SARE DE BAIE MAGNEZIU STRĂVECHI – RĂCEALĂ – 1kg

Respirați liber cu sarea de baie din magneziu antic, care conține ulei esențial de eucalipt organic, special conceput pentru ameliorarea simptomelor de răceală!

Descrierea  produsului

Sărurile de baie parfumate cu MAGEZIU STRĂVECHI sunt amestecuri de sare uscată de clorură de magneziu, uleiuri esențiale pure și alte oligoelemente, pe care le recomandăm pentru băile cu magneziu și băile pentru picioare. Cunoașteți versiunea îmbogățită cu eucalipt concepută special pentru ameliorarea simptomelor de răceală!

Cantitate

O cană de sare de baie conține aproximativ 15 g magneziu pur. Cantitatea exactă depinde de cantitatea de apă. Se recomandă o cantitate de 8 căni pentru băi și 1-2 căni pentru băi de picioare.

Utilizare

Este important ca baia să fie caldă, dar nu fierbinte, deoarece apa fierbinte îmbunătățește evaporarea pielii, mai degrabă decât absorbția mineralelor importante. Dizolvați minimum 200 g de sare în apa de baie și faceți o baie relaxantă de 30 de minute.

Evitați contactul cu ochii și membranele mucoase în timpul scăldatului.

Sfat: Sarea de baie de magneziu antică poate fi utilizată și în combinație cu ulei concentrat de magneziu, ceea ce îmbunătățește efectul sănătos al băii de magneziu. Lângă sarea de baie, adăugați 25-50 ml de ulei de magneziu în apa de baie.

Efecte

Uleiul esențial de eucalipt ajută la eliberarea căilor respiratorii, reîmprospătează și curăță.

Unul dintre beneficiile cheie ale concentratului de MAGNEZIU STRĂVECHI și al produselor sale este că acestea nu împovără stomacul și sistemul digestiv, oferind în același timp o soluție rapidă și naturală la deficitul de magneziu care ne afectează aproape pe toți astăzi.

Datorită magneziului natural din acesta, sarea de baie contribuie la un somn odihnitor, de bună calitate, ajută la restabilirea nivelurilor de magneziu celular, este un protector natural al celulelor, stimulează procesele de detoxifiere, ameliorează crampele și durerile musculare. Activează funcția musculară și lupta împotriva stresului, crește nivelul de energie și eficiența sistemului imunitar.

Este bun pentru echilibru hormonal și piele. 

Conditii de depozitare

Se recomandă păstrarea la temperatura camerei, ferită de lumina soarelui.

Ingrediente

  • Aqua
  • Magnesium Chloride
  • Magnesium Sulfate
  • Potassium Chloride
  • Sodium Chloride
  • Calcium Chloride
  • Eucalyptus Globulus (Eucalyptus) Leaf Oil

Comanda on-line

Apasă butonul