Date/Time
Date(s) - 14/11/2017
7:30 pm - 9:00 pm

2017-11-14 19:30 2017-11-14 21:00 Europe/Bucharest INFECTII INTIME Club A2

Location
Club A2

Categories


INFECTII INTIME

 

Infectii-intime-post

Daca te lupti cu infectii intime acute sau recurente, te astept cu drag la acest eveniment.

Infectiile genitale reprezinta principalul motiv pentru care femeile ajung la medicul ginecolog, invocand usturimi la urinare, mancarimi, miros neplacut, secretii anormale, arsura, etc.

Majoritatea femeilor stiu, ca aceste infectii pot fi dezvoltate ca urmare a medicamentatii cu antibiotice, raceli puternice, contacte intime sau dereglari hormonale.

INSA

Putine femei stiu ca alimentatia si stilul de viata poate sustine aceste infectii.

Din fericire, extractele naturale pot trata rapid si fara efecte secundare infectiile intime, iar pentru efecte durabile merita sa aplici cateva reguli simple in alimentatia ta.

Tesuturile delicate feminine, atacate si coplesite de aceste infectii, au nevoi speciale de sustinere, iar la seminar vom parcurce tocmai principiile alimentatiei antiinflamatorie si protocoalele naturiste pentru tratamentul lor.

 

Iti voi prezenta CONCRET cauzele si felul cum POTI IESI din urmatoarele situatii:

 • infectii urinare (cistite acute si cronice),
 • vaginite (bacteriene sau candida, acute si recurente),
 • displazie pe col (cu rezultate test Papanicolau Pap-2, Pap-3 si Pap-4),
 • HPV,
 • herpes genital,
 • trichomonas,
 • fisuri anale,
 • hemoroizi

 

Iti ofer pentru fiecare problema cate un PROTOCOL TERAPEUTIC:

 • terapia pentru adminstrare interna (suplimentele de baza, ceaiuri si minerale, vitamine sau plane de sustinere)
 • terapia locala (irigare, ovule si supozitoare hand-made, baie de sezut, etc)

 

Asemenea, vei primi GHIDUL DE SUSTINERE care contine informatiile cele mai importante pentru succesul terapiei, in special despre alimentatie si stil de viata:

 • alimentatie anti-candida,
 • alimentatie anti-inflamatorie,
 • combatera constipatiei,
 • miscare (exercitii si antrenamente potrivite si de evitat),
 • stil de viata (tot ce creaza sau sustine aceste probleme),

si sfaturi pentru mentinerea rezultatelor obtinute.

 

VEI PLECA DE LA SEMINAR mai bine si mai corect informata, clarificata si CU UN PLAN DE ACTIUNE CONCRET pe care il vei putea pune imediat in aplicare!

Vino sa faci pasul pentru a deveni cea mai sanatoasa, fericita si stralucitoare versiune a ta!

 

3

 

Despre Emese Magdás

Am 41 ani si o fiica de 5 ani. Sunt terapeut Echilibru Hormonal si trainer Gimnastica Intima, bodyART, Tai Chi si Qi Gong. Lucrez de peste 10 ani cu femeile.

Am o colaborare stransa cu numerosi medici, terapeuti, nutritionisti, antrenori si naturopati. Sunt un ucenic permanent (lifelong learning), iar momentan studiez naturopatia si medicina integrativa.

Sunt cea care a VISAT, a CREAT si a REALIZAT conceptul LIFE-BALANCE.

Mai intai am lansat programul si cursurile pentru Sanatate Intima in 2007 baza fiind exercitiile perineale pentru sexualitate, vitalitate, sarcina-nastere-recuperare postpartum, in menopauza, in rezolvarea problemelor precum lipsa de tonus perineal, vaginal, incontinenta urinara, infectii intime, etc.

Pentru Echilibru Hormonal m-am pregatit in 2014 in Budapesta si lucrez holistic cu progame de detox (xenobiotice, ficat-bila, rinichi, candida, paraziti intestinali), prin stil de viata terapeutic (obiceiuri cotidiene, alimentatie, somn, relaxare, miscare), ajutat de MAMA-NATURA cu suplimente naturale terapeutice (minerale, oligoelemente, vitamine, enzime, aminoacizi si grasimi sanatoase, extracte de plante si ceaiuri) si hormoni bio-identic naturali.

Programele LIFE-BALANCE pot indrepta o lista lunga de afectiuni precum: probleme de fertilitate, fibroame uterine, ovare polichistice, probleme menstruale, endometrioza, sindrom premenstrual, oboseala cronica, depresie, anxietate, instabilitate emotionala, iriabilitate, agitatie, letargie, probleme de greutate, alergii, probleme autoimune, sindromul intestinului supra-permiabil, rezistenta la insulina…

 

Bookings

Rezervarea online s-a închis pentru acest eveniment.


Loading Map....