SERRETIA

SERRETIA – PURE SERRAPEPTASE

Serretia este ceea mai puternica serapeptaza (serrapeptase) din lume (este format din 99,99% serapeptaza pura), cu o activitate minimă de 250.000 SPU per doză. Capacitatea inerentă a serapeptazei de a digera tesutul mort permite enzimei de a ajuta in sprijinirea tesut normal cicatrial, coagularea normală a sângelui, și permite fluidizarea fluxului sanguin in tot corpul.

Concentratia mare de serrapeptase ajuta la reducerea inflamatiei, ataca si dizolva materia moarta din organism de tipul celulelor moarte, fibroame, chisturi, tesuturi endometriotice, depuneri adipoase, inflamatii post-operatorii.

Serrapeptase este cel mai recomandat remediu natural pentru Sinuzite!

Serretia este recomandat pentru: sinuzita, rinita, osteoartrita, artrita reumatoidala, rani, traume post-operatorii, inflamatii, riscuri la accidente cardio-vasculare, sindromul tunel carpal, cancer pulmonar, enfizem pulmonar, stari post-operatorii, chisturi, fibroame cauzate de procese inflamatorii, probleme de vedere cauzate de inflamarea si blocarea vaselor oculare, ulcer la picioare, edema, lovituri cauzand inflamarea, san fibrocistic (fibrocistita), umflarea sanilor, boli cardiovasculare, cheaguri de sange si vene varicoase, dureri de cap si migrene cauzate de inflamatie (inclusiv inflamatii dentare), artrita, scleroza multipla, artrita reumatoidala, lupus.

Serapeptaza este recomandata pentru combaterea sinuzitei cronice, pentru curatirea arterelor de materie „moarta” cum ar fi fibrina, cheaguri de sange etc. Serrapeptaza reduce rapid durerile inflamatorii de la articulatii pana la dinti, este foarte utila ca adjuvant in combaterea adenomului de prostata.

Serretia pentru accidentari sportive !

Folosirea enzimelor sistemice, cum ar fi Serretia, poate oferi o alegere suplimentară pentru susținerea recuperării normale. Serretia funcționează prin digestia oricarui tesut mort care se poate acumula, ca urmare a unei leziuni, apoi permite retentiei de lichide normale să aibă loc, ajutând prin aceasta la răspuns normal inflamator, în timp ce asistă abilitatea corpului de a se vindeca.

Serretia are o varietate de beneficii diferite, care pot ajuta cu următoarele:

 • Subțiază secrețiile din membranele mucoase *
 • Reduce concentrațiile de fibrină sistemice *
 • Absoarbe aminoacizii eliberatii*
 • Promovează recuperare normală a musculatură după stres fizic *
 • Creste nivelurile de energie *
 • Sustine masa slaba corporală *
 • Activeazã în mod natural plasmină *
 • Leziunile sportive *
 • Promoveze activitatea sinusală sănătoasă, efect pozitiv in sinuzite
 • Să promoveze mobilitatea libera a articulatiilor
 • Intinderi musculare
 • Recuperare chirurgicală
 • Normalizeaza retenție de lichide, cum ar fi umflare

Administrare: 

Ia Serretia cu 250 ml de apă pe stomacul gol sau cum se recomanda de catre medicul practitionist. Pentru rezultate optime, produsul cu cel puțin o oră înainte de a mânca și / sau două ore după masă. Cantitati mai mari pot fi împărțite în 2 sau 3 doze pe zi.

Atenție: Nu luați acest produs, fără consimțământul medicului dumneavoastră dacă luați în prezent anti-coagulante sau dacă sunteți gravidă sau alăptati.

 • Întreținere: 1-2 capsule pe zi .
 • Suport crescut: 3-4 capsule pe zi .
 • Terapeutic: 4-6 capsule pe zi .

Descoperire

Inițial descoperit în intestinul viermilor de mătase, enzima proteolitică serapeptaza este valorificata de către Arthur Andrew Medical, prin izolarea microorganismului, Serratia E-15.

Mod de lucru

Luata pe stomacul gol, Serrapeptase, o enzimă fibrinolitică (digeră fibrina), intra in fluxul sanguin prin intestinul subtire. Serrapeptase sprijina producția normală de fibrină în interiorul corpului; capacitatea sa inerentă de a digera particule reziduale permite enzimei să sprijine perioadele normale de recuperare și de a sprijini circulația sănătoasă.

Compozitie:

Serrapeptase 250,000 SPU
O enzimă proteolitică (digeră proteina) cu activitate fibrinolitică puternică, sprijina concentrațiile sănătoase de fibrina.  S-a demonstrat clinic ca subțieaza secretiile mucoase ale membranelor, precum și ca sustine recuperarea normala după stres fizic, creștere nivelul de energie.

Comanda on-line

Apasa butonul si poti face o pre-comanda!