Black Cumin Seed Oil – Ulei de chimen negru – Negrilica – Nigella Sativa

60 capsule moi gelatinoase x 500 mg Brand: Life Extention

SISTEM IMUNITAR

Promovează un sistem imunitar sănătos și răspunsul inflamator prin valorificarea beneficiilor acestui nutrient într-o singură capsulă moale.

Promovează răspunsul imunitar optim și susține factorii inflamatori în același timp.

Despre Negrilica

Ce este uleiul din semințe de chimen negru?

Uleiul din semințe de chimen negru este cunoscut pentru că ajută la menținerea unui echilibru al răspunsurilor imune și inflamatorii. Acest lucru devine din ce în ce mai important în timp. Susținând factorii care contribuie la aceste sisteme, vă ajută corpul să rămână echilibrat.

Beneficiile uleiului din semințe de chimen negru

  • Ajută la inhibarea factorilor inflamatori pentru a încuraja sănătatea întregului corp
  • Sprijină funcționarea optimă a sistemului imunitar
  • Echilibrează ambele răspunsuri imune inflamatorii

 

Îmbătrânire sănătoasă

Pe măsură ce îmbătrânim, este mai important să menținem un sistem imunitar echilibrat și un răspuns inflamator sănătos. Uleiul din semințe de chimen negru susține activitățile vitale de apărare ale celulelor imune și susține factorii care contribuie la răspunsul inflamator sănătos al organismului.

Detalii produs: principalului său compus activ, timochinona, atât asupra răspunsurilor imune, cât și asupra inflamației. Sprijină un răspuns inflamator sănătos Un răspuns sănătos la inflamație este o parte esențială a menținerii sănătății solide. O serie de studii au arătat efectele inhibitoare ale uleiului de semințe de chimen negru asupra moleculelor inflamatorii care promovează răspunsul inflamator sănătos al corpului pentru a susține sănătatea întregului corp. Întărește sistemul imunitar Uleiul din semințe de chimen negru susține, de asemenea, apărarea naturală a organismului, încurajând funcționarea optimă a unui sistem imunitar sănătos și îmbătrânit. Face acest lucru susținând activitățile vitale de apărare ale celulelor imunitare care lucrează împreună pentru a vă consolida sistemul imunitar. Două funcții esențiale într-un singur supliment Acționând atât asupra factorilor imunitari, cât și asupra factorilor inflamatori, uleiul de semințe de chimen negru susține un sistem imunitar sănătos și promovează un răspuns inflamator sănătos.

COMPOZITIE / ADMINISTRARE / AVERTISMENT

ADMINISTRARE Luați o (1) capsulă moale de două ori pe zi sau conform recomandărilor unui medic.

DEPOZITARE Depozitați la temperatura camerei.

AVERTIZĂRI Dacă sunteți gravidă, alăptați, luați orice medicamente, planificați orice procedură medicală sau chirurgicală sau aveți orice afecțiune medicală, consultați-vă medicul înainte de utilizare. Întrerupeți utilizarea și consultați-vă medicul dacă apar reacții adverse. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. 

Comanda on-line