SARE DE MASĂ MAGNEZIU STRĂVECHI – 250g

Sarea îmbogățită cu magneziu cu conținut redus de clorură de sodiu nu diferă de tradiție în ceea ce privește gustul și textura, dar este mult mai sănătoasă.

Dacă nu l-ați încercat încă, încercați cu versiunea practică de 250g!

Descrierea  produsului

Pe lângă magneziu, potasiu și calciu, organismul nostru are nevoie și de substanțe nutritive esențiale precum clorura de sodiu, adică sare.

Spre deosebire de magneziu, cantitatea de sare de care avem nevoie este mult mai ușor de luat cu noi, deoarece este prezentă în aproape fiecare aliment.

Puteți face multe pentru o dietă sănătoasă și să vă mențineți nivelurile optime de magneziu din corp folosind sare de masă MAGNEZIU STRĂVECHI, îmbogățită cu magneziu și potasiu, cu un conținut redus de sodiu, care nu este diferit ca gust și textură de versiunile disponibile pe rafturile magazinelor.

Pachetul practic de 250 g este recomandat nu numai pentru cei care acum sunt familiarizați cu familia de produse MAGNEZIU STRĂVECHI, ci și pentru clienții obișnuiți care doresc să acorde atenție unui stil de viață sănătos în timpul călătoriilor și al vacanțelor.

Cantitate

Se utilizează în cantități similare cu sarea tradițională de clorură de sodiu.

Consumul de 10 g de sare de masă Ancient Magnesium susține corpul cu 120 mg de magneziu elementar, care reprezintă 30-40% din necesarul zilnic de magneziu.

Efecte

Înlocuiți-vă sarea de acasă cu mai sănătoasă, deoarece puteți face multe pentru a reduce riscul de hipertensiune arterială și diabet și pentru a menține nivelurile zilnice optime de magneziu ale corpului.

Conditii de depozitare

Se recomandă păstrarea la temperatura camerei, ferită de lumina soarelui.

Ingrediente

  • 57% Sodium Chloride (Natriu-Clorid)
  • 29% Potassium Chloride (Caliu-Clorid)
  • 12% Magnesium Sulphate (Magneziu-Sulfat)
  • 2% Lysine Hydrochloride (Lizin-Hidroclorid)

Comanda on-line

Apasă butonul