UNT DE CORP CU MAGNEZIU STRĂVECHI – 200ML

Untul de corp cu magneziu străvechi este o formulă unică realizată din concentrat de magneziu străvechi de 250 de milioane de ani. Furnizează doze mari de magneziu elementar în organism.

Conţine 35% concentrat de magneziu străvechi, OptiMSM, unt de shea şi ulei de migdale dulci, astfel încât hrăneşte şi hidratează pielea.

Vechi 250 de milioane de ani, concentrat de magneziu antic pur cu OptiMSM, un antiinflamator, antiinflamator și analgezic, într-un pachet practic de 100 ml! Concentratul este absorbit în câteva secunde când este pulverizat pe piele. Prin utilizarea acestuia, cantitatea zilnică de magneziu poate fi furnizată cu ușurință și comoditate, fără efecte secundare neplăcute.

Descrierea  produsului

Formulă bogată, care se absoarbe imediat, hrăneşte intens şi înmoaie pielea. Mirosul plăcut de citrice nu este deranjant, deci poate fi folosit atât dimineaţa cât şi seara. Utilizarea sa este aceeaşi ca a unturilor de corp obişnuite. Întindeţi o cantitate adecvată pe piele şi masaţi cu mişcări fine.

5 ml (o linguriţă) de unt de corp conţine 150 mg de magneziu elementar şi 650 mg de OptilVISM.

Avantajele MSM:

  • Susţine funcţionarea corectă a articulaţiilor
  • Ajută la absorbţia magneziului
  • Nu este pe ultimul loc nici ca substanţă de îngrijire a pielii, deoarece cercetările arată că ajută la prevenirea şi tratarea ridurilor prin sprijinirea producţiei de colagen.

Acesta conţine ulei de migdale dulci, care alintă delicat pielea uscată, sensibilă, datorită vitaminelor sale şi acizilor graşi Omega-9. Untul de shea este bogat în acizi graşi cu vitaminele A, E şi F pentru sănătatea pielii.

Conţinutul de concentrat de magneziu străvechi de 35% are toate efectele fiziologice pozitive ale magneziului.

Ingrediente Aqua Clorura de magneziu Ulei de Prunus Amygdalus Dulcis (migdale dulci) Alcool cetearilic Butyrospermum Parkii (Unt de Shea) Lactat de sodiu Citrat de stearat de gliceril Palmil de cetil Glicerină Stearat de gliceril Poligliceril-3 diizostearat Pentilenglicol Nedecan Gumă xantan Sulfat de magneziu Tridecen Clorura de potasiu Clorura de sodiu Clorura de calciu Acetat de tocoferil Hidroxiacetofenona Pantenol Alantoina Pentaeritritil hidroxidrocinnamat de tetra-di-T-butil EDTA disodic Hidroxid de sodiu Parfum Geraniol Limonene Linalool Metilsulfonilmetan

Comanda on-line

Apasă butonul