Sensoril® Ashwagandha

PUTEREA GINSENGULUI INDIAN

GAL Sensoril®Ashwagandha. Suport indispensabil în oboseală cronică și în toate probleme hormonale legate de o producție de cortizol crescut și/sau scăzut.

DESPRE GAL Sensoril® Ashwagandha

Renumitul profesor-cercetător Dr. Shibnath Ghosal împreună cu echipa sa au dezvoltat un extract a ashwagandhei, o plantă folosită de mult timp în medicina ayurvedică, cunoscută și sub denumirea ginseng indian, extract care pe lângă așa numitele withanolide mai conține și oligozaharidele prezente în această plantă.

Procedura de extragere se bazează doar pe apă pură, iar alături de rădăcină se prelucrează și frunzele plantei, realizând astfel un extract cât mai complex posibil și de o eficacitate dovedită printr-o serie de studii clinice. Acest extract patentat numit Sensoril® s-a folosit la produsul GAL Sensoril® Ashwagandha.

DESPRE PLANTA

Ashwagandha este o plantă medicinală provenită din rădăcinile unui arbust mic și pururea verde ce crește în India, în nordul Africii și în Orientul Mijlociu, însă cultivat și de-a lungul Statelor Unite. Datorită compușilor săi activi, în special alcaloizii, lactonele steroidale, saponinele și withanolidele, ashwaghanda are proprietăți anti-anxietate, antidepresive, antiinflamatoare și antiartritice ce pot fi eficiente în reducerea stresului cauzat de oboseala fizică și emoțională; crește vigilența, atenția și concentrarea; elimină tensiunea nervoasă și anxietatea putând trata natural atacul de panică; revigorează corpul; scade inflamația și echilibrează starea de spirit, conform Memorial Sloan-Kettering Cancer Center.

Ashwagandha, secretul unei vieţi fără stres!

Ashwagandha este în primul rând un tonic pentru minte care, datorită proprietăţilor sale antidepresive şi antistres, ajută la îmbunătăţirea şi menţinerea sănătăţii mintale.

 

BENEFICII

 • calmarea sistemului nervos
 • anxietate
 • depresie
 • susţine funcţionarea normală a sistemului nervos 
 • tratarea migrenelor
 • combaterea epuizării nervoase
 • combaterea dificultăţilor de concentrare
 • prevenirea unor boli degenerative ale creierului (Alzheimer-ul şi boala Parkinson pot fi preîntâmpinate cu Ashwagandha întrucât planta are abilităţi foarte bune în stimularea producţiei de celule nervoase şi protejarea creierului de efectele dăunătoare ale mediului)
 • tratarea insomniei
 • eliberarea de stres (ne revigorează mintea şi organismul, asigurându-ne în acelaşi timp sursa de energie de care avem nevoie peste zi)
 • stimularea glandei tiroide

 • adjuvant în afecţiuni de natură cardiovasculară

 • tratarea afecţiunilor reumatologice

 • creşterea longevităţii şi amânarea procesului de îmbătrânire

Contraindicaţii

La fel ca în cazul altor remedii naturiste, consumul de Ginseng indian este interzis femeilor însărcinate şi celor care alăptează, sau cel puţin administrarea plantei trebuie neapărat să fie însoţită de recomandarea unui medic.

ADMINISTRARE

Mod de administrare: 2 capsule pe zi – 1 dimineața pe stomacul gol, 1 înainte de prânz sau cină.

AVERTISMENT

Nu depășiți doza zilnică recomandată! Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură, umiditate și lumină excesivă. Nu lăsați la îndemâna copiilor!

COMPOZIȚIE

Extract Sensoril® ashwagandha, amidon de tapioca, celuloză microcristalină, gelatină (capsulă).

Substanța activă:

1 capsulă

2 capsule

Extract Sensoril® ashwagandha
(Withania somnifera) 

125 mg

250 mg

 Oligozaharide

min. 40 mg

min. 80 mg

Whithanolid-glucozamină

min. 12,5 mg 

min. 25 mg

Whitaferin din total conținut <0,5%

 

PRODUCĂTOR

GAL Vital SynergyTech Kft. Ungaria, 1076 Budapest, Sajó u. 4-8., www.gal.hu

Comanda on-line

Apasă butonul