute.

Evitați contactul cu ochii și membranele mucoase în timpul scăldatului.

Sfat: Sarea de baie de magneziu antică poate fi utilizată și în combinație cu ulei concentrat de magneziu, ceea ce îmbunătățește efectul sănătos al băii de magneziu. Lângă sarea de baie, adăugați 25-50 ml de ulei de magneziu în apa de baie.

Efecte

Unul dintre beneficiile cheie ale concentratului de MAGNEZIU STRĂVECHI și al produselor sale este că acestea nu împovără stomacul și sistemul digestiv, oferind în același timp o soluție rapidă și naturală la deficitul de magneziu care ne afectează aproape pe toți astăzi.

Datorită magneziului natural din acesta, sarea de baie contribuie la un somn odihnitor, de bună calitate, ajută la restabilirea nivelurilor de magneziu celular, este un protector natural al celulelor, stimulează procesele de detoxifiere, ameliorează crampele și durerile musculare. Activează funcția musculară și lupta împotriva stresului, crește nivelul de energie și eficiența sistemului imunitar. Este bun pentru echilibru hormonal și piele.

Conditii de depozitare

Se recomandă păstrarea la temperatura camerei, ferită de lumina soarelui.

Comanda on-line

Apasă butonul